torsdag 27. mars 2008

15.års bryllupsdag


Wow - tenk at vi har vært gift i 15 år allerede. Det måtte feires med en liten Lo av oss som helt ferske kjærestepar. Jeg har brukt refrenget til "you raise me up" som tekst. Jeg og mannen min diskuterte i går våre ulike synspunkt rundt bryllupsdager. Han synes ikke det er så stort og feire, men jeg er jo litt uenig. Jeg synes en markering av dagen viser at vi setter fokus på hva det innebærer å være oss sammen. Vi er jo både foreldre, venner og kjærester på en gang. Dessuten lever vi jo i en hektisk småbarnstilværelse og det er viktig å sette fokus på at vi også er noe annet en travle småbarnsforeldre.

En bryllupsdag er jo også en dag hvor vi gir hverandre anerkjennelse for at vi har holdt ut med hverandre ettersom tiden går! For hvis jeg tenker på våre 15 år sammen så har det vært både gode og onde dager. De gode har heldigvis vært i flertall. Slik har det vært og slike vil det komme til å bli også. Vi vet ikke altid hva livet bringer av utfordringer og vi må ta det når det kommer. Jeg vet vi har klart det tidligere og det gjør meg trygg på at livet ikke trenger å være perfekt for å klare å leve det sammen.

Ja, denne dagen får bli en hyllest til kjærligheten! Nå skal jeg lage kort til mannen min hvor jeg forteller han hvorfor jeg er så glad i han. Lenge leve oss!!!!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med vel overstått bryllupsdag, 15 år - det står det respekt av :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med overstått dag, er ikke helt på 15 år selv enda, men blir 10 år i mai :o)

  Kjempeflott LO du har laget av dere, også må jeg få kommentere den av barna dine lenger nede, nyydelig!

  Eggene du så inne i bloggen min kommer nok fra USA :o), har enda til gode å se slike her i Norge. Men masse stas er det hvert år når disse kommer frem, ungene, inkludert naboens, står å tripper for å gå på eggejakt.

  klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer med 15 år. Det er virkelig noe å feire. Ingen selvfølge at en holder i hop. :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med bryllupsdagen!
  Vi har litt igjen til 15 år, nærmere bestemt 10 år...
  Ha en fin helg.:D

  SvarSlett