søndag 29. juni 2008

Scrappedugnad - bruk av bånd


Måtte ha en utfordring i dag og fant en på scrappedugnad hvor man skulle bruke bånd. Bruk av bånd er jeg ganske dårlig på, men fant et blad som inspirerte meg til å kle chippboard-figurer i bånd og dermed ble fuglen skapt lagd av bånd!


Dette var veldig morsomt! Ble litt annen LO enn det jeg vanligvis lager og det er jo flott! Jeg utvikler meg av slike utfordringer og det er bra! På bilder er det min datter Jenny som er sammen med bestevenninen sin en vakker vårdag.
I just needed a challange and i found one at scrappedugnad. in this challenge you have to use ribbons. I have printed a bird on cardstock and i have dressed the bird with ribbons. In the photo you can se my daughter Jenny and her best friend. We are outside enjoying the weather in May 2008.

5 kommentarer:

 1. lekker lo!!!
  så kjekt du er med på utfordringen!

  SvarSlett
 2. Så flott at du la igjen en kommentar hos meg! Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få disse avkortede linkene på Scrappedugnad til å virke og ville så gjerne se "bånd-fuglen" din! Den er utrolig flott!

  SvarSlett
 3. OG forøvrig har jeg den merkelappen, englene, liggende for at jeg skal få brukt den på en LO snart. Fikk den på CHA i februar. Så søt!

  SvarSlett
 4. Hoisann Heidi,
  og tusen takk for veldig trivelig besøk & kommentar i bloggen min! Blir jo helt beæret over at noen vil linke til meg, og etter en kjapp runde her inne, nøler jeg ikke med å gjøre det samme tilbake :)

  Jeg lager nesten bare kort, men har tenkt å begynne å scrappe når jeg blir stor *hihi* dvs til høsten, og da kan jeg jo titte innom her for inspirerende LO'er!

  Klemmer fra Hanne:)

  SvarSlett
 5. Så stilig bruk av bånd!
  Skikkelig god ide som eg må lagre "bak i haudet" til en anna gong!

  SvarSlett