torsdag 6. november 2008

Nothing compares 2u - utfordring Scrappemainia

Dette bildet har jeg lenge tenkt å scrappe - synes det er så koselig av bror og søster. I utfordringen skulle vi bruke ordet "ingenting/nothing" og jeg har valgt det engelske ordet da jeg ikke fikk til en god setning med "ingenting". Her har jeg brukt masse grønt og det er veldig uvant for meg å bruke. Er ikke så sikker på hvor godt jeg liker min egen LO, må nok sette den opp et sted og kikke litt på den til jeg blir enig med meg selv om det! :=)

Formen ikke god i dag. Har en urinveisinfeksjon som har gått opp til nyrene. Veldig vondt og håper det blir bedre ettersom antibiotika virker. Men, begynte i dag så må nok være litt mer tolmodig!

7 kommentarer:

 1. kjempeflott skisse.Ser at du er flink til å bruke bølgepapp i skissene dine for tiden.Det blir veldig flott!Sommerfuglen din var jo bare så søt på:-)

  SvarSlett
 2. Kjempefin LO!! Fine farger og fint oppsett=)

  SvarSlett
 3. Så utrolig herlige barn du har Heidi... De krangler vel aldri? :)

  Ja, Jeg skal prøve å ta en tur til Ski på fredag, må bare få tif til det først!

  Angella

  SvarSlett
 4. Du lager så mange flotte LO'er for tida. Er helt imponert over alt det du får til. Ikke bar er det mange, men de er jo så vakre også. Likte veldig godt denne. Grønt er litt uvant, men dette var helt riktig :)

  SvarSlett
 5. Så flott en side.
  Likte spesielt godt både tittel og fargene på denne.

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett