søndag 19. desember 2010

Enda ett puse-posekort:=)

Hei verden!
Hun jeg lagde det forrige puse-posekortet ble så fornøyd at hun bestilte ett til. Så, da var det bare å brette opp armene. Jeg har ikke laget ett likt kort for dette har jeg laget med tanke på Ett Trykk utfordringen hvor man skal bruke kalender datoer eller måned på prosjektet sitt. Posen fikk derfor desember tag på seg.


I dag har jeg handlet inn ingridienser til kransekakestenger, kokosmakroner og sjokoladeruter. Dette lager jeg en del av på dagtid og så skal vi bake mere pepperkaker og lage pepperkakehus etter at Tore kommer hjem fra jobben. Han er ingeniøren i familien og så er vi alle med og pynter. Får litt sånn hetta når jeg kjøper inn melis, sukker, sjokoladeplater og godterier i store mengder - er redd jeg kommer til å trille i dobbel forstand etter julefeiringen. Så derfor lager vi ikke sju slag. Det vi lager blir en god smak og mer enn det har vi ikke godt av. Må også lage en gulrot kake som vi skal ha på julaften etter middagen. Det er familien veldig glad i. Hva med dere der ute - er det noen av dere som faktisk klarer å lage sju slag?

Måtte på Ikea på lørdag som var for ungene synes det er kjempemoro å dekorere lys med sine stempler som de fargelegger med Promakers. Følte meg modig som gjorde akkurat det for jeg hater å shoppe når det er mange mennesker og kø overalt. Det gikk allikevel veldig greit og jeg fikk kjøpt ca 15 lys. Så da har vi litt og pusle med!

3 kommentarer:

 1. Ett aldeles nydelig pose kort dette også :-)
  Kjempe søt pus :-)...og nydelig pynting :-)
  Blir nok ikke 7 slag her i huset.Prioriterer familiens favoritter :-) Ha en flott dag :-)

  SvarSlett
 2. Kjempelekkert, nok en gang, Heidi :-)
  7 slag ? Pepperkake (inkl hus/slott), berlinerkranser, smultring (!), krumkake, delfiakake og kransekake (den siste bler riktignok kjøpt, men..) - nei, det ble ikke 7 i år heller..
  Imponert over deg som makter å avlegge Ikea besøk, Heidi !
  Ha en fortsatt fin førjul og god jul !
  Klem
  Turid

  SvarSlett
 3. Bare helt nydelig og så søte

  SvarSlett