lørdag 15. januar 2011

Jeg er hjemme igjen!

I dag fredag har jeg kommet meg hjem fra Rikshospitalet etter 9 døgn. Jeg skulle bytte en veldig slitt hofteprotese og har hatt veldig vondt lenge forut for operasjonen. Da de kom inn i hofta skjønte de hvorfor det har vært så vondt. Selve protesekoppen var ødelagt og løs og bak koppen (i bekkenet) hadde jeg flere frakturer /sprekker. Så nå har de hamret og saget og borret for å mekke alt på plass igjen og jeg har de første 6 ukene en oppgave - det er å gro! Jeg kan sitte litt men ikke mye om gangen. Jeg ligger mest og fysioterapi har jeg ikke fått lov til å ha før de 6 ukene er omme. Så da er jeg veldig glad jeg har familie, venner og ikke minst bloggen min og Kort o Mania. Får masse tid til å skrive bloggkommentarer og håper også på litt overskudd til å lage scrapp. Når det begynner å komme på plass så vet jeg at det er et friskhetstegn:=)

Har en del vondt enda og har en blodprosent på 8,7. Ser blek men fattet ut :=)

Må si en spesiell takk til Hege bestevenn på bloggen min. Hun bor ca 10 minutter unna Riksen med bil og hun har vært hos meg 7 ganger. Noen ganger har hun kun sittet der mens jeg har sovet fordi jeg var dårlig og andre ganger har hun hatt med litt mat eller fruktsalat og annet. Hun vasket håret mitt og det fortjener hun en gullmedalje for!!!!!  Når familien bor et stykke unna og Tore skulle følge opp barn med skole, aktiviteter og bursdager så var det kjekt for han å vite at noen andre stakk innom. Men har hatt besøk av flere scrappere og det har vært utrolig koselig altså og har fått sms og kort i posten og mye annet. Og ikke minst - mange som øsnket meg lykke til under forrige innlegg og det var også veldig koselig. Takk alle sammen!!!!

21 kommentarer:

 1. Så fint at du er kommet hjem igjen. Høres ikke veldig godt ut det du har gått igjennom nei. Får håpe du kommer raskt til hektene igjen. Og ære være Bestevenn som stiller sånn opp for deg. Gode venner er gull verdt!
  Masse, masse god bedring til deg, og jeg håper du får en flott helg!
  Stor klem fra meg :)

  SvarSlett
 2. Så fint at du har kommet hjem og ønsker deg god bedring. Ta godt vare på deg selv.
  Klem :)

  SvarSlett
 3. Kjære venn! Er så glad for at du er hjemme igjen! Var deilig å se bedring hos deg bare på et døgn fra onsdag til torsdag! Håper det er en god gro og helings medisin bare det å få ligge hjemme i egen stue heller enn på sykehuset! :) Laila og jeg snakket før idag om å ta turen opp til deg sammen en dag til uke om du orker, men det avtaler vi etterhvert! Godt vi har denne hobbyen som du jo alt har litt trening i å gjøre liggende! Håper du kan kose deg med litt scrapping i ny og ne fremover! Pass på deg selv kjære venn! Klem

  SvarSlett
 4. Så godt at man kan ha godt venner som er der for en i tykt og tynt!
  Masse god bedring til deg,og vær forsiktig!
  Hilsen i natta fra Helle

  SvarSlett
 5. Det er godt du er hjemme igjen altså og jeg håper helingsprosessen går fort og relativt smertefritt. Unner deg ne verden av godt du skjønne menneske.

  Ha en knall dag så snakkes vi når du har lyst på besøk av meg en dah. Klemmer

  SvarSlett
 6. Tenker det er godt å være hjemme igjen. Har tenkt på deg. Ønsker deg fortsatt god bedring. Mange varme klemmer fra meg:)

  SvarSlett
 7. Blek, men fattet kan jeg skrive under på, ja :-)
  Godt du er hjemme igjen, Heidi, ønsker deg fortsatt god bedring - og masse tålmodighet !
  Klempåklem

  SvarSlett
 8. Det er da ingen problemer med å være venn med deg. utrolig, men man kan også ha det litt "morsomt" når ting er litt slitsomt. Og den scrappingen vår er en aldeles god medisin. GLeder meg til vi scrappes igjen. Klem fra en som driver med motivasjon for å gå ut å måke igjen!

  SvarSlett
 9. Godt å høre at du er hjemme igjen, Heidi ! Ønsker deg fortsatt god bedring og håper du får kost deg med litt scrapping innimellom:o)

  Masser av god-bedrings-klemmer :o))

  SvarSlett
 10. Så fint att du er hjemme igjen :-) Håper gro prosessen går fort.God bedring Heidi :-) Håper du er i form til neste treff :-).....å så nærmer vi oss Ski da :-)Ønsker deg en fin helg :-) Kos deg med "lie back" scrapping og blogging :-)Klem

  SvarSlett
 11. Godt å høre at du er hjemme igjen, selv om du må ligge mye framover. Ta vare på deg selv, så dette gror skikkelig nå.

  SvarSlett
 12. Hurra for ny hofte! Så flott at vi kan bytte ut det som er slitt.
  Håper smertene blir borte snart, og at ansiktsfargen kommer tilbake!:)
  Riktig god bedring!
  Klem

  SvarSlett
 13. Så flott at du er hjemme og alt har gått fint. Nå får du bare gro sammen og kose deg som best du kan. Kan vel være slitsomt å ligge så lenge og mye men om det er det beste for deg må du jo bare følge ordrer :)
  God bedring!
  Klem

  SvarSlett
 14. Velkommen hjem! Håper det gror fort og at du kommer deg fortere enn du skjønner selv! ;) Virker som om motivasjonen er tilstede. Det er sannelig ikke kjekt å være syk eller ha en syk kone/mann og være pårørende. Vet alt om det, jeg. Men med ståpåmot og gode venner og familie klarer de fleste å komme igjennom det mest utrolige! God bedring! God klem fra Jeanette :)

  SvarSlett
 15. Har tenkt på deg ja. Ikke rart du har hatt vondt:( Håper du holder humøret oppe denne laneg rekvalens tiden. Heldig er du som har en så flott venn som Hege;) Ønsker deg fortsatt masse god bedring;) Klem;)

  SvarSlett
 16. Fortsatt god bedring Heidi!! Håper alt går bra og du klarer å ta det med ro. Det er vel en stor utfordring når man er hjemme. Men, må man så må man!!
  Ønsker deg og dine en fin søndag! Sees:-)
  KLem Laila.

  SvarSlett
 17. sikke en omgang og sikke smerter men godt at have et flot netværk der er klar med hjælp og trøst. jeg ønsker dig god bedring og god søndag
  knus Pia

  SvarSlett
 18. Så kjekt at du er hieme igjen. Nå må du bare smøre med masse tålmodighet. Godt du har en kjekk hobby å sysselsette deg med.

  Klem

  SvarSlett
 19. http://minblog68.wordpress.com/

  SvarSlett
 20. Så godt at du er hjemme igjen!
  Litt av en runde du har vært gjennom skjønner jeg. Kan tenke meg at du har trengt litt støtte og oppmuntring, og så flott at du har hatt en del besøk!
  Hper vi sees om ikke alt for lenge.
  Fortsatt god bedring!
  Stor og varm god bedring klem fra Gro

  SvarSlett