onsdag 24. august 2011

Et bidrag til trykkpressa

Da fikk jeg tid til å lage et guttekort og denne gangen laget jeg det med utgangspunkt i Trykkpressas oppgave å lage et guttekort med minst tre stjerner. Vet ikke hvor mange stjerner det er på dette kortet, men det er i hvertfall minst tre der:)

Så håper jeg dere alle har det bra. Har ikke fått scrappet mye eller laget kort den siste tiden. Hektiske dager med skolestart og litt av hvert. Et lite sittesår etter Gøtebort turen sendte meg i seng i fem dager og da jeg endelig begynte å sitte låste ryggen seg (det er nok fordi jeg lå så lenge passivt, ikke bra for ryggen) og det medførte sterke smerter i fire dager hvor jeg ikke orket så mye mer enn å sitte litt, ligge mest og sove når smertestillende virket litt, Men i går var jeg hos mirakelmannen Kjell Braathen. Han er min kiropraktor og har vært det i 21 år nå. Hadde ikke time men fikk komme inn som øyeblikkelig hjelp (jeg får altid lov til det). Han kikket på meg der jeg satt og ventet og endelig inne på kontoret hans spurte han:"-hva i alle dager har du gjort? Fortell!". Han så på måten jeg satt på at noe var ille galt i nakke og rygg. Han er virkelig en mirakelmann. I 1997 var jeg veldig dårlig i rygg og nakke og selv om han behandlet meg hjalp det ingenting. Sunnås sykehus som jeg hører til ville ikke sende meg til MR av rygg fordi de ikke kunne gå god for at jeg hadde blitt verre (hadde aldri tatt MR av ryggen før, slik fantes ikke da jeg vokste opp). Men min kiropraktor så på meg og sa at her var noe alvorlig galt. Han klarte å sende meg til akutt MR på Ullevål via en nevrokirurg venn og tre dager etter undersøkelsen ringte han og sa at det ikke så bra ut i ryggen min. Jeg trengte behandlig nå og to uker etter det var jeg operert på nevrokirurgen på Riksen. Jeg kan ikke forklare engang hvor mye det betyr for meg å ha slike "faglige" dyktige personer rundt meg som ikke bare hører på meg men tar meg på alvor når jeg trenger det. Vet at dette er en historie som ikke har så mye i en scrappeblogg å gjøre men jeg føler meg så takknemmelig i dag som er blitt så mye bedre i ryggen og smertene er igjen normale og ikke ekstreme. I dag har jeg laget ordentlig middag og så har jeg vært ute med en god venninne og shoppet litt og spist lunsj. jeg har til og med laget et kort!  Livet er hærlig dere!!!!

Og så er det ikke så lenge til hverken stempelscrapmesse og Ski treff. Jeg gleder meg og håper mange jeg kjenner kommer. Håper dere alle har det bra og hvis det er noen i oslo og omegn som har vondt i rygg/nakke så er mitt inntertier tips å ringe Med Oslo og kiropraktor Kjell Bråthen.
Klem fra meg til den som vil ha

12 kommentarer:

 1. Ååå, så bra at formen er bedre Heidi!!!!!!!
  Og kortet ditt er bare rå stilig!! Motivet helt nydelig fargelagt!! Blir det bursdagskort til sønnen?:-) Stjerner har du også med,ja:-)

  Ønsker deg en fin uke!! Klem Laila.

  SvarSlett
 2. Så bra att formen er oppadstigende :-) Huff, vond rygg og sitte sår høres ikke behagelig ut! Godt att du har dyktigen personer rundt deg :-)
  Så herlig kort du har laget :-) Bare digger dette motivet :-)....å stjerner er det plenty av :-) Ha en flott uke :-)En klem tilbake ;-)

  SvarSlett
 3. That is really a gorgeous card Heidi! Looks great!
  Hope you are doing fine!!
  Hugs Kristel

  SvarSlett
 4. Så bra formen er bedre, Heidi.
  Kortet ditt er knallflott og den stjernebakgrunner passet jo kjempegodt til motivet. Stilig.
  klem :)

  SvarSlett
 5. Så flott at det går den rette veien Heidi! Flott å ha flinke folk rundt seg. Jeg har imidlertid blitt veldig godt behandlet av Sunnaas, så jeg kan ikke få fullrost de og den avdelingen de hadde her. Synd at det skal være så forskjell og tilfeldig hvem man kommer til.
  Du har laget et utrolig herlig og fargerikt kort i allefall;) Skikkelig kult er det. Gleder meg til å se deg igjen i Ski, og da håper jeg at formen er på topp!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 6. Stilig kort, tøft motiv.
  Fortsatt god bedring, håper det går seg til med rygg og sår, høres ut som om du har funnet drømme-kiropraktoren:)
  Klem Sissel

  SvarSlett
 7. Skikkelig kul trommis! Er det digistempel? Skulle gjerne hatt en sånn, da jeg har en trommis på 9 år!:)
  Så godt det er å ha flinke fagfolk rundt seg når det trengs.Godt å høre at dagene ser lysere ut!:)
  Klem tilbake, god helg!

  SvarSlett
 8. Deilig at formen er bedre. Så det godt på deg både i går og i dag at du var mange ganger bedre enn fredagen!
  Lekkert kort du har laget her. Synest det er god jobba både å bruke et trykk med så mange detaljer samt et så 'rotete' ark. Du er dyktig!

  Klem Renate

  SvarSlett
 9. Artig kort du har laget. Herlig det motivet. Og stilig bakgrunnsark.
  Godt at ryggen er bedre og at det hjalp hos kiropraktoren.
  Ønsker deg en god helg.

  SvarSlett
 10. Drit kult kort Heidi.
  Leser i bloggen din at du har hatt en flott sommer:) Synd at du fikk dobbel trøbbel etter Gøteborgturen, men bra at du har slike som kiropraktoren din og at formen er oppadstigende:) Lykke til videre og kos deg på messe og treff. Jeg skal på Casa treffet, skal du dit?

  SvarSlett
 11. Utrolig artig kort - liker stempelet kjempegodt. Bra du er bedre i ryggen og ser frem til å se deg på Ski treffet :)

  Klem fra Kirsten

  SvarSlett
 12. Så godt å lese at du har gode hjelpere rundt deg, og at det går bedre med deg nå Heidi!!
  Takk for at du deler dine ned-og-oppturer med oss. I dag trengte jeg å lese disse linjene i bloggen din, som en påminnelse om at det er så mye å være takknemlig for og sette pris på, selv om en sliter med egen helse. Godt å kunne greie å se det positive i det negative når livet butter imot på forskjellige vis:-))
  Så takk for at deler så mye av deg med oss!!

  Jeg har meldt meg på Ski-treffet for første gang og GRUGLEDER meg....lol Har jo lest om hvor kjekt det er på disse treffene så nå måtte jeg bare hoppe i det;-))

  Håper du får noen gode dager fremover.
  Ha en fin uke Heidi:-))

  Upps...glemte jo nesten å kommentere kortet ditt...som er helt hærlig:-)) Nydelig fargelegging av motivet.

  Klem fra Astrid:-)

  SvarSlett