søndag 15. januar 2012

Et julekort med gult som hovedfarge

3ndy papir har en utfordring hvor temaet er :gult. Jeg har benyttet et bilde fra et av 3ndy papir sin kolleksjon som hovedmotiv og så har jeg brukt en rest av et mønsterark som passet i fargen (ikke fra 3ndy papir) samt gul bazzil som passet til motivet. Et stemplet "varme juleønsker", en knyttet sløyfe, en charms og en blonde utgjør resten av kortet. Den fine rammen rundt motivet er en punch fra Martha Stewart.

Deltar på 3ndy papir sin utfordring med dette samt jeg kommer til å legge dette kortet til månedens julekortufordring hos hjertebodens juleblogg.

I dag har jeg hatt en sånn rolig kosedag hjemme. Ungene har kjørt slalom og jeg har ligget masse og lest bok. Holder på med "øya" av Victoria Hislop. Den boka kan virkelig anbefales. Har kommet til side 300 i dag og har slitt litt med å legge den fra meg. Handler om øya Spinalonga hvor man frakter mennesker som har fått diagnosen spedalsk. Vi følger det samfunnet som bygger seg opp på Spinalonga samt vi leser om hvordan dette påvirker familier som da blir rammet fordi en av deres har fått diagnosen. Personene i boka er oppdiktet men hendelsene er sanne - til øya kom det spedalske for å forsøke og begrense smitten av leprasi.

Ha en fin uke som kommer. Takk for alle som besøker meg og bloggen min. Setter stor pris på dere og har vært litt lite flink til å blogge tilbake igjen. Årsaken er at jeg har en maskin som låser seg støtt og stadig. Tar meg ofte en time å blogg et bilde fordi pc'en låser seg. Men, har bestilt meg ny maskin. Går fra Pc til Mac og i neste uke en gang har jeg forhåpentligvis min Imac! Gleder meg...................

9 kommentarer:

 1. Høres ut som en flott dag Heidi! Har tenkt å lese den boka lenge. Men det får komme etter at jeg har lest meg gjennom alle bøkene jeg fikk til jul. Flott julekort. Fikk litt lyst til å starte dette årets julekortproduksjon jeg også nå. Men jeg får se, for i morra starter skolen opp igjen. Håper du snart får den nye pc,en din.Blir jo spennende å prøve noe nytt:-)klem fra meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Wow - ny funksjon her inne. Man kan svare den som gir en kommentar og da må jeg jo gjøre det. Takk Janne og lykke til med skolestart i morgen.
   Klem

   Slett
 2. Å så herlig kort Heidi. Er jo nydelig med gult på julekort også. Tror ikke jeg kommer til å være like flink til dette i år. Har absolutt ikke motivasjon til å lage julekort nå.
  Kos deg med Mac'en din. Jeg er superfornøyd med min MacBook Air.

  Klem :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg gleder meg til å få min første Mac. Antar det blir Mac pc'er til alle i husholdningen etterhvert men vi får ta en om gangen for de er jo ganske dyre i forhold til pc'er.
   Klem tilbake:)

   Slett
 3. Friskt og flott julekort i gult og rødt.
  Den boka likte jeg veldig godt, både handlingen og måten forfatteren skriver på, kos deg med resten av den.
  Klem Sissel

  SvarSlett
 4. Ååå dette var helt nydelig!!!! Så flott med julekort i gult ;)
  Tusen takk for at du deltar hos 3ndypapir!!
  Klem, Wenche :0)

  SvarSlett
 5. Nydelig kort! Spennende med julekort i gult.

  SvarSlett
 6. Hei! :) Så artig med gult som hovedfarge. Det har jeg ikke sett mange ganger! Men kortet er kjempe fint! Bildet du har brukt er herlig og mønsterarket liker jeg veldig godt! Ha en fin uke! Klem

  SvarSlett
 7. Nydelig julekort i frisk og flott farge :)
  klem :)

  SvarSlett