onsdag 3. september 2008

Et bidrag til scrappemania "ett ord" utfordring


Jeg har scrappet gamle bilder igjen og denne gangen var kriteriene at man skulle ha ordet "minne/minner" med i tittelen. Da Leon så disse bildene ble han henrykt fordi han ikke husket episoden. Tøft, sa han. Derfor ble tittelen "tøffe minner".


Begynner å bli bedre i kropp og skjel. I morgen skal jeg begynne på en "overdose" c-vitaminer en periode for å se om det kan holde urinveisinfeksjonen unna. Tre antibiotikakurer på 6 uker er ikke så morsomt og kan ikke anbefales! Så, drikk juice jenter!


Et lite favorittsitat om helse: "De sunne dør først" Italiensk ordspråk :=) Med andre ord, jeg kommer til å leve lenge!!!!!

Takk for at du stikker innom bloggen min!
I have maid a layout and the challenge was to use the wore "memory" in the title! Old picetures again!
i am feeling much better this days. I have recovered from my urininfection, i think and i will start to eat a lot of vitamin c to keep the probems away. This is said about health: "the healthy ones die first" - italian words. So, i will have a long life i assume! :=)
Thank you for visiting my blog!

3 kommentarer:

 1. Så flott at du er på vei opp. Kan anbefale tranebærtabletter mot nevnte plager. Hiver innpå noen av og til og da gir det seg som regel.

  Artige minner du tar vare på. Har mange gamle bilder som hadde fortjent å komme fram i lyset...

  SvarSlett
 2. flott lo! takk for du deltar!
  Trine
  Scrappemania

  SvarSlett
 3. Så stilig layout du har laget til ord-utfordringen vår. Takk for at du deltar.

  Kristina, ScrappeMania

  SvarSlett