fredag 12. september 2008

Sukkersøtt utfordring - Live for today!


Jeg trengte en utfordring, en utfordring som handlet om papir, kreativitet og farger. En utfordring man blir glad av og får deg til å leke! Jeg fant en slik utfordring på Sukkersøtt. Nydelig skisse og veldig flotte bidrag fra designerteamet. Jeg har fulgt skissen ganske godt og har laget et kort som ikke ligner noe annet jeg har laget før! Deilig.....

Ble veldig fornøyd selv. Synes teksten "live for today" er meningsfull. Verden er full av gleder og sorger. Gledene gleder vi oss over. Sorgen er vanskeligere å plassere. Men, også den er viktig. For uten en eneste bekymring i livet ville vi nok tatt alt for gitt og livet ville blitt meningsløst, tror jeg!

Jeg kan selv bli ganske oppgitt av at egen kropp svikter. De fysiske smertene er plagsomme og får meg noen ganger til å trekke meg litt inn i meg selv. Plutselig har jeg fått sittesår igjen og jeg må ligge, ligge og atter ligge for å gro! Det er kjipt og jeg kan i perioder tenke at jeg ikke orker å leve slik resten av livet - men så løsner det litt, jeg har en bedre periode, såret gror og jeg får ny energi og gleder meg over dagen som er i dag og dagen som var i går. Dagen i morgen ser jeg frem til. Jeg håper den blir god! Det er slik vi alle har det - vi prøver å komme igjennom store og små utfordringer og vi prøver å leve i nuet. Vi gjør det bevisst eller ubevisst - men det skjer hver dag!
Takk for at du besøker bloggen min forresten! Håper du har hatt en fin dag og hvis du ikke har hatt det bra så håper jeg du har noen i nærheten som ser deg, støtter deg og er der for deg!

I have taken a challenge on http://sukkersott.blogspot.com/ and i have made a card with the title "live for today". I found the sketch very interesting and i wanted to do something that i normally didn't do - and this is the result! I am very pleased and i really enjoyed working with the sketch and inking papers etc. Live for today, its important to welcome every day and make the best out of it. Sometimes i find that difficult. I am often in pain in my back and hip, i sometimes get a wound from sitting to much (and i have to sit because i can't walk) and the result is resting, resting and resting in bed until the wound has healed! It's so boreing, but i still try to make my day worth living - i have aims and i plan what to do when i have healed! I think a bad period kan make the life worth living in the good times. Because you will remeber not to take everything for granted! I am writing everyting without a dictionary - so excuse me if i spell funny words and i hope you have fantasy to understand what i mean.

14 kommentarer:

 1. For et nydelig kort du har laget med Åshilds skisse!
  Sommerfuglen er jo så vakker og teksten passer så godt!
  Takk for at du er med og ha en god helg!
  Klem fra Kristine

  SvarSlett
 2. Å Heidi, nå ble jeg veldig grepet, ikke bare av kortet, men også av det du skriver. Men kortet først; likte veldig godt fargene og den enkle løsningen som du likevel har fått så mye ut av! Skikkelig stilige detaljer, og teksten er jo så sann, så sann.

  Det finnes jo mennesker som ikke er vant med motgang av noe slag, nesten, og de blir jo helt uspiselige! Så jo, jeg tror du har rett i at vi trenger motgangen også, bare at noen av oss får litt VEL mye... Det er vel lov å bli nedfor når man har hverdager som det du har... Så flott at du deler tankene dine, jeg er så glad for at jeg har funnet både deg og bloggen din!

  Håper du får en god og trivelig helg!
  God klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 3. Et nydelig kort og nydelige ord... :)

  SvarSlett
 4. Et super fint kort, kan godt li' den rå stil sammen med de lidt romantiske farver.

  SvarSlett
 5. WOW!!
  Dette var lekkert!
  Så stilig med bølgepappen og de herlige fargene til!
  Glede jager sorger på flukt :)

  Håper du har gode dager,og kos deg i helga!

  Klem fra Maya

  SvarSlett
 6. Så herlig kort! Nydelig var det!!! Takk for inspirasjon!

  SvarSlett
 7. Å, du er flink. Så nydelig kort. Og så er det så flott at du deler hvordan du har det.

  Ønsker deg en nydelig dag i morgen.

  Klem :)

  SvarSlett
 8. Så nydelig... flotte farger og søt sommerfugl. Jeg har ikke fått tid til å lage mitt sukkersøttkort enda...men gleder meg til å ta fatt. Kanskje i morgen!!

  klem
  Angella

  SvarSlett
 9. Så nydelig løsning på skissen, Heidi! Og så bra at skissen min inspirerte deg :)

  Jeg ønsker deg - av hele mitt hjerte - en god uke. Du berører meg.

  Klem

  SvarSlett
 10. vackert, unikt og forseggjordt kort med nydelige detaljer ... og gripende tekst... Tusen takk for at du deltar i Sukkersøtt utfordringen og deler din kunst :) hilsen vyanmica

  SvarSlett
 11. Så stilig kort! Og så flott bruk av bølgepappen. Nydelig pyntet og flott løsning på skissen!
  Takk for at du er med på utfordringen.
  Klem fra anne

  SvarSlett
 12. så flott og så sterkt kort, liker det veldig godt! Håper det går bedre med deg og at du får en fin uke. *Klem*

  SvarSlett
 13. Uttrykkssterkt kort du har laget:)
  Jeg beundrer pågangsmotet ditt hvor andre kanskje hadde gitt opp allerede og er glad for at du har funnet denne bloggen som kanskje gir deg litt lys i en ikke så lys hverdag når det står på som verst og jeg ønsker deg en framtid hvor alt blir bedre:)


  Stor klem fra Joanna

  SvarSlett
 14. Et nydelig kort. Håper du får en god høst.

  SvarSlett