mandag 23. mars 2009

Bursdagsjenta mi og et monokromatisk scrappe bidrag!
Hipp hipp hurra! I dag er min vakre og gode jente, Jenny, 11 år! Tenk så fort tiden flyr. Jeg kan huske det som det var i går at jeg lå med henne nyfødt i armene mine. Alle de barneårene har fløyet så fort. Minnene er så mange! Jenny fikk masse klær av oss i bursdagsgave og hun fikk scrappe saker av broren sin og et trompet stempel fra pusekatten vår. Hun har vært veldig fornøyd med dagen sin!
Jeg har laget en monokromatisk LO fra et cruise vi vår på for et år siden da min mann fylte 40 år. Det er bilde av meg og min manns søster. Her er det lilla farger jeg har brukt. Har stemplet svirler og pyntet disse med bling stener. Notene er qk og dem har jeg satt på opphøyde puter for å få litt liv i Lo'en! We are dancing queens var en naturlig tittel ! :=) Bidraget er til Scrappehuset sin utfordring om ulike stiler å scrappe!

Jeg lever og har det bra men har nok vært veldig sliten over en lengre periode. Jeg har derfor gjort alle de nødvendige ting som må gjøres i hverdagen og hatt litt liten ork til meg selv og mine interesser. Jeg har vært veldig oppgitt over snøen som aldri slipper tak og det har bare lavet ned helt til nå nylig. Men, den siste uken har vi hatt sol og det har jammen hjulpet på humøret!

I helgen var det Akershusmesterskap i korps spilling og Jenny deltok fredag og lørdag mens leon spilte på søndag. Morsomt men kanskje en litt slitsom helg (jeg fikk vist med meg en scrappemesse også!). Håper alle dere andre har det bra og jeg skal besøke dere igjen - for jeg har savnet å være online og drive med hobby en stund nå!

3 kommentarer:

 1. Så stilig LO! Nydelig farge også!
  Overskuddet kommer nok tilbake nå som våren forhåpentligvis er i anmars :)

  Klem, Gry-Heidi

  SvarSlett
 2. Så kanonflott LO og lekre farger.

  Takk for at du deltar.

  Klemmer
  Renee
  ScrappeHuset

  SvarSlett
 3. Råtøff skisse som det virkelig svinger av:)

  SvarSlett