lørdag 28. mars 2009

Maria Haukås Storeng


Jeg har scrappet en LO av ungene våre sammen med Maria Haukås Storeng. Vi var så heldige at vi fikk kjøpe biletter til førpremieren av Mamma Mia (4 biletter til 670,-). Det tilbudet kunne vi ikke la passere. Vi satt på rad 19 og Jenny prøvde å fortelle meg flere ganger at hun satt ved siden av den kjente Maria, men jeg mente at hun bare lignet veldig. Maria Haukås Storeng sitter da ikke på rad 19 og ser Mamma Mia, tenkte jeg. Men der tok jeg feil. Det var Maria og hun var kjempehyggelig da jeg tok mot til meg og spurte om å få ta bilde av henne og barna. Det ble et raskt bilde og heldigvis ble det et helt ok bilde også. Noen ganger får man bare en sjangse til å ta det bildet man skal ta og dette var en slik situasjon. I kveld har jeg sittet og scrappet og kost meg. Tittelen kom av seg selv! Hvis du lurer på hva slags font jeg har brukt er det draqonflies qk.


Nå er det på tide og legge seg. Klokken har netopp passert midnatt og jeg kjenner at jeg har vært oppe og i aktivitet siden kl. 06.00 i morges. Været på østlandet er grusomt og jeg brukte en og en halv time til tannlegen på en strekning som vanligvis tar 30 minutter. Jeg rakk timen for jeg forutså køen, heldigvis!

8 kommentarer:

 1. KANON flot layout og skønne farver og detaljer du har brugt

  SvarSlett
 2. Kjempefin, lekkert med den runde rammen!! Du har fått så din helhet i LOen med å ta igjen den lakserøde fargen i skjerfet hennes i bakgrunnen og blomstene dine! Dette er nok en side jentene dine kommer til å studere ofte!!!

  SvarSlett
 3. Flott LO. Nydelige farger og former! Morsom situasjon for både barn -- og barnlige voksne..

  SvarSlett
 4. Så utrolig herlig bilde, og kjempeflott LO!:D
  Morsomt med sånne møter i hverdagen.

  SvarSlett
 5. Så gøy!!!
  Ja av og til har man bare en sjanse, og bildet ble jo flott!! Kjempefin LO!!!
  klem

  SvarSlett
 6. Så gøy at blinkskuddet ditt ble et så bra bilde!:)Skjønner godt at ungene synes det var gøy ja!:) Denne LOen synes jeg var kjempe herlig.Artige farger...litt nytt fargevalg til deg å være kanskje....?;)Ringen rundt og swirlene var stilig og moro at billettene har fått plass som pynt!:)

  SvarSlett
 7. Så flott skisse du har laga med barna og Maria!Utrolig stilig tittel har du laga også.Du kan det der med gode titler.Flotte farger og fint minne til albumet:)

  SvarSlett
 8. Maria HaukAAs Storeng skrives det, men pytt pytt;) Joda, Maria skulle selvsagt se Mamma Mia, en av hennes beste venninner spiller jo i den;) hehe.

  Koselig bilde;)

  SvarSlett