søndag 29. mars 2009

Bonusoppgave skissedeilla


Måtte jo prøve meg på oppgaven på den nye utfordringsbloggen og har scrappet en skisse av HegeAL- Morsomt skisse og jeg som prøver å lage ferdig album til mannen min har scrappet cruise bilder. Forrige år fylte mannen min 40 og jeg hadde bestilt cruise for han og meg oslo/ Amsterdam tur retur med Royal caribean cruiseline. Bestefar var barnevakt fra onsdag til lørdag mens vi koste oss på tur. Jeg skal bli ferdig med albumet til 41 års dagen hans i slutten av april og da trenger man noen skisseider av og til :=)
Beklager litt dårlig scanning!

lørdag 28. mars 2009

Skissedilla


Så har vi faktisk fått en ny scrappeblogg som jeg ikke har oppdaget før i dag! Jeg ble veldig glad for det for jeg synes skisser er morsomme oppgaver å jobbe etter! Besøk nettstedet du også og du har enda tid til å løse første scrappeoppgaven som går ut i morgen kveld. Skissedilla finner du her: http://skissedilla.blogspot.com/
Jeg vil tipse min lillesøster, bedre kjent som http://salvies.blogspot.com/ - Janne, besøk skissedilla du også og kanskje vi kan klare fristen på skissen til i morgen begge to? Jeg skal i hvertfall forsøke! Dessuten er jeg med i trekningen av en flott blog candy ved å tipse om nettstedet og den premien så veldig fin ut og den vil

Maria Haukås Storeng


Jeg har scrappet en LO av ungene våre sammen med Maria Haukås Storeng. Vi var så heldige at vi fikk kjøpe biletter til førpremieren av Mamma Mia (4 biletter til 670,-). Det tilbudet kunne vi ikke la passere. Vi satt på rad 19 og Jenny prøvde å fortelle meg flere ganger at hun satt ved siden av den kjente Maria, men jeg mente at hun bare lignet veldig. Maria Haukås Storeng sitter da ikke på rad 19 og ser Mamma Mia, tenkte jeg. Men der tok jeg feil. Det var Maria og hun var kjempehyggelig da jeg tok mot til meg og spurte om å få ta bilde av henne og barna. Det ble et raskt bilde og heldigvis ble det et helt ok bilde også. Noen ganger får man bare en sjangse til å ta det bildet man skal ta og dette var en slik situasjon. I kveld har jeg sittet og scrappet og kost meg. Tittelen kom av seg selv! Hvis du lurer på hva slags font jeg har brukt er det draqonflies qk.


Nå er det på tide og legge seg. Klokken har netopp passert midnatt og jeg kjenner at jeg har vært oppe og i aktivitet siden kl. 06.00 i morges. Været på østlandet er grusomt og jeg brukte en og en halv time til tannlegen på en strekning som vanligvis tar 30 minutter. Jeg rakk timen for jeg forutså køen, heldigvis!

torsdag 26. mars 2009

Jeg har scrappet Gudrun - Scrappemainia utfordring




Jeg har scrappet en veldig kul LO som Gudrun har laget. Lene Solhaug er veldig morsom og flott på bildet - en hærlig venninne-LO.
Min mann, Tore, har tatt et utrolig flott bilde fra luften på vei til Spania nå i mars. Han og broren sitter på flyet for å besøke deres mor som hadde 70 års dag. Jeg har kalt Lo'en "jorden sett fra luften". Helt nøyaktig hvor han har tatt bilde vet jeg ikke. Han har vært veldig opptatt den siste tiden og jeg glemmer stadig vekk ¨å spørre.

Blog candy!


"Alltid klar til dropp" (Merete) har satt sammen en koselig og velsmakende blog candy som kan bli min eller din? Du må besøke henne her:http://alltidklartildropp.blogspot.com/2009/03/blogcandy.html og da finner du ut hvordan du deltar. Jeg har tipset tre stykker om denne candyen:

1) Salvie

2) Angella

3) Rønnaug

mandag 23. mars 2009

Bursdagsjenta mi og et monokromatisk scrappe bidrag!




Hipp hipp hurra! I dag er min vakre og gode jente, Jenny, 11 år! Tenk så fort tiden flyr. Jeg kan huske det som det var i går at jeg lå med henne nyfødt i armene mine. Alle de barneårene har fløyet så fort. Minnene er så mange! Jenny fikk masse klær av oss i bursdagsgave og hun fikk scrappe saker av broren sin og et trompet stempel fra pusekatten vår. Hun har vært veldig fornøyd med dagen sin!
Jeg har laget en monokromatisk LO fra et cruise vi vår på for et år siden da min mann fylte 40 år. Det er bilde av meg og min manns søster. Her er det lilla farger jeg har brukt. Har stemplet svirler og pyntet disse med bling stener. Notene er qk og dem har jeg satt på opphøyde puter for å få litt liv i Lo'en! We are dancing queens var en naturlig tittel ! :=) Bidraget er til Scrappehuset sin utfordring om ulike stiler å scrappe!

Jeg lever og har det bra men har nok vært veldig sliten over en lengre periode. Jeg har derfor gjort alle de nødvendige ting som må gjøres i hverdagen og hatt litt liten ork til meg selv og mine interesser. Jeg har vært veldig oppgitt over snøen som aldri slipper tak og det har bare lavet ned helt til nå nylig. Men, den siste uken har vi hatt sol og det har jammen hjulpet på humøret!

I helgen var det Akershusmesterskap i korps spilling og Jenny deltok fredag og lørdag mens leon spilte på søndag. Morsomt men kanskje en litt slitsom helg (jeg fikk vist med meg en scrappemesse også!). Håper alle dere andre har det bra og jeg skal besøke dere igjen - for jeg har savnet å være online og drive med hobby en stund nå!

tirsdag 17. mars 2009

Angella har ferie blog candy!


Angella har vært på lang reise langt avgårde og hun har handlet inn masse godsaker som du eller jeg kan være heldig og vinne! Besøk bloggen hennes ( http://angellaro.blogspot.com/) for å finne ut hvordan du deltar. Jeg har hevet inn et lodd og håper det kan være et vinnerlodd. Angella finner du på listen min under mine favorittbloggere (der har hun bodd veldig lenge!). Bloggen hennes er veldig verdt et besøk!

mandag 2. mars 2009

Jeg har laget kort til min pappa!




I'm going to give this card to my father. His birthday is today! I will meet him on thursday and give him presents and card. I have used a stamp from gcs artstamps and it's a very cute boy and a frog in the stamp. I have painted it with distress ink and i found the motiv a little bit difficult to paint - it took some time to make it! I will join the challenge at cute card thursday this week and i have an animal on my card - a little green frog!
Min far har bursdag akkurat i dag og jeg har gjort ferdig kortet hans på dagen hans. Burde jo ha sendt det i posten men han kommer hit på torsdag og derfor får han få det da. Har ikke lagd det helt ferdig men vet ikke helt hvordan jeg skal fullføre kortet. Tenker på å lage små tags (ssånne avlange) og har gratulerer på den ene og kanskje navn og alder på den andre. Det tror jeg at jeg må sove på - så helt ferdig er det nok ikke. Men, det er ikke så mye som gjenstår!

Jeg har vært på kurs hos Anita Hagen lørdag som var. Våknet egentlig med hodepine kl. 06 om morgenen og tok en ibux. Noen timer senere dro jeg avgårde til Ski og hodepinen økte veldig! Da det var på tide å dra hjem tror jeg at jeg hadde migrene. I hvertfall dunket venstre side av hodet voldsomt og jeg hadde solbriller på hele veien hjem og var kvalm. Gikk rett til sengs hjemme og var ikke bra før neste dag. Men, jeg prøvde å få med meg litt maleteknikk på kurset og jeg har jo aldri malt bakgrunner og prøvd å lage skygger. Tror jeg må trene enda mer på akkurat det - men føler alikevel at jeg har kommet meg et skritt videre i riktig retning. Dette fine motivet kjøpte jeg på Minnehjørnet og det er et stempel fra gcs artstamps. Falt veldig for motivet! Anita er en kjempeinspirerende kursleder og hun hadde alltid så gode kommentarer og hjelp når man selv trodde at "løpet var kjørt" og motivet måtte kastes. Jeg har ikke montert motivet jeg malte på kurset men skal nok gjøre det ganske snart. Det som er viktig er at man koser seg med denne flotte hobbyen og at man lager kort fra hjertet! Tror nok pappa'n min kommer til å like bursdagskortet og jeg gleder meg til å gi det bort!
cute card thursday har de en utfordring hvor man skal ha dyr med på kortet. Det er jo en liten frosk med på dette kortet og derfor passer det bra å delta på utfordringen!