tirsdag 28. desember 2010

Et romjul innleggEndelig er det romjul og vi prøver å kose oss så godt vi kan. Men selvsagt er noen syke og det er Leon denne gangen. Leongutten vår er den i familien som nok er den friskeste av oss alle men når han først blir syk så gjør han det ordentlig. Han har hatt ferber siden 1. juledag og i natt hadde han nesten 40 i temperatur. Så, blir det verre i løpet av dagen så blir det i ihvertfall legesenteret i morgen eller legevakt i kveld. Tiden får vise!

Jeg vil bare vise frem to kort jeg har laget. Begge kortene er til utfordringen hos Passion for Promakers. De har en julehilsen utfordring gående. Fikk gitt bort posekortet på julaften og det ble godt mottatt. Det andre kortet laget jeg i går kveld og det ble nok litt vel mye pyntet med blomster - men la gå!!!


Kortet som er litt vel mye pyntet (vet ikke helt hva som stakk meg :=) er til julespesial utfordring hos anonyme scrappere. De vil se hvitt, blått og brunt. Dette kortet blir nok gitt bort neste jul - de som ikke har fått julekort av meg nå de får motta nyttårskort i stedet:=)

15 kommentarer:

 1. Den var da skikkelig kul den damen.... liker egentlig ikke slike stempler helt til jeg ser noen bruke de og så finner jeg ut at de er skikkelig morsomme! Du må være i julemodus siden du pynter så mye. God bedring til Leon. Her har hele familien til Ragna Marie vært syke med høy feber hele uken. Snakkes.

  SvarSlett
 2. Nydelig kort, det øverste, med et kjempeskjønt motiv (helt i min smak). Vakker den lyseblå store blomsten også :-) Stilig med krystall med hyssing inni, og du, jeg syns ikke det ble for mye pynt, jeg - bare akkurat perfekt :-))
  Kos deg videre i romjulen, så godt du kan, Heidi !
  Klem
  Turid

  SvarSlett
 3. 2 kjempe flotte kort :-) God bedring til Leon :-)

  SvarSlett
 4. Nydelige kort.
  God bedring til lille Leon.
  Klem Connie

  SvarSlett
 5. nydelige kort Heidi med søde motiver og skønne farver. Åh hvor trist med asyge i julen, god bedring med ham
  knus Pia

  SvarSlett
 6. Hi Heidi, what gorgeous cards. I love the images and your colouring is fab. Thanks for joining in with our Mega Christmas challenge over at PFP. Hugs, Denise x
  Have a wonderful 2011 x

  SvarSlett
 7. Such gorgeous cards Heidi. Love the images you've used and the colours also. Thanks for joining in our Mega Christmas challenge at PFP. Hugs Michele x

  SvarSlett
 8. For noen flotte kort, det i blått, hvitt og brunt var helt nydelig, jeg elsker pynten. :)
  Takk for at du deltar hos AS.
  Klem, Anne.

  SvarSlett
 9. Nydelig kort begget to!:) Synes bare det var flott med litt ekstra pynt på det øverste jeg;)
  Tusen takk for at du deltar på utfordringen hos AS!
  Ha en fortsatt god romjul, og god bedring til Leon.
  Klem, Camilla

  SvarSlett
 10. Kjempeflott ting du hadde laget siden sist jeg var her inne:D Håper sykdommen er på retrett og ønsker deg en fortsatt fin romjul:D Klem;)

  SvarSlett
 11. Nydelige kort, Heidi!! Herlige motiv du har fargelagt:-) Håper formen til Leon er bedre.
  Fortsatt god jul til dere alle!

  Klem Laila.

  SvarSlett
 12. Så søte kort! God bedring til go'gutten din og så krysser jeg fingrene for at dere andre holder dere friske.

  SvarSlett
 13. FAb cards, Oheida - the images are gorgeous and beautifuly coloured! Especially love the layout of the brown and blue one! Thanks for joining in our challenge at PFP, Juliexx

  SvarSlett
 14. Nydelig kort. God bedring til Leon. Håper dere koser dere i julen til tross for sykdom. Klem

  SvarSlett
 15. stunning cards.the images are gorgeous and fab colours and layouts.
  thanks for playing in our mega christmas challenge at PFP :D

  xx coops xx

  SvarSlett