torsdag 16. desember 2010

Mitt dt bidrag til Kort o mainia utfordring samt til scrappekammeret

Hei og hå - det er snart jul igjen og bloggverdenen er virkelig en forsømt greie om dagen. Ikke får jeg laget så mye bortsett fra litt kalendere og andre smågaver som raskt pakkes inn klare for en mottaker. Skrive julekort er også en koselig greie men jeg klarer ikke å skrive alle på en gang så det er fordelt utover i disse dagene før jul. Kanskje er jeg litt sent ute også men jeg tror det meste skal komme frem før julaften. Så begynte halsen å skurre og klø i natt og selvsagt har alle de andre hatt den runden med forkjølelse mens mor i huset får det tett oppunder jul! Er det ikke typisk? Ja ja, men jul blir det okke som:=)

Dette er mitt bidrag til Kort o mainia sin utfordring nr 30. Du skal bruke en skisse som er laget av DT Benedicte og her ser du mitt resultat. For å være med på utfordring besøk Kort O Mainia her http://kortudfordring.blogspot.com/.

Dette kortet vil jeg også legge inn som bidrag til kammerpikenes julekort hos scrappekammeret som er å lage et julekort.

12 kommentarer:

 1. For et flott kort, stemningsfullt og lekkert! :)

  Jeg ville bare si at i dag havnet julegaven din fra AS i posten, håper den kommer fram til jul, og beklager at jeg ikke har rukket å poste den tidligere.

  Klem, Anne.

  SvarSlett
 2. Så nydelig kort Heidi! Herlig brun hänglarjente. Og du er jammen ikke den eneste som forsømmer blogging for tiden, tror det gjelder mange av oss, ihvertfall meg! Men ting roer seg vel etter jul..?
  Tuusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
  Klem

  SvarSlett
 3. Åå, så koselig julekort dette var også Heidi! Nydelig denne jenta du har fargelagt:-)
  Storkoste meg hos deg igår sammen med to andre koselige damer også:-)..gleder meg til vi sees neste gang. Riktig god bedring med halsen!!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 4. Kortet ditt er kjempefint. Tusen takk for en veldig hyggelig førjulssamling hos deg igår. Storkoste meg, selv om jeg nok ikke har landet helt etter siste ukes strabasiøser! Skal skrive noen julekort ikveld, og jeg har nok for få til de som skal ha. Får ha en slags rangering her. Og idag startet ikke bilen da jeg hadde vært ute og kjørt! Var ikke hjemme engang da det skjedde. Nå går den,.... men noe er galt! Jaja, God jul i alle fall.

  SvarSlett
 5. Ett kjempe koselig julekort :-) Flotte farger og ett nydelig farget Henglar mortiv :-)....søt pynting og en flott tekst :-) Ønsker deg en fin kveld....og en god natt :-)

  SvarSlett
 6. A really gorgeous card Heidi! So wonderful in these colours!!
  Hugs Kristel

  SvarSlett
 7. WOW dette kortet var skikkelig lekkert! Herlige farger og kjempeflotte farger og malt motiv! Likte utrolig godt oppsettet ditt - det må jeg nok bruke på et kort eller to ;)
  Takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
  Klem, Anette ;)

  SvarSlett
 8. Himmel så flott! Jag gillar verkligen färgerna och motivet är ju sååå sött! hÄnglar är en klar favorit... Mysiga detaljer också som gör hela kortet juligt!

  Tack för att du deltar hos Scrappekammeret och lycka till!

  Kram
  Linda K

  SvarSlett
 9. Sååå stilig!!
  Nydelig pyntet i delikate farger:-)

  SvarSlett
 10. Hei du.
  Så nydelig Hanglar kort du har laget.
  Nå tenkte jeg at jeg skulle lage en direkte link til forklaring på boka, men plutselig huskerjeg ikke "koden". Men hvis du ser under siste bilde i innlegget mitt, og trykker på Wenche sitt navn så kommer du direkte til forklaringen :o) Hadde ikke skjønt bæret jeg heller om ikke hun hadde laget en trinn for trinn. Lykke til - gleder meg til å se - de er flotte.

  Klem :o)

  SvarSlett
 11. Så nydelig julekort og kjempefint motiv, disse Hänglerna er bare rå-skjønne, må nok investere i noen.
  papirene du har brukt passer så fint sammen, berre lekkert ja.
  Klem Sissel

  SvarSlett
 12. Kjempenydelig kort, Heidi, stilige fargekombinasjoner, flott motiv og papir :-)

  SvarSlett