torsdag 30. desember 2010

Juleskissen til Scrappehuset - mitt bidrag nr 2

Jeg har scrappet med juleskissen til scrappehuset tidligere i desember men fikk veldig lyst til å bruke skissen til julebilder. Har valgt bilder fra julekvelden i år og synes bildene oppsummerer det meste. Vi hadde et flott juletre, ungene var eksepsjonelt glade i hverandre og de ble veldig glade begge to for stort og smått som de fikk. Jeg hadde kjøpt iPod touch til dem i New York og det hadde de aldri trodd de skulle få. På bildet hvor Jenny holder  hendene sjokkert foran fjeset hadde hun nettopp innsett innholdet og på de neste bildene av henne jublet hun vilt. Det får bli en annen Lo :=)

Jeg syntes vi hadde en fantastisk fin kveld. Stille og rolig med besteforeldre til stede. Ingen hastverk med å spise og pakkene lå bare der og ventet. Ungene delte ut pakker en og en og eneste regel var at de ikke kunne velge seg selv. Nissen kom i år også. Leon tok vel imot han (eller hun?) og han (eller hun) la igjen nissepakke til Jenny som var på den berømte doen:=)

Ungene fikk mye fint og de hadde vært så flink til å tegne og lage gaver i år. Veldig koselig å pakke opp slike gaver. Jeg har kost meg med julen og har fått så mange fine julekort som henger i hallen til pynt slik at alle skal se dem og så har jeg noen som har fått plass i stua som en del av julepynten. Bak hvert hjemmelaget kort ligger det omtanke og en spesiell hilsen som gjør meg veldig glad og takknemmelig - noen har laget dette til meg eller oss. Fra en vestlandsbloggervenn fikk jeg et julekort som så ut som en bok! Himmel og hav - det var flott!!! Og inni lå det en nydelig liten pakke som jeg pakket opp på julaften. Stor stas!!! Den boka står fremme ja! Kunne skrevet masse om julen men skal lage en liten gave bok til dem vi skal feire nyttår hos i morgen og tiden går snart fra meg! Ha en flott nyttårsaften folkens! Kos dere masse og vær forsiktig med fyrverkeri. Godt nytt år!!!!!!!

10 kommentarer:

 1. Nydelig LO, Heidi. Herlige bilder av barnet, som du har fanget i øyeblikket. Ha en fin nyttårsfeiring. klem Nina

  SvarSlett
 2. Så fin og stemningsfull LO. Nesten som å ta en liten titt inn gjennom vinduet i stuen deres! Og morsomt å kunne overraske med gjennomtenkte gaver, enten hjemmelagede eller kjøpt. Jeg hvilte nesten tre timer idag, klarte nesten ikke å stå opp. Men så hadde jeg da nesten ikke ligget i min seng natten før, skulle kjøre barna etter tur til flytoget, og det var ingen vits i å legge seg imellom slagene! Godt nyttår til deg og dine. Klem fra meg.

  SvarSlett
 3. Artige bilder på denne layouten, gjorde jo hele inntrykket de! :) Flott var den. Ha en fin 2011, kanskje vi sees hos Bestevenn? :) Klem fra Jeanette. Ps! Håper du blir ferdig med gaven til i morgen.

  SvarSlett
 4. Herlig Lo du har laget!Skikkelig stemningsfull ble den,og det er herlige bilder du har bruk!Så ut til å være en bra kveld ja!Godt nytt år!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 5. Nydelig og stemningsfull LO.

  Ønsker deg ett Godt Nytt År.
  klem :)

  SvarSlett
 6. That is a gorgeous LO Heidi! I want to wish you a Happy Newyear!!
  Hugs Kristel

  SvarSlett
 7. Så nydelig LO, og for en fantstisk fin julekveld dere hadde :-) Hyggelig når alt faktisk er fryd og gammen, og stresset er lagt vekk.
  Håper det samme for i kveld, og ønsker deg et fantastisk 2011, Heidi !
  Jeg lover å komme på besøk etter 6. jan.
  Stor klem til et nydelig menneske :-)

  SvarSlett
 8. Så herlig lo :-) Morro å gi ungene noe som de er helt sikre på att di ikke får, selvom de har ønsket seg det aldrig så mye :-) Ikke rart de ble glade :-) Ønsker deg et riktig godt nytt år :-)

  SvarSlett
 9. Utrolig flott!!!:)
  Liker så godt at du har med flere bilder:):)

  Takk for at du deltar:) Håoer vi kan gi deg masse inspirasjon i 2011 også. Ny utfordring lagt ut i dag:)

  SvarSlett
 10. En herlig og stemningsfull jul LO Heidi!!
  Koselige bilder av barna og juletreet i stua:-)
  Høres ut som dere alle hadde en fin julaften.
  Akkurat som det skal være:-)
  Så fint med det rødrutete mønster arket her.
  Godt nytt år til deg og dine!!

  Klem Laila.

  SvarSlett