fredag 28. januar 2011

julekort/vintertema


This card is made for the challenges at:
1)hjertebodens juleblogg
2)stamp something- theme winter

Jeg tror jeg liker å blande blomster og snøfnugg - er liksom ikke helt sikker på at det er veldig korrekt. Men, trenger det egentlig å være korrekt da?

De siste tre dagene har jeg sakte men sikkert begynt å sitte uten å svette stygt. Det er også mindre vondt i hofta. Det er så deilig at deg går litt rette veien nå. Er blitt  tre uker siden operasjonen. Bare litt over tre uker til jeg skal på Rikshospitalet på kontroll for å finne ut om hofta ser bra nok ut til å begynne å belaste foten. Jeg kommer til å skrike høyt og lenge hvis det ikke er bra - for jeg ligger nå og gror mesteparten av dagen og det er bare gørrkjedelig! Men gørrkjedelig er bra det hvis dette går bra! Så det så :=)

Har fargelagt dette motivet liggende og trenger flere Promakers farger for å få sjateringer i den turkise fargen ser jeg. Har kapret spisestuebordet vårt (dvs kjøkkenbordet også) og prøver hver dag og lage litt hobby når jeg skal sitte litt. Går veldig treigt med meg. Er i sånn snilemodus om dagen. Håper å få laget litt mer i løpet av helgen. Så har jeg tenkt meg noen timer på treff neste fredag på Skedsmokorset. Tore, mannen min, sier at det klarer jeg nok ikke. Jeg tror mye kan skje på en uke og tror jeg kan klare det. Målet er å kunne dra noen timer på treff. Tror jeg trenger å se folk og andre vegger enn mine egne nå om dagen. Mannen har ihvertfall sagt at han kjører og henter meg hvis det blir treff på meg - han er da en go'ing!

Ja, da er det vel bare å ønske dere en god helg og håper dere alle har det bra.
Klem Heidi

13 kommentarer:

 1. Et nydelig kort du har lagd. Kjempefint med en blanding av blomster og snøstjerner.
  Fint at det går framover med deg.
  God helg, klem :)

  SvarSlett
 2. Så godt å høre att det går fremover :-) Håper du orker noen timer til fredan :-) Kjempe flott kort :-) Blander blomster og snøfnugg jeg også. Er så deilig å ikke behøve å være korekt ...bare gjøre som man føler for :-) Ha en flott helg :-)

  SvarSlett
 3. Godt at det går framover, Heidi. Håper vi ses til fredag, men ikke strekk deg lenger enn hva som er lurt. Skjønner godt at det er fristende å se noen andre vegger og mennesker enn de du har hjemme.
  Flott kort! Fint med både snøfnugg og blomster! Flotte farger.

  SvarSlett
 4. Nydelig kort du har laget. Delikate farger. Og snøfnugg og hvite blomster går bra, vinterroser blomstrer om vinteren her i Norge, du må nok få din mann til å plante en slik i hagen slik at du kan se at det faktisk også i IRL er ok med den blandingen! Hadde vært kjempekult om du kommer en tur på fredag. I mellomtiden,- ligg pent og gro!

  SvarSlett
 5. Godt å høre at du kommer igang igjen, og jeg skal være så opptimistisk med deg at jeg sier at vi sikkert sees på fredag.
  Julekortet ditt er nydelig. Jeg har også hatt litt sperre for det med snøfnugg og blomster, men ser jo at mange bruker det sammen. Til og med med snøfnugg nederst og en blomst plassert oppå, og det er jo flott, da. Så da er det vel greit.
  Go'bedringklem til deg :o)

  SvarSlett
 6. så nydeligt kort og flot at du kan ligge og farvelægge stempler, dejligt at høre det går bedre kan godt forstå du synes det er kedeligt at skulle være inaktiv, ønsker dig god lørdag og fortsat god bedring

  SvarSlett
 7. Så godt å høre at det går fremover, Heidi. Hadde vært utrolig hyggelig å se deg neste helg. Krysser fingrene for at du er bra nok til å komme. Synes det er veldig fint med blomster og snøkrystaller sammen. Nydelig kort! Ha en fin lørdag. Klem

  SvarSlett
 8. For et kjempeflott kort, alt passer så godt sammen og fargene er kjempefine. :)

  Håper det går bra med deg.
  Klem, Anne.

  SvarSlett
 9. That is a truly stunning card Heidi!! I hope you are feeling a bit better!!
  Hugs Kristel

  SvarSlett
 10. Heisan:)
  Godt å høre at du nærmer deg vertikalen igjen, lykke til videre med groingen.
  Kjempefint kort du har lagd, synes det er flott med snøkrystaller og blomster sammen.
  Klem Sissel

  SvarSlett
 11. Takk for sist Heidi!! Var bare så koselig å være på besøk hos deg...og kreative var vi og:-)
  Et nyyydelig julekort!! Denne Tildaen er en klar vinterfavoritt:-) Lekre farger og snøkrystaller/blomster er kjempefint sammen!!

  Fortsatt god bedring...jeg kommer innom med scrappestæsj en dag denne uken.
  Ha en fin søndag! Klem Laila.

  SvarSlett
 12. Så nydelig, Heidi. Er helt imponert over hva du klarer å få til, liggende :-) Artig papir, og lekkert pyntet, med en litt spesiell farge - det passer kjempebra !!

  SvarSlett
 13. This card is really sweet!! Love your layout, image and colors!! Thanks for joining us at Stamp Something!!HUGS

  SvarSlett