onsdag 19. januar 2011

Litt av hvert

Har laget et kort til hjertebodens juleblogg. Holder på med ett til kort og skal publisere alle tre samtidig på hjertebodens juleblogg - så det håper jeg skjer nokså snart! Litt godt å begynne med årets julekortproduksjon og tre julekort pr. måned burde jo være mulig! Julekortet har jeg brukt mange dager på å lage. Har bare litt scrappesaker nede og det er ikke så lett å dirigere mannen opp på hobbyloft for å hente mere nødvendig "stach". Derfor må jeg bruke det som er tilgjengelig frem til jeg igjen kan klare å sitte oppe og scrappe. Blir nok et par uker dit.


Dette kortet har jeg laget til utfordringen på Kort O mainia som går nå. Laget det dagen før operasjoenen på Rikshospitalet. Jeg og Hege satt og scrappet sammen i nesten fire timer! Temaet er "eventyr" og det er mange måter å lage et kort med det temaet. JEg er jo i designteamet hos Kort O Mainia og jeg gleder meg veldig til å se hva dere lager. Så, hvis du ikke har fått med deg utfordringen så kikk innom utfordringsbloggen og legg igjen et bidrag du også! Synes Kort O Mainia er en hyggelig utfordringsblogg og vi trekker vinner annenhver gang og stemmer frem en vinner annenhver gang. Besøk bloggen her: http://kortudfordring.blogspot.com/

Ellers går det ganske bra med meg. Har nesten mindre vondt i hoften nå enn før operasjonen. Litt vondt er det fortsatt men sover godt hver natt og det er jammen godt! Har klart å sitte i en og en halv time sammenhengende i dag (yuippi) og selv om jeg var grådig sliten da så er det et lite fremskritt jeg jubler over.
Jeg fargelegger stempler av og til når jeg sitter oppe (får det ikke så godt til når jeg ligger!). Da glemmer jeg tiden litt og sitter helt til hofta sier stopp av seg selv. Ellers hører jeg på radio, på musikk, leser bøker og ser på tv. Egentlig ganske så kjedelig dette - jeg er faktisk litt rastløs av meg men ser at jeg også evner å ta det helt med ro når det er nødvendig. Akkurat nå er det nødvendig å ta det med ro i 4 uker til og så får vi se hva røntgenbildene sier - og da begynner opptreningen hvis alt er bra! Mange mål fremover med andre ord. Jeg får skrive litt mer om noen dager - da har jeg forhåpentligvis laget et julekort til:=)

16 kommentarer:

 1. These are beautiful cards Heidi! Love them both! Have a nive evening!
  Hugs Kristel

  SvarSlett
 2. Heisann! :) Det julekortet har jeg sett på et lite mobil bilde for et par dager siden...og selv om det var et mini bilde så så jeg alt da at dette var kjempe fint! Liker skikkelig godt fargene i ark og pynt og Tilda er kjempe fint fargelagt!!! Skjønner at det ikke er så latt å lage noe liggende, så du får vel hovedskelig kose deg med korthobby sittende! Eventyr kortet har jeg sett live og det er kjempe fint! Fin spellbinders dies og svirle dies du har! Og feen er veldig søt hun også! er så glad for at du kjenner fremskritt fra før operasjonen ang smertene! Håper de forsvinner helt så raskt som mulig! Godt at du sover om natta igjen også! Ha en fin kveld kjære du! Klem

  SvarSlett
 3. Så godt å høre at det er bedre med deg. Flott julekort du har laget. Koselig motiv og farger. Eventyrkortet ditt er nyyyydelig. Morsom utfordring. Ha en fortsatt fin uke med forhåpentligvis enda flere fremskritt. klem

  SvarSlett
 4. To flotte kort du hadde laget. Nydelig det stempelet på eventyrkortet. Jeg synes jammen du er god som klarer å scrappe når du er sengeliggende. Tøff er du. Fortsatt god bedring fra meg;) og takk for koselig kommentar i bloggen min;)

  SvarSlett
 5. Godt å se deg tilbake, Heidi, men ikke være utålmodig - trenger du tid, så ta deg tid ! Det får du igje for senere, nå må du vel bare komme deg til Ski-treffet :-)
  Glad formen er stadig fremgangsrik, det unner jeg deg. At du sover godt om natten er jo helt fantastisk !
  Nydelig produksjon også, er helt fascinert av den fantastiske fargeleggingen din, flotte kort, begge to.
  Klem
  T.

  SvarSlett
 6. Kan godt forstå du bliver rastløs men det er bare med at holde ud så bliver alt sikkert godt og du kan scrappe på rummet igen.Flotte kort du har lavet med søde detaljer . Fortsat god bedring
  knus Pia

  SvarSlett
 7. To flotte kort :-) Så bra att det går fremmover :-) Du får ta tiden til hjelp.....å så håper jeg att du er i farta igjen til Ski treffet :-) Er ett flott mål å trene i mot :-) Flott å ha deg tilbake i blogg verdenen igjen, Heidi :-)

  SvarSlett
 8. Kjempefine kort du har lagd her.
  så fint at det går fremover og at du blir bedre.
  klem :)

  SvarSlett
 9. Så lekre kort du har lagt Heidi. Likte spesielt det øverste og det var så skjønt i fargene. Flott den Tildaen.

  Håper at vi kan treffes en dag snart ja, men jeg må bli frisk først. Du får ingen uhumskheter fra denne kanten!

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 10. Hei, hei Heidi!
  Har ikke vørt rundt i blogglandia på lenge og ikke fått med meg at du skulle oprereres. Godt at det har gått bra, og at du er litt i gang med scrapping igjen. Du får jo til det utrolige du da - glemmer ikke da du lå i Ski og scrappa;) Skjønner godt at det kan bli kjedelig i lengden. Du har laget to flotte kort her da, selvom du har begrenset tilgang på stæsj;) Ønsker deg fortsatt god bedring, og håper vi sees i Ski om ikke altfor lenge!
  Klem fra
  Mette

  SvarSlett
 11. Så flott at det går bedre med deg. Og at du orker å bruke noe av tiden til å lage kort.
  Fortsatt god bedring, og god helg. Klem :o)

  SvarSlett
 12. Oj, her skjer det saker og ting.... skjønner jo at det er en stund siden jeg tittet innom her. Rikshospitalet og stor operasjon... huff, det høres skummelt ut! Godt å høre at det går bedre med deg nå, da. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 13. Utrolig flotte kort dette her Heidi. Det Dt bidraget ditt var veldig flott. Og ditt første julekort i år var også veldig fint.Det var så flott med de fine hjertene i bakgrunnen.Og du har fargelagt det flotte motivet veldig bra.Lykke til videre med julekorta dine :-) klem

  SvarSlett
 14. To nydelige kort Heidi!!
  Fortsatt god bedring!!!! Ønsker deg og dine en fin søndag! Klem Laila.

  SvarSlett
 15. Framskritt som bare det, jo. Sikkert best du tar det med ro. Da er det vel større sjans for at alt blir bra om ei stund. Men jeg kan godt skjønne at det blir kjedelig. Bøker og musikk er fine ting å nyte tida med :)

  Jeg begynner så smått å våkne opp etter konfirmantleir nummer to. En mye mer krevende leir enn den første, men også en veldig givende leir. SÅ mange fantastisk flotte ungdommer jeg får være i lag med.

  Og så har åtteåringen vår fått hatt uteselskap i lag med en annen åtteåring. Til sammen tretten unger i trær og busker, snø og inne i stua. En sjeldent kjekk gjeng å ha i hus.

  Fortsatt god bedring til deg :) Klem fra meg

  SvarSlett
 16. Skønne kort og god weekend til dig

  SvarSlett