tirsdag 4. januar 2011

Skissedilla denne uka + Rikshospitalet!

Ja da - akkurat nå stønner og akker mannen min seg ned trappa med det han kaller "20 tonn" scrappeutstyr og så momler han noe om at jeg skal på sykehus og slappe av og at man ikke får scrappet når man opererer hofta (skal skifte til en ny hofteprotese)!!!! Ja da, tenker jeg! Jeg skal operere hofta på Riksen og jo da jeg skulle bare ha med meg litt saker - men endte opp med hele xxl baggen full av scrappeutstyr! Noe må jeg jo gjøre før operasjonen torsdag denne uka og hvis bagen står og frister meg til å stå opp igjen og begynne å scrappe når jeg skal sitte litt så er vel det gull verdt! Eller hva?

Har i hvertfall scrappet denne Loen for noen dager siden etter en skisse hos skissedilla. Det er meg og Lambi som er på bildet og vi feirer nyttårs aften sammen for et par år siden. Har lenge lurt på hvordan dette bildet skulle scrappes - og dette ble løsningen.

Blir ikke noe blogging før jeg kommer hjem igjen men håper å kunne være hjemme om en ca 10 dager. Skal ha opptrening hjemme for jeg orker ikke tanken på noe annet. Vet at det er noen bloggere der ute som kommer på besøk til meg og det setter jeg STOR pris på. Håper bare at alt går som planlagt og at jeg kommer meg fort.

17 kommentarer:

 1. Kjempeflott bilde og LO. Det er klart vi sees. Burde jeg si at det skal bli koselig å være sammen? Hahaha. Uansett skal vi finne måter å scrappe på! Bra du har med utstyr. Fler enn meg som vil komme, skjønner jeg. Klem til deg.

  SvarSlett
 2. Så hærlig lo med deg og Elise :-) Lykke til med opprasjonen.Klart att du må ha med deg utstyr :-)10 dager er jo lenge :-)

  SvarSlett
 3. Kjære venn! Ønsker deg masse masse lykkt til! Kommer til å tenke masse på deg disse 10 dagene, det lover jeg! Og jeg kommer så klart på besøk og har døgnåpen tlf linje!!! :) Jeg er veldig glad i dette bilde av oss! Synes det er skikkelig koselig!!! Moro at vi har scrappa det totalt ulikt også, men det er jo sånn det blir! :) Liker godt fargene du har brukt her med grånn, rød brun og hvit! Det var kjempe fint sammen! Og svirler og blomster er jo alltid en vinner! :) Er veldig glad i deg vennen min! Klem

  SvarSlett
 4. Jeg syns dette var en utrolig flott LO, kjempefint oppsett og pynt og herlige farger. :)

  Masse lykke til med operasjonen, håper det går bra og at du får slappet av med litt scrapping. :)

  Klem.

  SvarSlett
 5. Kjempeflott LO du har laget med et herlig bilde.
  Klart du må ha med deg litt utstyr på sykehuset, så du får scrappet og du vet jo ikke akkurat hva du kan få bruk for :). Lykke til med operasjonen!

  SvarSlett
 6. Kjempefin Lo, det lyser glede og vennskap av den.
  Lykke til på sykhuset, håper du kommer deg kjapt opp av senga og får scrappet masse:)
  Klem Sissel

  SvarSlett
 7. For en "rein" og fin LO. Likte veldig godt mist bruken og den flotte swirlen. Og så var det så fint med tagene og prima-emballasjen:) Veldig fin LO.
  Tusen takk for at du deltar.
  Lykke til på sykehuset!

  SvarSlett
 8. så flot layout, skønne farver. ja sådan en scrapkuffert vejer rigtig meget og det er jo ikke til at undværre. Jeg håber alt går godt på hospitalet med hoften og ønsker dig godt bedring og glæder mig til du er tilbage på blog igen
  knus Pia

  SvarSlett
 9. Så fantastisk flott LO av deg og Elise, kjempekoselig. Nydelig med så rolig utnyttet side, med fokus på motiv. Flott og akkurat passe pyntet :-)
  Kult at du tar med XXL'en, regner med at du får selskap med scrappingen også. Lykke til i morgen, Heidi. Jeg stikker innom og hilser på !
  Stor klem
  Turid

  SvarSlett
 10. En kjempe flott og koselig LO av to gode venninner!! Blomster, swirler og prima emballasje:-)..perfekt til bildet!!
  Ønsker deg masse lykke til imorgen!! Kjekt å ha med scrappekofferten:-) Det er ihvertfall bare en kolli..hihi. Vi scrappes!

  Klem Laila.

  SvarSlett
 11. Kjempelekker LO av to flotte damer !
  Ønsker deg masse, masse lykke til, Heidi !! Scrappekofferten blir kjekk å ha, tenker jeg :o)

  Klem :o)

  SvarSlett
 12. Kjempeflott LO av dere herlige damene:) Tenkte at jeg hadde sett denne før, men det er vel sikkert Elise sin LO jeg husker;) Lykke til med operasjonen. Stor klem

  SvarSlett
 13. Lykke til med operasjonen, kanskje jeg kan ta en tur innom, får høre med Hege da, hun vet kanskje? Ellers er jeg jo en racer på å gå på sykebesøk for tiden... *kremt*

  Nåja, håper du får tiden til å gå (den var dårlig den!) når du er på Riksen. Håper alt "går" som det skal med operasjon, og at du kan scrappe så snart du er klar for det. Herlig layout, syns det så ut til at dere hadde det veldig hyggelig i lag. God klem fra Jeanette :)

  SvarSlett
 14. En helrig LO av deg og Lambi min venn. Nydelige farger og flott satt sammen.

  Håper operasjonen går veldig bra og så vet jeg at du får scrappebesøk i dag også. Kos deg med henne du.

  Klemmer

  SvarSlett
 15. Nydelig LO, med flott farger:o)
  Lykke til med operasjon!!

  SvarSlett
 16. Den LO'en er jo bare aldeles helt nydelig. Og at du har med en haug med scrappeutstyr foyndrer meg slett ikke. Håper alt går helt etter planen og at du kommer heim før du venter :)

  Her går det litt trått for tida. Lurer på om jeg har rota meg borti et eller annet virus som setter stopper for den store aktiviteten. Slett ikke bra. Siden det er konfirmantleri i slutten av uka, og da vil jeg helt være i storform. Men det nytter nå ikke å legge seg ned å klage heller. Får satse på en hvil i ny og ne.

  Vi tastes.

  Godbedring-klem :)

  SvarSlett
 17. For en utrolig herlig LO du har lagd her. Så masse flott du har i bloggen din.
  Ønsker deg en riktig god dag!

  -klem-

  SvarSlett