onsdag 4. februar 2009

En atc swap som handler om øye/øyne!
Jeg deltar på min første atc swap og utfordringen fant jeg her inne http://gunnmaritskreativiteter.blogspot.com/2009/01/new-atc-swapp-come-and-join.html . Det er fortsatt mulig å delta. Jeg skal i hvertfall sende mine atc'er i posten i morgen!

Veldig fri oppgave. Atc'ene skulle handle om øyer/øye/øyne. Jeg har tolket oppgaven på min måte og har latt teksten være utgangspunkt for hvordan jeg har løst de forskjellige atc'ene. Jeg har tenkt ugle-øyne som er store som tinntallerkner, jeg har tenkt på øynene til Mona Lisa, jeg har definert ordtak som feks det å ha et godt øye til noen, jeg har beskrevet at man kommuniserer med blikket og jeg har tenkt på eventyret om Rødhette og Ulven hvor ulven spiser bestemor og får store øyne! Ja, fantasien er det vel egentlig ingenting i veien med! Morsom oppgave men veldig vanskelig å begynne på den. Ideene kommer vanligvis når jeg får tenkt litt over oppgavene en stund.
Hiv deg med du også. Mange som har meldt seg på og mange som har levert allerede!

3 kommentarer:

 1. Så stilige Heidi. Skikkelig bra jobba! Jeg trenger en returknvolutt fra deg som jeg sender de som du skal ha i retur samlet i!!

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbake. Har dere hatt det fint?

  Skal si du har vært runden etter at du kom heim. Stilige ATC'er. Den med ugla var tøff.

  Siste uka har jeg ikke hatt tid til å være kreativ i det hele tatt. Kurs vær uke og masse å gjøre i heimen. Men nå er det slutt på risinga for ei stund. Siste kurset var forresten på Gardermoen. Tenkte en liten tanke på å ta kontakt, men så var programmet veldig så stramt at det ikke blei tid denne gangen. Dessuten hadde dere vel knapt landa.

  Ha ei nydelig uke. :)

  SvarSlett
 3. Så flotte Atcèr med øyne.I grunnen veldig spennende oppgave.Og du har jo vært veldig kreativ på dem syns jeg.:)

  SvarSlett