tirsdag 10. februar 2009

Spre litt glede!
Srapping the music på norsk har en oppfordring til alle bloggere om å spre litt glede. Jeg tror nok damer generellt er flinke til å spre glede og ivareta andre. Det kalles for omsorg! -Hmm, tenker jeg! Har jeg spredd glede i det siste og hva har jeg gjort?


I går kjørte jeg feks 5 mil til mannen min på jobb og ga han lommeboka han hadde glemt hjemme. Han ble kjempeglad. Men, på veien hjem ligger Bikuben og da havnet jeg selvsagt der! Men han bare lo da jeg fortalte det og det var jo en lettelse (les; glede) for meg! :=)


Så tror jeg nok at jeg gleder en nabofamilie når jeg kjører datteren deres hjem hver dag etter skolen. Frøkena har dårlige lunger og astma og det er ikke greit å gå i kulda. Men, hun går jo i klassen til datteren min og det er bare en liten bit lengre å kjøre. Det koster meg ingenting å stille opp og jentene skratter sammen i baksete og gir meg glede!


Så tok jeg en telefon til pappa'n min i dag og pratet lenge med han. Han var litt alvorlig til å begynne med og jeg var i sprudlehunør og han lo mer og mer ettersom samtalen utviklet seg. Før han la på sa han at jeg var helt utrolig og at han ble glad av å snakke med meg. Det hadde så vist ikke vært intensjonen å glede han. Jeg ville bare prate med han og holde kontakten slik vi ofte gjør.Konklusjon: Glede er så mangt. Jeg føler at mange gleder meg i hverdagen når de inkluderer meg og husker på meg. Jeg synes det er viktig å glede andre på samme måte og jeg liker å gi. Jeg håper jeg gleder andre i hverdagen og jeg bidrar så godt jeg kan. Jeg tror man gleder andre best ved å være seg selv og ha det bra med seg selv - da kommer gleden lettere til overflaten!

1 kommentar:

  1. For et herlig innlegg du har skrevet her!! Og du er jo så flink til å glede andre!!:)
    Konklusjonen din var nydelig lesing:)
    Takk for at du ga meg en bra start på dagen:)

    SvarSlett