fredag 16. april 2010

Karen doodles stamp and challenge


Hos Karen doodles skandinaviske challeng blog har de en utfordring hvor man skal bruke en skisse. Jeg har brukt skissa og laget et kort som en venninne av meg skal få. Hun skal nemmelig på sykehus og opereres snart og da er det koselig med et kort.

Jeg elsker dette digitale stemplet fra Karen doodles. Tror det er favoritten min. Jeg har fargelagt med promakers. Jeg har sydd en del på kortet med maskin." Get well soon" er en qk embossing dies og jeg har brukt svirler og blomster. Bladene er qk dies også.

Dette var min løsning på skissa i hvertfall. Da jeg var liten var jeg mye på sykehus. Noen ganger var jeg helt alene i 3-4 måneder. Bamsen min var god å ha og da jeg kom hjem hadde jeg bamsen min i en pappeske (sengen hans). Jeg hadde et tau på eska og dro han med meg overalt. Med doktorsettet mitt fikk jeg bandasjert han, gitt han sprøter og lyttet på han. Så stemplet minner meg om det jeg selv opplevde som liten og det er litt rart å tenke på det.

I morgen skal jeg på messe. Skal ikke handle så mye. Har skrevet liste over hva jeg trenger og også hva jeg ønsker meg og så får vi se hvor lenge 800,- rekker, he he. For der går grensen denne gangen. Ha en fin helg og kanskje vi ses på messa?

10 kommentarer:

 1. Så fint kort.
  Det er litt rart det med hvordan enkelte ting minner oss om fortidens opplevelser.
  Ha en fin helg og kos deg på messe :)

  SvarSlett
 2. Å,jeg har også falt for dette motivet...mye av de samme grunner som deg i grunn! Husker jeg gjorde mad bamsen det legen hadde gjort med meg for å på en måte leke det ut av systemet som liten.. :) Kortet ble veldig koselig! Stilig med søm! Lykke til på utfordringen! ;) Jeg har ikke nok motstandsviljestyrke... så kanskje vi sees i morgen likevel! Tror jeg kommer 2 timer på morgenen! Klem

  SvarSlett
 3. Skikkelig lekkert kort, Heidi:O) Flotte farger, nydelige blomster og ark. Liker teksten, må få meg et sånt;) Det motivet er kjempe søtt, flott fargelagt!
  Koselig med et slikt kort på sykesengen:O) Snill du.
  Takk for at du deltar hos Karen's Doodles Skandinavia, lykke til!
  Klem, Nancy;O)
  P.S. Kos deg på messa;)

  SvarSlett
 4. Såå herlig kort du har laget her!Flott tolkning på skissen med den søte motivet fra karen.
  Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skrev,så jeg forstår du liker dette Digimotivet godt,for det gjør jeg også og ikke minst alle de andre motivene karen tegner.
  Tusen takk for at du deltar på karens Doodles skandinavia Ufordring.

  SvarSlett
 5. Så flott dette kortet var! Venninna di kommer helt sikkert til å sette pris på å få dette :)

  Jeg skal også på messa en tur, kanskje vi ses da :o)

  Klem :)

  SvarSlett
 6. Kjempesøtt kort! Tusen takk for at du deltar med oss på Karen's Doodles SC denne uken!!

  SvarSlett
 7. Rigtig flot kort med fine farver.
  Tak fordi du deltager i udfordringen hos Karens doodles skandinavien.

  SvarSlett
 8. Kjempenydelig kort du har laget.
  Synes også det motivet er kjempesøtt, og passer jo flott til en sånn anledning som du skal ha det til.
  Takk for at du deltar hos KDSC :o)

  SvarSlett
 9. Åh så dejligt et kort. Motivet er super flot farvelagt og dejlig måde du har anvendt sktisen på.
  Tusind tak fordi du har deltaget hos Karens doodles scandinavia i denne uge. Håber at du får lyst til at deltage igen i næste uge.
  Dorte aka dot-scrap

  SvarSlett
 10. super flot kort. kan rigtig godt lide de farver du har brugt. flot farvelægning. tak for du deltager i Karen's doodles Scandinavian challange

  SvarSlett