lørdag 24. april 2010

To fluer i en smekk!
I går kveld var jeg innom og kikket på litt forskjellige utfordringsblogger. Hva skulle jeg lage - trengte inspirasjon. Hos Kortomainia har de en bonusoppgave hvor man skal lage noe til en mann. Hos Scrappekammeret fant jeg en flott skisse som var en oppgave. Jeg har derfor laget noe til en man, min mann forresten, og benyttet den flotte skissen.

Så dette bidraget er min deltakelse på bonusutfordring hos Kortomainia og skisseutfordring hos Scrappekammeret.

Mannen min fyller 42 år neste uke en gang og da måtte jeg ha noe fint til han. Denne boksen fungerer også som kort og under lokket skal jeg skrive et hyggelig tekstfelt oppå det orange feltet jeg har limt inn.

Har bare pyntet oppå boksen og kledd innsiden med orange. Synes boksen i seg selv var veldig fin og jeg har brukt den som inspirasjon for de fargene jeg har benyttet. Inni boksen er det litt ansikts skrubbe krem og en veldig god fuktighetskrem. Jeg kjøpte nr. 7 fuktighetskrem til meg selv i desember (på tilbud på apoteket) og det er kanskje den beste fuktighetskremen til fjeset jeg har hatt. Veldig deilig på. Håper mannen min også kommer til å like produktene.

Har brukt qk ramme under Hanglar stemplet. Fargelagt med promakers. Jeg har benyttet primablomster og noen fine orange roser og knopper jeg har fått av Elise (lambi). Blingen var en blomst med svirle. Klippet denne i to deler og plasserte blomsten oppe og svirlen nede.

Ja, mer var det ikke å si, tror jeg. Nå er klokken 12. Det er en nydelig lørdag og jeg har skal ut og handle litt mat og kose meg med vårværet. Senere i dag skal vi grille på terassen. Dette blir nok en fin helg:=)

14 kommentarer:

 1. Hei igjen kjære venn!
  Tusen takk for ditt bidrag til Aksjonen vår og takk for hilsen i bloggen min:) Utrolig hyggelig at så mange bidrar hos Maya.

  Så flott gavepakke du har laget til mannen din:)

  klem fra Angella

  SvarSlett
 2. Så flott eske du har laget, og morsomt at du har brukt den orginale esken som basis og tatt opp fargene fra den. Tusen takk for et flott bidrag til utfordringen på Kort o Mania!

  SvarSlett
 3. Denne esken ble veldig stilig synes jeg! Kult at du har beholdt orginalen på sidene og pyntet toppen og inni ut i fra de fargene! :) Morsomt hvordan du har brukt QK rammen og satt den andre vei enn selve "innmaten" og dermed ramment inn jubilantens alder også! :) Nydelig fargelagt motiv også! Dette blir nok Tore glad for! :) Takk for en hyggelig formiddags prat og kos deg ute i sola nå! Klem

  SvarSlett
 4. wow denne va flott! stilige farger og morro å dekorere en slik boks, blir litt ekstra koselig liksom :D
  takk for at du deltar på både kort o mania og scrappekammeret sin utfordring!
  klemmm fra Linda/linsal

  SvarSlett
 5. Så flott pyntet gave eske, Heidi!
  Smart at du tok utgangspunkt i original esken.
  Kjempefint hvordan du har brukt QK-diesen:-)
  og pyntet med matchende blomster og motiv.

  Ha en fin lørdag og kos deg med grilling på verandaen med familien!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 6. Dette var smart:) Tenker han blir glad både for gaven og den flotte innpakkingen:)
  Håper dere fikk kost dere med grilling på terassen:)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for kjempehyggelig kommentar!
  Så stilig boksen ble etter at du pyntet den!
  Det er ikke så mye som skal til, så blir en presang så mye mer spennende!
  Ha en super helg!
  Klem, Carina

  SvarSlett
 8. Så herlig dekorert eske!Elsker Hanglargutten!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 9. Hei Heidi. For en fantastisk flott eske, og strålende god idè! Tenker mannen din blir glad for denne. Likte så godt den ramma på tvers...

  Hadde vært kjempekoselig med et kort-treff. Det må vi få til! Jeg er som deg... blir så glad når jeg finner folk med samme hobby som meg som jeg vet hvem er. Du kan tro jeg ble overrasket da jeg kom inn på bloggen din og så bilde av en person jeg hadde sett før og visste hvem var og som i tillegg bor i "nabolaget".

  Jeg er igrunnen helt nybegynner med ProMarkers selv. Fikk mine første i midten av mars... så er fremdeles på prøv- og feilstadiet, men det er jo artig å ha noen å prøve og feile sammen med...

  SvarSlett
 10. Hei.
  Så flott denne var....
  Tenker din mann blir kjempeglad for den.
  Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min, setter stor pris på det.
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 11. Så nydelig eske du har laget da! Flott løsning av skissen!

  Takk for at du deltar!

  SvarSlett
 12. Herlig pynta eske til mannen din (får håpe han ikke kikker og finner ut gaven sin da)! Stilig når en kan dekorere rett på esken sånn.
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
  Klem, Yvonne

  SvarSlett
 13. Nydelig eske du har laget til manne din, den var utrolig lekker. Falt helt for fargekombinasjonene dine, ordentlig "fresht" med orange.
  Flott pyntet!
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret :-)
  Klem Guro

  SvarSlett
 14. Herlige fargekombinasjoner!!! Kjempeflott bidrag og flott løsning på skissen!
  Takk for at du deltar hos Scrappekammeret ;)
  Klem, Anette

  SvarSlett