torsdag 1. april 2010

Sukkersøtt utfordring - etter skisse


Jeg har laget et kort til sukkersøtt sin utfordring tirsdags kveld og nå er det vel på tide å få lagt det inn. Kortet er laget etter skisse. Takk for flott utfordring!

Var hos Hege (bestevenn) i går kveld sammen med Pink lady og Lambi og vi koste oss og laget litt av hvert. Hege serverte veldig god mat. Vi fikk feks nypesuppe til dessert og så tok vi oppi pisket krem og mandelflak - det er blitt min nye favoritt. Utrolig godt!!!!! Skal legge ut det jeg laget i går litt senere. Skal egentlig lage noe til en familie vi skal til i kveld - på Indisk mat. Gleder meg til det også. Men nå må jeg komme i gang med prosjektet jeg skal ta med hvis jeg skal bli ferdig. Ha en flott skjærtorsdag folkens :=)

11 kommentarer:

 1. Kjempefint kort :)

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 2. Flott kort, Heidi, og morsomt igår. Du/dere fikk gjort mye. Jeg hadde vasket og støvsuget for mye!, så jeg var sliten. Men jeg var også sulten, derfor ble det god mat igår!!! Spiser rester nå, og kanskje jeg kan får gjort ferdig en LO som jeg trøkka med igår!!!

  SvarSlett
 3. Takk for igår Heidi..kjempe koselig!!
  Jeg som hadde privat sjåfør..hihi..tusen takk.

  Dette kortet så jeg "live" og det er skikkelig fint! Stempel motivet er bare så nydelige og flotte farger sammen:-)

  Ha en fin skjærtorsdag.
  Klem Laila.

  SvarSlett
 4. Kjempe fint kort og flott fargelegging.
  Ha en strålende skjærtorsdag.
  Klem Tone

  SvarSlett
 5. Takk for knall kveld igår! Alltid like koselig...bortsett fra at jeg følte kroppen min streiket litt igår, men det er jo ikke noe å bry seg med,hehe! ;) Dette kortet er super søtt! Bare digger denne gutten! OG gleder meg til å lage kort av alle de jeg stemplet opp av han fra deg igår! :) Du er blitt så flink å fargelegge, nydelig arbeid, også synes jeg billetten men rub-on teksten var en stilig variant! Et herlig kort i sin helthet! :) Klem

  SvarSlett
 6. WOOOOW HEIDI så flot kort med lækre detaljer. Jeg håber regnen er stoppet og I har fået lidt bedre påskevejr, her er sol men stadig meget koldt.
  knus Pia og fortsat god påske

  SvarSlett
 7. Nydelig kort. Søtt motiv som du har fargelagt kjempefint. Blått og brunt er fine farger sammen. fint oppsett. Håper du har hatt en fin påske:)

  SvarSlett
 8. Jeg er så ny på blogging og det tar visst litt tid før jeg finner veien rundt. Koselig å oppdage at du har blogg.

  SvarSlett
 9. Så koselig guttekort Heidi!
  Flott fargelagt og lekre farger og pynt!
  Håper du har hatt en fin påske!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 10. Her har solen og foråret også tittet frem, dejligt at se solen igen. Det kunne være rigtig hyggeligt hvis i deltog på treff i Danmark. Den 29-30 maj er der et Scap-o-mania som bliver holdt i Roskilde hallerne i Roskilde og den 11 september er der Scrap'N Dream som bliver holdt på et hotel lige ved Høje Tåstrup Station, begge ligger nær ved København og så er der flere arrangementer i løbet af efteråret i oktober og november, det ene på sjælland og det andet på Fyn. Du må have en dejlig søndag.
  knus Pia

  SvarSlett