onsdag 9. juni 2010

Et kort til to utfordringer


Jeg har laget et kort til to utfordringer.
1)Sketchy colours har fargene lilla, grønn og hvitt som utfordring
2)Nordsalten hobbyklubb har "flower power" som tema.

Flower power passer veldig godt til kortet mitt. Føler selv jeg har tatt helt av med bruk av blomster på dette kortet. Har en stor grønn mulberry blomst og ni andre blomster samt to sommerfugler og kvist med lys lilla stener på (prima).

Klokken har passert 12. Jenny har venninnen sin på overnatting og hun fikk ikke sove. SÅ jeg har sittet ved pc og scrappebord og nå tror jeg kanskje hun sover - skal gå inn dit nå og sjekke om jeg kan gå ned. Ikke altid greit å ligge alene våken når resten av huset sover. Har det som policy at jeg altid skal være våken til alle barna sover for det gjør dem trygge. Heldigvis sovner de som regel greit men det hender at jeg blir sittende litt sent oppe pga våkne barn. Tror alle foreldre kjenner seg igjen i akkurat det temaet.

11 kommentarer:

 1. ...Jepp, saken er biff og poteter! ;) Så nydelig dette kortet er...virkelig etter min fargesmak!!! Og utrolig imponert over at du har "tatt av"med blomsterbruk...det ble såå fint!!! :) Sommerfuglen og de lilla dråpene satte en egen spiss på resultatet også synes jeg! :) God natt min kjære venn! Klem

  SvarSlett
 2. For et lekkert kort. Nydelige farger, og delikat med alle blomstene. Flott ranke med mye forskjellig som er nydelig dandert! Du får nok mange lange kvelder med barna etter hvert... men det er en kjempeviktig investering. Foreldre som bryr seg om barna sine er noe av det fineste vi kan gi barna våre. Og venner gjelder det samme overfor.

  SvarSlett
 3. så nydelig kort du har laga! fargene er jo så utrolig flotte,og det var pyntinga og stempelet også :-)Dette kortet falt jeg for....

  SvarSlett
 4. Kjempeflott kort, flott pyntet! Takk for at du deltar på NSHKs utfordring.

  -DT Wenche

  SvarSlett
 5. Kjempefint kort med skikkelig sommerpreg. :) Enig med LAmbi, dråpene og sommerfuglen var prikken over i-en.
  Takk for at du deltar på NSHKs utfordring.
  ♥ Marianne

  SvarSlett
 6. Så nydelig det er med det blondebåndet du har langs kanten, og den blingkvisten er jo bare helt skjønn ! 9 blomster, ja, syns du er flink jeg, Heidi ! Kortet er kjempeflott.

  SvarSlett
 7. Nydelig kort med mange flotte detaljer, herlige farger.
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 8. Nydelige farger og masse herlige blomster på dette kortet, Heidi! Lekkert med den hvite blomster borden og det søte motivet:-)

  Har laget et kort med piraten jeg lånte av deg.
  Ha en fin kveld! Klem Laila.

  SvarSlett
 9. Nydelig kort!! Herlige farger og detaljer!

  SvarSlett
 10. Heisan:)
  Her kommer et trippel-wow fra meg.
  Wow, wow, wow!!!
  Dette er den nydeligste dekorasjonen jeg har sett på lenge. Et helt fantastisk kort!!!
  Tusen takk for at du deltar hos Sketchy Colors, og lykke til!
  Klemmer fra Marianne:)

  SvarSlett
 11. Så utrolig flott dette var pyntet med blomster, glassperler og sommerfugler. Nydelige farger.

  SvarSlett