torsdag 10. juni 2010

Litt om mangt!

I dag har jeg gjort mye forskjellig. Jeg sto opp og fikk barna på skolen (endelig er streiken over), så var jeg en tur hos legen og fikk antibotika, vært ute og fotografert blomster og katter med makrolinse, jeg har laget mange måltider, sett en film da alle var ute i ettermiddag, sovnet halveis i filmen (er ikke helt i form) og så har jeg scrappet litt og redigert bilder. Og nå er jeg på vei i seng. Fikk bare så lyst til å dele noen bilder med dere. Må jo legge ut telyskortet mitt. Er veldig inspirert av "bojose" eller Bodil som hun heter og måtte prøve meg på et slikt kort. Det blir flere slike kort etter hvert!

Bildene er fra hagen. Det bare luktet så godt ute av gress, syriner og andre blomster. Akkurat passe varmt var det også og overskyet er er flott fotovær. Bajas turnet rundt meg så det endte med at jeg fotograferte han med makro linsa (he he, typisk!).Bajas er litt over året nå og han er en katt som ikke sitter i ro. På det ene bildet titter han helt manisk opp fordi en fugl fløy forbi. Det er morsomt å se han ute i naturen. Han og Petter er veldig gode venner. Petter er en gammel kar på over 10 år nå men han kan finne på å få noen raptus sammen med Bajas ute. Egentlig mer morsomt å fotografere katter enn blomster, men jeg bare måtte forevige litt av blomsterprakten som endelig har begynt å blomstre.

Nei, nå hopper jeg i seng. God natt :=)

God natt dere :=)

15 kommentarer:

 1. Så nydelig kort du har laget. De er søte de telyskortene. Og nydelige bilder av katter og blomster. Jeg var på Nesodden for å spille en fotballkamp, men fant ikke banen, og brukte 2 timer bare på å kjøre. De tapte, -må ha vært bare pga av at de manglet meg! Haha.

  SvarSlett
 2. Koselige bilder og tekst du deler med oss blogg damer:-) Godt med "vanlige" rutiner igjen for skolebarna.
  Kjempe flott telys-kort, Heidi! Lekre farger og fin blomster pynt, perler og brads.
  Tror jeg må prøve ett sånt snart:-)
  Syns jeg kamuflerte pirat stempelet smart med hjerte bradsen:-)..hihi..

  Ønsker deg og dine en riktig fin helg! Fortsatt god bedring til deg. Klem Laila.

  SvarSlett
 3. Kjempeflott telyskort, flott pyntet. Moro at jeg kan lage noe til inspirasjon for andre :)
  Fine bilder av blomster og dyr :) Ja katter kan være morsomme å fotografere. De har mye fakter og uttrykk som er moro fange opp.
  Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 4. Så nydelige bilder du har tatt! Likte så godt kattebildene!!
  God bedring!!!
  Skal dere til Bulgaria i sommer? Vi skal tilbake til Albena i år vi:0) Skal vi møtes:0)

  SvarSlett
 5. nemen - der var Terje! Er det hos deg han er hele dagen... hmmm

  SvarSlett
 6. Lekkert kort du har laget her. Morsomt å prøve noe nytt. Flotte fotografier du har tatt i hagen idag. God bedring. klem

  SvarSlett
 7. Nydelig kort og utrolig flotte bilder du deler :)
  Ha en god helg!
  Klem fra Inger Marie

  SvarSlett
 8. Kjempeflott te lys kort du hadde laget. Og så mange herligebilder, skjønner godt du har kost deg i hagen:) Håper formen snart blir bedre. Klem;)

  SvarSlett
 9. For et aldeles nydelig kort du har laget her Heidi. Finnes det noen mal til det eller er det bare å hoppe i det?
  lekre farger og nydelig med bilde inni og utenpå.

  Ha en super dag selvom regnet spruter ned ute. Klem

  SvarSlett
 10. Gratulerer med seieren hos SC Heidi!

  Ønsker deg og dine en fin søndag! Klem Laila.

  SvarSlett
 11. Her var det mange flott bilder, både av dyr, blomster og kort. Telyskort ser litt morsomt ut å lage. Kanskje jeg må prøve meg på et sånnt snart... ha en fin kveld.

  SvarSlett
 12. Dette kortet er nyyydelig Heidi! Så jo dette live på lørdag og ting kommer jo enda bedre fremm på ordenlig enn på bilder! ;) Må lære meg dette kortet jeg også etterhvert! :) Digger at du bruker så mye blomster fortiden,hihi! ;) Flotte blomster og kattebildene også... liker spesilet godt det løvetannen som liksom er vissen...de er fine når de er sånn også synes jeg! :) Ha en god kveld og fortsatt flott uke! Stor klem fra meg! ;)

  SvarSlett
 13. Så nyedlige bilder. Du er jammen flink til å fotografere. Takk for hyggelig besøk i bloggen min

  SvarSlett
 14. Så utrolig fint kort og herlige kattebilder :)

  god helg!

  SvarSlett
 15. De er floitte de telyskortene, gøy å lage, og ditt var spesielt nydelig, Heidi ! Imponerende mye du rekker over på en dag, da ? Hvor får du energien fra ?
  Ha en flott sommer !

  SvarSlett