torsdag 21. oktober 2010

ABC christmas challeng blog - v for vertical

I've followed one of the sketch and made this christmascard. It was a little bit "clean and simpel" - and i liked it! Insted of pearls i've used two qk hears. The stamp is from the new Magnolia kit - i was very lucky and got five stamps from the kit from a friend of mine who had ordered two kits insted of one, hi hi.

Dette kortet ble veldig "clean and simple" til meg å være - men jeg har fulgt skissen og synes det er morsomt å leke med forskjellige stiler. Fargala figuren for noen dager siden og måtte bare lage et kort i kveld. Har vært litt sliten og burde ha ryddet scrapperommet mitt og i morgen er det et scrappetreff på Skedsmo som jeg virkelig håper å komme på - men formen er ikke helt ok akkurat nå.
Godt skodd er jeg ihvertfall - fikk lagt om til vinterdekk på onsdagen. I kveld SNØR det og jeg har i grunnen nektet å kikke ute på elendigheten og i morges var det minus 11 kuldegrader da jeg sto opp klokken 07.00! Det er ALTFOR kaldt i oktober, eller hva folkens? Kan det tolereres????

Nå sier jeg god natt - speseielt til Renate (Ullpurka) som jeg ikke har fått besøkt denne uke. Men, vi prøver igjen!!!!! Hun har lovet å gi meg distress kurs- Må inrømme at jeg prøvde meg her om dagen med pensel og distress farger og var veldig glad hun ikke så resultatet. Slike resultater er unntatt offentligheten!

10 kommentarer:

 1. Nydelig julekort :-) Morro å leke med mange stiler :-) Håper du er i bedere form i morgen.......å ja, det er aaaaaaalt for tidlig med snø nå. Håper den er borte når jeg står opp i morgen!......det er jo lov å håpe :-) Natta Heidi :-)

  SvarSlett
 2. Et veldig koselig julekort. Fint med hjertene. Håper formen er bedre i dag, og at du kommer deg på treff. Kos dere. Klem

  SvarSlett
 3. KJempefint kortet ditt, morsomt med det vertikale. Og det du har "mislyktes" med, kan du jo gjemme til et god bedring kort! Forresten, - nedtur å komme inn på scrapperommet og se sneen på takvinduet! Bort med den, den er ikke bestilt til før 24. desember kl. 17.

  SvarSlett
 4. Så koselig ett julekort!
  Herlige frager og god stemning her.

  Veldig leit at du ikke finn til å komme altså, men det er viktig at helsa kommer først.
  Vi kan ses en annen dag vi.

  Ha en god dag. KLemmer

  SvarSlett
 5. Hva??!!! Minus 11!!!! Alt for kaldt!!! Det kan godt vente litt lenger. Dessuten, skulle dette fortsette blir vinteren så lang som et halvt år. Og det er sikkert ikke sundt!

  Men jeg synes jo faktisk at det er deilig når det er så lyst ute...

  Nå har kvelden inntatt stua og jeg fikk brått vite at tida ikke kommer til å strekke helt til i morra formiddag. Så her er det bare å sette igang å lage muffins.

  Nyt kvelden :)

  Forresten: Kortet ditt er nydelig. Og distressink må du absolutt bruke. Jeg trives veldig godt med det :)

  SvarSlett
 6. Huff, 11 minus ER kaldt, ja ! Synes 5 minus er kaldt nok nå, jeg, men det er klart; overgangen er vel alltid kaldest, isn't it ? Til vi blir vant til kulden og akklimatisert :-)
  Håper formen ble så bra at du kom deg på treff; regner med at de har det storveis der i kveld.
  Ha en fin helg fortsatt, Heidi.
  Klem
  T.

  SvarSlett
 7. Really cute, thanks for joining in the fun at ABC Christmas Challenge :0)

  SvarSlett
 8. Hei, hei, og takk for sist!
  Koselig å se deg igjen i Ski Heidi!
  Koselig julekort du har laget her!
  Håper formen er bedre.
  Klem fra
  Mette

  SvarSlett
 9. Awww...such a sweet card!
  Thanks for joining us at the ABC Christmas Challenge!
  Helen x

  SvarSlett
 10. Heidi, det er et rigtig fint kort du har lavet. Og de lodrette striper i papiret er perfekte til temaet. Tak fordi du deltager hos os i ABC Christmas Challenge. Held og lykke.
  klem fra Dorte

  SvarSlett