onsdag 27. oktober 2010

scrappehuset utfordring - en hilsen fra en annen

Jenny fikk i fjor høst en lapp i sekken sin hvor det sto "Kjære Jenny! Du er vakker. Jeg lurer på om vi skal være sammen!". Hun kom hjem til meg og viste meg hva hun hadde funnet. Som mamma blir man jo bare så rørt over en slik opplevelse og selvsagt ville jeg scrappe dette for å ta vare på minnene. Jeg begynte å lage Lo'en på Ski treffet i fjor men så har den blitt liggende - var bare ikke fornøyd og hadde ikke fullført noen ting. Tok den frem i går da jeg tenkte på utfordringe til Scrappehuset og jeg tok vekk elementer, lirket nytt mønsterark under bildet av jenny og lappen nederst, tok på mange flere blomster og et qk hjerte og sommerfugler. Så laget jeg tag'en med skrift hvor det står litt hva Jenny sa da hun fikk denne hilsenen i sekken sin. Ja, og så var LO'en ferdig. Har vist den til Jenny og har fått lov til å legge den ut. Takk for utfordringen damer! Tror ikke jeg hadde tatt frem denne nå hvis det ikke hadde vært for at utfordringen fikk meg til å hente den frem igjen!

12 kommentarer:

 1. Ja vist er hun vakker :-) Så herlig å scrappe en slik søt melding :-) Ett flott lite minne :-)
  Nydelig pynting :-) Ha en flott dag :-)

  SvarSlett
 2. Nydelig LO og så nydelig pyntet den er. flotte papirer. Så fint bilde og dette blir et flott minne :)
  Ha en fin dag, klem :)

  SvarSlett
 3. Hei! Så mye fint du lager. LO'n din ble kjempefin. Morsom måte å ta vare på minnene. Takk for sist også :) Hyggelig å hilse på deg. Jeg legger meg til som følger også.
  Ha en fin dag.
  - Linda -

  SvarSlett
 4. Utrolig vakker LO, Heidi!! Vakkert bilde av Jenny, vakker historie og vakkert pyntet!!! Rett og slett vakkert alt sammen:-)

  Ha en fin onsdag! Klem Laila.

  SvarSlett
 5. En vakker LO og en vakker Jenny !! Koselig å ta vare på slike minner, og artig for Jenny å ta frem og mimre om når hun blir voksen :o)

  Klem :o)

  SvarSlett
 6. Fo er flott historie, og en flott og tøff jente som lar deg legge denne ut. Tror hun må likne på moren sin både utenpå og inni;)
  En flott LO ble det jo, og et koselig minne:)

  SvarSlett
 7. Må bare si meg enig med de over :)
  Utrolig flott :)

  SvarSlett
 8. hvor er det lækkert layout og rigtig fint at gemme på lappen som minde, flotte farver og blomster du har brugt. God aften til dig.
  knus Pia

  SvarSlett
 9. Herlig LO, vakker jente, - ganske så lik sin mor!

  SvarSlett
 10. Nydelig LO som er nydelig pyntet. Fine og samstemte farger. Morsomt å ta vare på sånne minner. Og gutten har rett; Jenny er vakker!

  SvarSlett
 11. Så flott at du fikk scrappet ferdig denne!! Jeg synes den ble råflott!!
  Hærlige farger og ikke minst - FOR EN LAPP!!! NYDELIG!!!
  Takk for at du ble med på utfordringen!!

  SvarSlett
 12. Så herlig!!! Og for et minne dette blir for henne da!! Ekstra gøy at det var vi som fikk dyttet deg i gang til å gjøre denne ferdig:)

  Takk for at du deltar :)

  SvarSlett