lørdag 26. mars 2011

Love is blind - et kort med et sweat pea stempel.

Ja, da skjedde det noe her inne på bloggen min også! Har vært litt for stille her inne. Har liksom gjort det som skal/må gjøres og det var derfor deilig å bare sette seg ned i kveld og lage et kort helt uten mål og mening - bare skape noe! Jeg har fått noen nye stempler fra sweat pea og de som kjenner meg vet at jeg har en fasinasjon for sjørøvere og slikt. Jeg har derfor bestilt en liten serie med tre sjørøverstempler fra sweat pea. Synes denne sjørøverjenta ser nokså snill og vill ut på samme tid. Likte henne! Sitatet "love is blind but friendship closes its eyes" er også litt stilig. Jeg og mannen min har bryllupsdag søndag 27. mars og jeg lurer på om jeg skal skrive et litt personlig kort til han. For det er ikke tvil om at det er annerledes å være forelsket og kjærester og det å holde sammen i 21 år slik vi har nå (har vært gift i 18 av disse årene). Det viktige vennskapet har vi så absolutt og selv om forhold kan gå litt opp og ned (også hos oss) så vet vi begge at ingen av oss er perfekte og at vi må jobbe for å ha det bra sammen. Så, kanskje han får kortet - jo da, han får det!

Vil delta i Trykkpressa med dette. Temaet der er tørrembossing og jeg har tørrembosset det røde bakgrunnsarket (og så har jeg pyntet opp all embossingen). Derfor har jeg stanset ut en sommerfugl og tørrembosset mønsteret til sommerfuglen inn i sommerfuglen.

Ellers har vi hatt en flott og deilig tur til Gran Canaria. 32 grader om dagen og 16 - 20 grader om kvelden. Blitt brun og fin og kroppen har ikke verket i varmen overhodet. Deilig med et slikt avbrekk. Jenny som har kyssesyke hadde også veldig godt av turen og hun har blomstret og ikke tatt av seg flere kilo den uken vi var der. Så nå er familien vår på rett vei igjen!

12 kommentarer:

 1. Så flott kort, Heidi, kjempetøft med den røde bakgrunnen og gøy med sommerfuglen. Store kontraster i motivet, som har både stort hjerte og dødningehode - tøft !
  Godt å høre at dere har hatt en fin ferie, vi sees vel på fredag ?
  Klem
  T.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med bryllupsdagen:) Og takk for at du deler så fin historie:)
  Så flott kort du har laget her, likte motivet, fargene og teksten:)
  Nyt dagen <3
  Klem Lill

  SvarSlett
 3. Velkommen hjem! Gratulerer med bryllupsdagen idag!! Ønsker dere får en koselig dag!
  Et stilig piratkort med en romantisk vri:-)... røft og tøft..passer til mannen din det!
  Ha en fin søndag! Scrappes ihvertfall på fredag:-) Klem Laila.

  (Ps. Det var to små rosa swirler over tekst stempelet til venstre. Rester fra punchen jeg lånt av Elise:-)..måtte bare ha de med)

  SvarSlett
 4. Jeg elsker det stempelet der Heidi. Kan du ta det med neste gang vi treffes?
  Lekkert oppsett og selvsagt så er dte flott fargelagt!

  Du er skikkelgi flink med detaljene dine.

  Klemmer

  SvarSlett
 5. Veldig flott kort å gi mannen sin på bryllupsdagen!Gratulerer så mye til dere begge to:-) Det var et tøft stempel dette her.Tipper du får mye glede av det. Har ikke laga noe til Trykkpressa denne gangen.Håper du har hellet med deg der denne gangen:-)

  SvarSlett
 6. Så flott :) Takk for at du er med på Ett trykks utfordring denne måneden ♥

  SvarSlett
 7. Kjempe kult kort Heidi, digger det stempelet:D Og vet du hva, vi har også bryllupsdag i dag:D....men....vi har begge glemt det helt bort, helt til jeg leste dette innlegget ditt og ble klar over hvilken dato det var. ups:o hi hi.

  SvarSlett
 8. Nydelig kort, Heidi, og gratulerer med bryllupsdagen. Tenk så godt å kunne være i lag så lenge også. Håper du får laget masse fint i tida som kommer.
  Ha en fin uke! :) Kos deg med brunfargen, vi andre får være bleke noen måneder til...

  SvarSlett
 9. Så stilig og litt rampete kort. Skikkelig preg av deg dette her! Morsomt med et litt annerledes motiv. Ønsker deg en fin uke. Godt at alt er på vei fremover! Glad for å ha deg hjemme igjen.

  SvarSlett
 10. Så kult kort!!! Gratulerer med bryllupsdagen i går. Fint å høre at dere har kost dere på ferie og at det går fremover med både deg og Jenny. Ha en fin uke. Klem Nina

  SvarSlett
 11. Så kjekt at dere har hat en fin ferie. Godt med sånne avbrekk, ja.

  Gratulerer med overstått bryllupsdag. Trur det betyr noe at vi markerer sånne dager. Håper han fikk kortet ;). Det er knallstilig :)

  SvarSlett
 12. super sejt kort med mange fine detaljer og farver. Du må have en god dag, her er det regn og trist uh kan godt forstå du har nydt varmen
  knus Pia

  SvarSlett