tirsdag 15. mars 2011

Passion for Promarker # 91Hos Passion for Promarkers er det igjen klart for ny utfordring.
 Denne gangen skal dere jobbe utifra en skisse og selvsagt må motivet fargelegges med Promarkers:=)
Premien er sponset av Digistamp Boutique
 og en heldig vinner kan velge seg 6 - digi stamps.

Håper du også hiver deg på utfordringen. Skissen er laget av DT medlem Gro:

Ha en flott uke! Jeg har begynt å trene og er litt utslått om dagen (men hva kan man da forvente av en 41 åring som bytter hofte for n'te gang!) . Prøver å finne tilbake til det lille av muskler som jeg hadde før operasjonen. Fysioterapeuten hold på å ta livet av meg på torsdag som var. Hun tøyde hofta mi mens jeg lå på ryggen på benken ved å la foten henge utenfor benken og så presse foten nedover!!!
Jeg sa at det ikke var en god øvelse men hun fullførte øvelsen fem ganger  før jeg sa stopp. Våknet natt til fredag av korsryggen og nyrebekkenet som verket og jeg var uvanlig sur hele fredagen. Lørdagen var jeg bedre  - heldigvis. I dag har jeg vært hos tannlegen og så har jeg vært i basseng og trent. Det var veldig deilig (altså bassenget - ikke tannlegen!).

Håper alle dere andre er friske og raske og hvis dere ikke er det så ønsker jeg dere god bedring. Utenfor er det vår i lufta. Om tre dager reiser familien til Gran Canaria hvor vi skal ha en ukes ferie (hørtes ikke det godt ut?). Jenny blir 13 år mens vi er der og gleder seg til det. Hun er ikke frisk og den kyssesyken har slått henne helt ut. Hun var på skolen i går og da jeg hentet henne var hun blek, hadde vondt i hodet og magen. Gikk rett hjem og la seg. Hun har gått ned i vekt de siste ukene og er bare veldig sliten. I dag var hun hjemme fra skolen og har sovet masse. Det er godt vi skal bo i leid bolig på Gran canaria og ikke være på hotell hvor det er masse bråk og aktivitet - jenta var trenger virkelig å slappe av. Blir bekymret av å se henne slik - men, alle de som selv har hatt kyssesyken har fortalt meg at denne sykdommen virkelig slår en ut. 

6 kommentarer:

 1. Herlig kort, Heidi, og nå er du jo ferdig hos tannlegen også. Det gikke vel greitt ? Godt at du er kommet i gang med treningen igjen, men denne fysioterapeuten din høres mer ut som en terrorist... Håper hun vet hva hun gjør !
  God framgang til deg, god bedring til Jenny og GOD FERIE !! Nyt varmen !
  Klem
  T.

  SvarSlett
 2. Den fysioterapeuten vet nok ikke hva hun gjør! Slik er nok den saken. Kjempeflott kort du har laget, Heidi. Stilig med beltespennen og båndet. Lekkert guttekort. Jenny må bare ta det med ro, skolen høres ikke ut som stedet for henne akkurat nå. Og god tur til varmen, den blir bra for dere alle. Bare ikke mye sol for Jenny, hun bør ha noe på hodet hele tiden. Klem, vi snakkes.

  SvarSlett
 3. Kjempefint guttekort dette her.Gode fine farger og ett flott stempeltrykk.Blir nok en fornøyd sjørøver som får dette kortet. Beltespenna gjorde seg veldig godt på kortet:-)

  SvarSlett
 4. Kjempe flott guttekort Heidi!! Skikkelig herlig pirat:-) og fine detaljer til!
  Godt å bli ferdig hos tannlegen..tenkte på deg idag:-) Fysiterapeuten høres ikke helt god ut spør du meg! God bedring til Jenny!
  Ønsker deg og familien en herlig ferie uke...Kos dere masse!!!

  Klem Laila.

  SvarSlett
 5. gorgeous card heidi.the image is fab and i love your bold colours :D

  xx coops xx

  SvarSlett
 6. That is a gorgeous card Heidi! Looks great dear!!
  Hugs Kristel

  SvarSlett