tirsdag 29. mars 2011

Passion for promaker - ny oppgave!

Hei alle sammen! Ja, da var det på tide med en ny oppgave hos 
Passion for Promarkers (http://promarkerchallenge.blogspot.com/). 
Denne gangen er temaet 
"BUGS" 
og jeg gleder meg til å se hva dere lager. Mitt bidrag ble denne lille bien som har fått alternativ farge i gult og turkist - så det er lov å bruke fantasien. Det er Ida som har laget oppgaven denne uken. Og premien, den er sponset av
 Some odd girls (http://www.someoddgirl.com/
og de har utrolig mye fint i sitt sortement. Du kan vinne tre digitale stempler - og som vanlig trekkes vinneren blant de som deltar.
¨
Jeg skal på skedsmotreffet på fredag. Håper jeg ser mange der. Kommer litt senere, ca. kl 19 da Jenny sammen med Skedsmo skolekorps skal spille i Akershusmesterskapet og det i 1.divisjonen. Gleder meg til å se og høre. 

9 kommentarer:

 1. Kjempesøt Tildabie! :) Herlig kort ed nydelige blomster også det lekre gjerde til Magnolia også da! :) Flinka! :) Denne oppgaven skal jeg nok vurdere å henge meg på! :) Vi sees iallefall på fredag og før dersom formen din tillater det! :) Ha en god dag videre og plei deg selv! Klem

  SvarSlett
 2. Åå, så nydelig kort i herlige pastell farger!!
  Super søt denne Tildaen og lekkert pyntet med blomster/perler/sommerfugler!!
  Sees på fredag! Ha en fin kveld! Klem Laila.

  SvarSlett
 3. Så nydelig kort du har laget! Herlige farger og morsomme detaljer. Dere kommer helt sikkert til å få det veldig kjedelig og lite kreativt på fredag siden jeg ikke kommer!!! Kommer til å tenke på dere da! Ønsker deg en fin uke.

  SvarSlett
 4. Så herlig kort, Heidi! :) Det stempelet har jeg også i min samling, og jeg glemmer jo å bruke det selv om det er veldig fint!
  Likte godt gjerdet bak, og tekststempelet var også fint da. Ha en fin uke videre, kos deg på treff. Jeg tror jeg må være med neste gang, tror det blir litt tidlig allerede nå... Vil gjerne få invitasjon til Skedsmotreffet neste gang da... hvis det lar seg gjøre. Hils!

  SvarSlett
 5. Lekkert kort, Heidi, så stilig med det gjerdet, og masse søte detaljer :-)
  Så gøy at Jenny og korpset stiller i 1. divisjon, tenker du er kjempestolt, Heidi ! Kos deg masse, og pass på så du ikke sliter deg ut. Gleder meg til å se deg igjen på fredda'n.
  Klem
  T.

  SvarSlett
 6. Velkommen hjem fra varmen, så flott at dere har kost dere masse:))
  Nydelig insektskort du har lagd, supersøtt gjerde, må ha.
  Likte godt kortet under her også, det var tøft.
  klem Sissel

  SvarSlett
 7. stunning card heidi.i love the pretty tilda and your gorgeous colours and details :D

  xx coops xx

  SvarSlett
 8. Wow. dette var ett nydelig kort. Det stempelet var bare så herlig. Gjerde og alle detaljer med pynt. Og jeg som ikke liker insekter av noe slag fikk bare så lyst til å ut i hagen å kose meg nå. Det var ett nydelig kort som bringer bud om sommer og hageliv:-)

  SvarSlett