fredag 28. november 2008

Skissehuset sin skisseutfordring


Anne-Bodil har laget en flott og spennende skisse og jeg har lenge tenkt jeg skulle scrappe den. Det fikk jeg gjort i kveld. Klokken er forlengst sovetid og jeg skal bare legge ut skissen her på bloggen min og i morgen får jeg skrive tekst i tekstfeltet. Det er rart med det, men teksten må man ofte fundere litt på før den blir skrevet. Lo'en handler om uteliv i Bulgaria i sommer som var. Vi drar ofte på ferie med gode venner og vi går ut og spiser, prater og hygger oss. Barna storkoser seg med det og vi voksne synes det er en deilig avveksling fra å lage middag hver dag ellers i året. Til sommeren skal vi igjen på ferie sammen. Denne gangen til Kypros! Utfordringen finner du forresten her:http://scrappehuset.blogspot.com/2008/11/tema-skisser.html og premien er to lekre skissebøker til to heldige vinnere!

3 kommentarer:

 1. Knallfin!!!
  Og jeg kjenner igjen livet her ja!!
  Og jeg gleder meg til uglepost i dag!!!
  Du må bare si ifra om det er noe jeg har som du kunne tenkt deg. stempeltrykk eller noe:-)
  klem klem

  SvarSlett
 2. Stilig LO! Teksten kan ofte kreve litt betenknningstid hos meg også. Gjelder bare å huske på den för man "legger bort LOen"... :)

  SvarSlett
 3. Stilig LO. Den får fram feriefølelsen.

  To siste nummer i mobilnr. er 90

  I kveld lader jeg opp til ei skikkelig intensiv helg. Skal ha opplegg i kirka for over 70 11-åringer i morra. Det er jeg heldigvis slett ikke aline med. Avslutning med fyrverkeri kl.00:00.
  Skal bli kjekt. Og søndag skal jeg være følge for gubben i avskjed med en biskop. Så noen rolig 1. adventshelg blir det ikke. Må si jeg liker din variant bedre. Men opplevelsesrik, det blir helga.

  Kos deg! Klem

  SvarSlett