lørdag 29. november 2008

Enda ett rosa julekort - Sukkersøt utfordring


Hvis familien klager på rosa julekort fra meg i år så er det litt Sukkersøt sin skyld! Jeg synes det var så utradisjonelt og morsomt at jeg måtte lage et til. Vi har alle sittet i loftstua og sett på Grand Prix junior i dag og jeg har snekret dette lille kortet imens! På innsiden er det bilde av ungene og på tekstsiden er det limt inn et hjerte i rosa hvor julehilsen skal stå. Jeg har også et hjerte bakpå kortet med "håndlagd av" stempeltrykk inni et rosa hjerte som er inket i kantene. Ble litt stilig faktisk!

Kortet er litt skjevt scannet, beklager det :=)

Tekststempel fra Stempelglede, pyntenål med perler på og blonde. Nissestemplet har jeg lånt og husker ikke hvem som er produsent.

7 kommentarer:

 1. Hehe... det er nok mange som stusser litt i år og lurer på hva som skjer med alle disse rosa julekortene som er i sirkulasjon... håper bare ikke vi har felles bekjente som får rosa julekort fra oss begge...:)

  Kejmeflott kort igjen!

  VI har også sett på MGPjr. i kveld, og jeg har malt litt papiliotrykk innimellom. Jeg får se om jeg får tid til flere kort i morgen.

  klem
  Angella

  SvarSlett
 2. Så søtt! Skikkelig sukkersøtt blir disse julekortene!!!
  you go girl!

  SvarSlett
 3. Så herlig kort!! Synes det er så flott med litt annerledes kort jeg:)
  Nydelig:)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Håper du kan ta deg en liten titt inne på bloggen min nå! :-)

  SvarSlett
 5. Flott julekort i veldig utradisjonelle farger og med flotte detaljer:-)

  SvarSlett
 6. Såå stilig det ble med nisse på ett rååååsa kort!!
  Digger det!!
  Takk for at du deltar,
  klemmer fra Maya :)

  SvarSlett
 7. Så nydelige bidrag du har laget til Sukkersött! Det er en utfordring å bruke julenissen på et rosa kort! Men du fikk til det aldeles fint:=)

  SvarSlett