lørdag 29. november 2008

Enda ett rosa julekort - Sukkersøt utfordring


Hvis familien klager på rosa julekort fra meg i år så er det litt Sukkersøt sin skyld! Jeg synes det var så utradisjonelt og morsomt at jeg måtte lage et til. Vi har alle sittet i loftstua og sett på Grand Prix junior i dag og jeg har snekret dette lille kortet imens! På innsiden er det bilde av ungene og på tekstsiden er det limt inn et hjerte i rosa hvor julehilsen skal stå. Jeg har også et hjerte bakpå kortet med "håndlagd av" stempeltrykk inni et rosa hjerte som er inket i kantene. Ble litt stilig faktisk!

Kortet er litt skjevt scannet, beklager det :=)

Tekststempel fra Stempelglede, pyntenål med perler på og blonde. Nissestemplet har jeg lånt og husker ikke hvem som er produsent.

7 kommentarer:

  1. Hehe... det er nok mange som stusser litt i år og lurer på hva som skjer med alle disse rosa julekortene som er i sirkulasjon... håper bare ikke vi har felles bekjente som får rosa julekort fra oss begge...:)

    Kejmeflott kort igjen!

    VI har også sett på MGPjr. i kveld, og jeg har malt litt papiliotrykk innimellom. Jeg får se om jeg får tid til flere kort i morgen.

    klem
    Angella

    SvarSlett
  2. Så søtt! Skikkelig sukkersøtt blir disse julekortene!!!
    you go girl!

    SvarSlett
  3. Så herlig kort!! Synes det er så flott med litt annerledes kort jeg:)
    Nydelig:)

    SvarSlett
  4. Hei!
    Håper du kan ta deg en liten titt inne på bloggen min nå! :-)

    SvarSlett
  5. Flott julekort i veldig utradisjonelle farger og med flotte detaljer:-)

    SvarSlett
  6. Såå stilig det ble med nisse på ett rååååsa kort!!
    Digger det!!
    Takk for at du deltar,
    klemmer fra Maya :)

    SvarSlett
  7. Så nydelige bidrag du har laget til Sukkersött! Det er en utfordring å bruke julenissen på et rosa kort! Men du fikk til det aldeles fint:=)

    SvarSlett