lørdag 15. november 2008

Vintage juleside - utfordring Scrappemainia

Jeg er mye bedre i dag og hodet begynner å fungere igjen. Jeg er rastløs og ikke frisk nok til å gå ut enda. Men, det gjør jo ingenting. Har mange bilder å scrappe og dette bildet her tok jeg av Jenny julaften 2006. Synes både tittel og bildet passer sammen og jeg har forsøkt å lage denne i vintage stil etter en utfordring på Scrappemainia. Jeg har brukt en gammel duk som vintage element og har brukt hvit maling på mange av papirkantene. Det er et papir fra 3ndy papir jeg har scrappet på. Ha en fin lørdag alle sammen.

I have made a vintage page and i have used white ink insted of brown on papers. This is a picture i took in desember 2006. I have used some old things on the layout and i have also made the flower from ribbons.

6 kommentarer:

 1. Kjempefin vintageLO!!! nydelig bilde!!!! god bedring fortsatt!

  SvarSlett
 2. Du er verdens beste mamma.
  Du er super flink.
  LOen din var super fin.
  Klem fra Jenny.

  SvarSlett
 3. Datteren din er kjempesøt Heidi! Og ja, hun har en kjempeflink mamma!

  Håper du er bedre nå...

  Jeg skal holde "kollega og barn" kurs i morgen. Er godt forberedt, men likevel... litt spent. Det ble 22 stk. som meldte seg på:)

  Vi snakkes
  Angella

  SvarSlett
 4. Åh, denne var jo kjempefin! Likte LO veldig godt, og bildet er utrolig søtt! Så fin jente du har!
  Takk for hyggelig kommentar på siden min!
  Du lurte på om jeg får tak i scrappeutstyr der jeg bor, men her er utvalget temmelig dårlig dessverre:( Så det blir til at jeg bestiller mye på nett, noe fra Tyskland, men også fra USA, England og Frankrike.

  Ønsker deg god bedring!

  Klem fra
  Camilla

  SvarSlett
 5. Den måten å bruke det arket på var virkelig fin. Har ikke turt å klippe i mitt enda, så det har liggi et år...

  Likte den sida di kjempegodt. Og jenta er jo bare sjønn :)

  SvarSlett
 6. Denne vintage skissa var helt herlig.Men hvordan kunne du finne på å bruke den gamle fine duken vår?Ha,ha du er nå så oppfinnsom når du starter opp ting.Så det blir vell flere sjokk i fremtiden.Skissa var nå super fin:-)

  SvarSlett