tirsdag 13. oktober 2009

Bursdag med stil!

Nå har jeg virkelig mange fine bilder å scrappe fra 40 års dagen samt overraskelsesfesten to dager etterpå. Mannen min kidnappet meg og vi dro til Holmsbu spa hotell hvor vi tilbrakte ett døgn i suite og fikk aromaterapi samt fullpensjon! Har aldri opplevd noe så lukseruøst og jeg er ganske så imponert over at mannen min husker jeg en gang for mange år siden sa at "der skulle det vært morsomt å være gjest". Barnevakt og litt voksentid - rolig og fin dag for oss to!

Dagen etter dagen dro vil til båten vår som ligger i Ski og vi tok en båttur alene i nydelig solrikt høstvær. Det var første gang på tur med den nye båten. Veldig koselig stund på fjorden før vi dro hjem til barna og barnevaktene.
Lørdagen hadde de laget surprise party med 35 gjester (store og små). Brage på fem år hoppet opp i armene mine da jeg forskrekket kom inn i det leide lokalet! Bursdagssang og fotografering av en målløs meg - jeg klarte faktisk ikke å rikke meg mer enn en meter de 10 første minuttene der inne. Var helt satt ut! Mannen min hadde skrevet et nydelig dikt til meg (det er første gang han noen sinne har skrevet og fremført noe personlig). Ble veldig rørt av deg. Ja, det ble noen taler og god mat. Koselig stund med folk rundt meg som jeg setter pris på. Tenk at jeg ikke hadde ant noe som helst om dette! Veldig tatt på senga - ja!

I kveld skal jeg scrappe litt eller lage kort. Måtte bare legge ut noen bilder fra den store dagen. Det var gøy å fylle 40!

9 kommentarer:

 1. Så flott at du hadde sånn fin feiring x 2 av dagen din. Er meget imponert over mannen din må jeg si:-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med vel overstått 40års-dag! For en flott feiring du har fått - så moro å bli overraska på en så positiv måte! :D

  SvarSlett
 3. Ååå det hørtes ut som en kjepeflott tur og opplevelse. Flott med så mange som setter pris på deg. Nydelig gjort av mannen din. :)

  SvarSlett
 4. Åh! Heldige deg:) ...og for en snill mann du har.
  Så fint å høre at du har hatt det så bra på din 40 årsdag:)

  ....og for en herlig båt! Jeg blir med:)))

  klem Angella

  NB! nydelig jentekort:)

  SvarSlett
 5. Kjempemorsom feiring. Og så fin båt, den får dere mye glede av. Og flotte bilder. Blir moro å se de scrappet. Nå har du mye å gjøre fremover!

  SvarSlett
 6. Så knall fin bursdag du har hatt. Skikkelig flott at de greide å overraske deg sånn. Koste meg med orda og bildene du deler.

  Klem

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med den store dagen!! Flotte bilder:)

  SvarSlett
 8. Hei kjære venninne! Er så glad for at feiringen av dagen din ble vellykket! ;) Var kjempe koselig å å få være med å feire den sammen med deg på overraskelsesfesten Tore laget! En flott kveld! :) Og ikke minst takk for en super helg i Ski nå i helgen! Helt knall å være sammen med så masse flotte damer og bare gjøre det man vil en hel helg! :) Kunne selvsagt ikke gi meg da jeg kom hjem eg da og begynte på LOen av deg og meg fra bursdagen din. Ikke helt ferdig med den enda men tror den blir grei! ;) Klem

  SvarSlett
 9. Gratulerer med vel overstått 40 års dag! Hyggelig å lese og se bilder fra den fantastisk flotte feiringen av bursdagen din. Perfekt bursdag spør du meg. Så snill og oppmerksom mann du har:)

  SvarSlett