tirsdag 20. oktober 2009

Nydelige stempler "by Evy" - blogcandy!


Var på Ski treff denne helgen som har vært og det var bare så koselig atte! Fikk goodi bag da vi kom og oppi lå verdens søteste uglestempel. Og jeg som elsker ugler! Ny stempelserie designet for Minne-hjørnet av Evy. Veldig sjarmerende stempler. Dette litt trollet (virkelig et sjarmtroll)er et stempel og det kan du vinne hvis du besøker Minnehjørnet sin nye blogg og legger igjen spor etter deg der.
Jeg har prøvd å male med Promakers for første gang på treffet og det er faktisk veldig morsomt og resultatet blir fint. Evy hadde demonstrasjon av fargeleggingen og hun hjalp meg ved flere anledninger da jeg spurt om hjelp. Så, jeg har kommet litt i gang nå med fargeleggingen og så får øvelse gjøre mester:=) Her er linken til Minnehjørnet (og der finner du også bloggen til Evy!): http://minnehjornet.blogspot.com/
Takk for sist alle andre som var på Ski-treffet! Veldig koselig og jeg har meldt meg på i mars igjen! Har du?

1 kommentar:

 1. Hei igjen!

  Takk for hyggelig selskap i helga - jeg storkoste meg :o)
  Gleder meg til å se dine kreasjoner med stemplene mine!!

  ...har allerede begynt nedtelling til Ski-treffet i mars ;o)

  *klæmma*

  PS! Det er ikke i min blogg det er bloggcandy - det er inne på Minnehjørnets blogg (så det er kanskje lurt å endre litt på innlegget her *fnis*) ..jeg har forøvrig endret litt på mitt innlegg så man ikke misforstår..

  SvarSlett