fredag 2. oktober 2009

Scrapping the music på norsk - kortutfordring


I morgen u USA er det national card making day og jeg deltar med et høstkort som jeg har laget til en venninne av meg som bor på sørlandet og hadde bursdag den 26. september. Vet at kortet er litt forsinket - men, jeg ringte henne i forbindelse med dagen og det er godt å få fordelt kort og gaver litt utover høsten ( tra la la la la "prøver å overbevise meg selv her jeg sitter").

Har brukt et mønsterark som basis her, bølgepapp i sirkel, Prima solsikker , stempel i sirkel fra Papirgleder, fuglen er fra et ark "webster paiges" og så har jeg distresset litt i kantene.

5 kommentarer:

 1. Så heldig Ingrid er da!
  Nydelig kort! Den fuglen var så flott, og stilig hvordan du har brukt den blomsterraden fra prima rundt stempeltrykket.
  Dette må være ren glede å få i posten:)

  Takk for at du deltar:)

  SvarSlett
 2. Det var et nydelig kort. Så morsomt at vi holdt på med samme oppgave. Nå blir det bading på meg, - sovner vel i badekaret igjen! Men våkner når det blir kaldt!

  SvarSlett
 3. For en nusselig kjøttmeis! Takk for sist forresten. Så hyggelig at du deltar hos oss. Jeg skal også scrappe mye i helga. Håper på stygt vær.

  SvarSlett
 4. Dette var et virkelig vakkert kort!!! Nydelig:)

  Kanskje du rekker flere kort i helgen også? :)

  God lørdag videre:)

  SvarSlett
 5. du har så fiiine kort! hvordan får du til å bruke distress? mamma sliter skikkelig med det, blir liksom ikke noe fint. tips?

  SvarSlett