onsdag 21. oktober 2009

Mitt første julekort i år - skisse Sukkersøtt


Her er mitt første lagde julekort i år. Scanninga ble litt skjeiv. Ikke alltid lett å hive kort med blomster og alt mulig annet rart inn i scanneren og forvente å få det rett! Men, i dag orket jeg ikke å gjøre det en gang til! Dette flotte stemplet er "by Evy" og designet for Minnehjørnet. Nydelige motiver og jeg klarte å kjøpe meg fire stk på Skitreffet forrige helg. Har fargelagt for første gang med Promakers og lagd (eller prøvd å lage) skygger ved hjelp av pigmentfargeblyanter og alkoholtynner. Har sittet og lagd sammen med begge barna i dag. Leon har fargelagt flere motiv og satt sammen et nydelig kort som jeg skal slenge inn i scanneren bare det tørker (masse lilla glitterlim som ramme rundt det malte motivet hans). Barna likte veldig godt å farge med Promakers. Dette var enklere enn distress for dem og da ble det mer morsomt også, tror jeg.
De fine perlene har jeg fått av en blogg venn!

9 kommentarer:

 1. Så koselig julekortet ditt ble da! :) Jeg har også laget årets første julekort nå,men orker ikke legge det inn før i morgen. Jeg har lagt ut en LO av den deilige 17.mai deserten vi hadde hos dere i år. ;) Gleder meg til å se en opdatering i barnas blogg også! ;) Klem

  SvarSlett
 2. Kjempeflott julekort. Det stempelet var så fint malt. Og så morsomt med den rammen!

  SvarSlett
 3. Go' morn!

  Se der ja!!! Så flink du er blitt, snuppa! Det der går jo bare flott - gleder meg til å se de andre motivene :o)

  Ha en superduper dag!

  *klæm*

  SvarSlett
 4. Så nydelig julekort du har laget!
  De nye stemplene til Minnehjørnet er jo bare utrolig fine. Har vært innom og sikret meg noen av dem jeg også. Fikk dessverre ikke med meg treffet den her gangen, men håper å få det til i mars.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Koselig julekort, med skikkelig julestemning. Godt å komme i gang med produksjonen - hvis du har tenkt å lage mange. :)

  Ha en flott høstdag.

  SvarSlett
 6. sååå nydeligt julekort og lækkert motiv og farver,wow rigtig julet

  SvarSlett
 7. Så hyggelig julekort du har laget! :) Tusen takk for at du er med på utfordringen!

  SvarSlett
 8. Hei, og takk for sist! Super scrapehelg, selvom det henger i noen dager;)
  Så fint du har fargelagt med de nye Promarkerne og fargeblyantene. Lurer på om jeg skal skaffe meg noen jeg også, så jo så enkelt ut når Evy fargela, men er vel sikkert ikke så enkelt når man skal prøve selv.¨
  Håper vi sees i mars igjen!
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 9. Et kjempeflott julekort! Fargeleggingen får du jo til kjempefint allerede:)

  SvarSlett