tirsdag 12. oktober 2010

2 sketches 4 you

I've made a card and i want to participate in the challenge at "2sketches 4you". It's really long time since i took part in a contest at this blog but i really like the style and sketches. Thanks for the inspiration!!!


And by the way - i was chosen to be among the top five at Promaker challenge blog contest week 72 and i really was happy - wow, thats really great!!!

Dette er et av mine mange vintage julekort som kommer til å bli laget denne sesongen. Har falt veldig for en del motiver som 3ndy papir har på både fjordårets og årets papirkolleksjon og dette motivet er et av de mange motivene. Helt nydelig, synes jeg! Mine kort blir sånne kvasi-vintage prosjekter - tror ikke de er fullt så vintage som mange andre lager men de blir i den vintage stilen jeg liker å lage dem i. Har forøvrig brukt qk hjerter, bazzil, noter, bølgepapp og litt distress her og der. God jul - remsene, er fra 3ndy papir sitt mønsterark.

I går kom Petter Pus hjem etter 11 dager borte. Han var skitten, mager, tørst, sulten og han skrek og skrek stort sett i hele går. Lurer veldig på hva han prøvde å si meg men tror egentlig bare han var glad for å være hjemme. I natt lå han oppå dynen oppå bena mine igjen og jeg sove veldig godt kan jeg fortelle. Akkurat nå er han og Bajas ute og spiser en eller annen mus på terassen. Jeg håper de spiser den helt opp og de slipper ikke inn med den - så er det avklart!

Jeg har vært hos kiropraktor i dag. Tore (min mann)  klarte faktisk for første gang og tippe meg baklengs ut av stolen i går og ryggen min har vært et kapittel for seg selv etter det. Kiropraktor Kjell Bråthen er en engel og det finnes ikke den ting han ikke kan fikse. Jeg er bedre i kveld men kommer nok til å føle meg litt mørbanket i et par dager til. Hvordan det skjedde? Jeg skulle inn fra terrassen med Petter Pus i mine armer. Tore så jeg hadde problemer med den lille kanten ved døra med dyret i mine armer og han tok tak foran i stolen og så...........................................vipppppp.............................................. og der lå jeg på ryggen på terrassen. Petter ble livredd og spant avgårde og jeg tror jeg stoppet opp å puste av smellen mitt i ryggen. Tore stakkars ble helt fra seg og bar meg rett inn i stua. Det har vært mer vondt i dag enn i går og i tillegg har jeg hevelse i ryggen og blåmerker på hver side av halsen foran (utrolig men sant). Men, det hadde kiropraktoren en veldig logisk forklaring på. Men jeg blir bra igjen og til helgen skal jeg til SKI og scrappe, scrappe, scrappe.........

19 kommentarer:

 1. Nydelig julekort, kjempefint det bildet og så fint med hjerter og noteark :)

  Godt at Petter pus er kommet til rette igjen. Mye tyder på at han kan ha vært innestengt et sted.
  Men uff... hørtes ikke noe særlig godt ut det uhellet der. Håper du blir fort bra.

  ha en fin uke, klem :)

  SvarSlett
 2. Så deilig at Petter pus er kommet igjen. Innestengt et eller annet sted, helt sikkert. Og for noen sprell du og Elise holder på med for tiden. Ditt var da ikke like elegant som supermann! Gleder meg til helgen.

  SvarSlett
 3. Nydelig vintage julekort. Jeg liker også godt skissene på 2sketches4you. Så godt at pus er kommet tilbake igjen. God bedring med ryggen. Gleder meg til vi treffes til helgen. Klem

  SvarSlett
 4. Nydelig kort Heidi! Så herlig at pus er kommet til bake. Høres ikke godt ut det med ryggen din. Du må kose deg masse på treff. Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. Vakkert julekort:) Vi hadde blir kjempeglade for et slikt kort. Godt å høre at Petter pus har kommet seg til rette igjen:)

  GOD BEDRING med ryggen!!

  Klem fra oss:)

  SvarSlett
 6. Himmel, det er virkelig action hos dere skjønner jeg! Tvi-tvi for at ryggen er helt bra igjen til Ski-treffet da. Jeg var dessverre for sent ute med å melde meg på, men neste gang, da skal jeg være med!
  Så herlig at pusen er hjemme igjen! Det viser bare at man aldri må gi opp håpet. Tenker det er en kosete Petter du har i hus nå.
  Veldig lekkert det kortet ditt! Digger de hjertene. Og gratulerer så masse med topp 5!
  Ha en super dag!
  Klem

  SvarSlett
 7. super nydeligt kort flot med det blå til det gammeldags julemotiv, lækkert. Sikke uheld du er usat for men godt at det går bedre både med ryggen og pusen igen er hjemme og trives. Du må have en dejlig dag.
  knus Pia

  SvarSlett
 8. A gorgeous card Heidi! This is very lovely dear! Have a nice day!
  Hugs Kristel

  SvarSlett
 9. For et NYDELIG kort!
  Utroolig flott pynt og farger. :)
  Og så godt å høre at pusen er kommet hjem. :)

  Klem.

  SvarSlett
 10. Nydelig vintage julekort, Heidi!
  Huff, dette hørtes ikke godt ut! Håper virkelig at alt går bra og du orker Ski-treffet til helga. Så fint at Petter fant veien hjem igjen også...Trenger litt ekstra omsorg og pleie begge to:-)

  Klem Laila.

  SvarSlett
 11. Så fint att pus har kommet hjem igjen :-) Håper det går bedere med ryggen. Kos deg på Si treffet :-)..Å det flotte julekortet er om mulig enda flottere i virkligheten ;-) Er så stilig med de hjertene :-) Ha en flott dag :-)

  SvarSlett
 12. Du verden for en opplevelse, da Heidi. Både for deg og Tore. Men det skal visst heldigvis mye til å ta knekken på deg ;) Sannelig godt :) Og så sant det kan repareres kan vi vel ikke klage så veldig.

  SKulle gjerne tatt turen til Ski i helga, men den helga kom alt for tidlig for meg. Ikke for det. Kunne godt reist på russetreff i Askim i samme slengen. Men jeg koser meg heller heime. Neste uke skulle jeg vært på trusopplæringskonferranse på Lillestrøm. Men der blei det plutselig fullt... og fristen er gått for lengst. Jaja, jeg gråter ikke så veldig høyt. Deilig å finne roa heime etter utflukta mi. Og, ja. Det skal komme bilder. Men det var den tida, da.

  I dag har farmor og jeg bakt flatbrød, krotakaker og natronboller. Nam!!! Underveis svikta takka vår, så vi måtte ut på låneren. Gjett hva vi ønsker oss til jul ;)

  Kos deg masse i helga :)

  SvarSlett
 13. Hu hei hvor det går, det skjer stadig noe hjemme hos deg. Hos oss er det rene eldresenteret i sammenligning. Godt at pusen din fant veien hjem igjen og at ryggen din sto han a, sånn delvis om ikke annet.
  Kortet ditt var veldig stilrent og vakkert, nydelige hjerter og farger.

  Klem Sissel

  SvarSlett
 14. Aldeles lekkert kort du har laget Heidi. Synest dette er veldig vintage jeg, men det kommer kanskje an på øyet som ser?
  Så leit at du har skadet ryggen din. Håper virkelig du kommer deg skikkelig 'på beina' igjen som snarest og så gleder jeg meg til å se deg i kveld om du er i form til det!

  Klemmer fra Renate

  SvarSlett
 15. Nydelig vintage julekort, likte veldig godt de to hjertene.
  Så bra at Petter har kommet tilbake, han har nok savnet dere;)
  Håper du er enda bedre etter fallet ditt i dag og at du får en fin scrappe helg.
  Men du, jeg har desverre ikke vært i NY....enda....så kan desverre ikke hjelpe deg der:(

  SvarSlett
 16. Heisann! Så kjekt at ryggen er blitt bedre og ikke minst at Petterpus har kommet heim att.

  Russetreff... Det har seg sånn at noen vil mimre fra "gamle dager". Synes ikke det er så lenge siden jeg var russ, men det er visst 25 år. Hvor de åra har gjort av seg, skulle jeg gjerne visst ;)Mimringa får andre ta seg av. Jeg trur jeg har det like kjekt her :) Men Skitreffet skulle jeg gjerne hatt med meg. Hvem veit. kanskje det går i mars :)

  Kos deg masse og lag noe fint :) Tviler igrunnen ikke på at du får til det :)

  SvarSlett
 17. Simply stunning! Vintage looks are one of my favs
  Thanks for joining us at 2S4Y this week
  :) Kazan

  SvarSlett
 18. Kjæreste o'Heidi, hvordan kan jeg ha unngått å ha fått med meg dette vakre kortet, og din fortelling fra hverdagen, på både godt og vondt ?
  Jeg liker kortet ditt veeldig godt; enkelt, men akk så vakkert !
  Godt at PP er tilbake, og håper ikke ryggen voldet deg altfor mye trøbbel i helgen; du så hvertfall godt ut !! (som du alltid gjør :-)
  Takk for en fantastisk flott helg; du er skjønn !
  Klem
  T.

  SvarSlett
 19. Kjempefint kort, Heidi!
  Litt av en opplevelse dere hadde i forrige uke. Har ikke fått det med meg før nå. Må ha vært ille for dere begge. Kanskje vi ses til fredag?

  SvarSlett