lørdag 9. oktober 2010

I have been scrappbooking again!

I dont know if i can participate on Promaker challenge blog with a layout - but i will try. If i am not aproved it's ok. I have coloured a pirat stamp with Promakers and i have also used something recycled on my page. It's a heart tag underneath the pirat - it's a tag from children clothing when you buy new cloths in the store. Sometimes i save them and use them for scrapbooking or making cards.

Endelig en LO fra meg igjen! Det var faktisk litt godt å scrappe men også nesten litt uvant og skummelt. Første gang jeg har et fargelagt stempel på siden min også. Bildet tok jeg i 2004 da vi var på show med Kaptein Rødskjegg og hans menn i Ullensaker kulturhus. Leon er her akkurat fylt 4 år og Jenny er 6 og et halvt år. De syntes det var kjempemorsomt og begge har på seg sjørøver tøy kjøpt i Kristiansand dyrepark. Er litt redd det ble for mye på LO'en men noen ganger har jeg altfor lite. Ikke lett med balanse noen ganger. 

Vi leter fortsatt etter Petter Pus og har delt ut en hel haug med flyers i postkassene på Kløfta og det er faktisk noen som har ringt og sagt at de har sett en katt som ligner - godt folk bryr seg. Men, han har ikke kommet til rette enda og jeg begynner å gå litt sånn i oppløsning innvendig kjenner jeg.
I dag våknet jeg liksom en Ferrari akselerer på en bane - fra søvn til ful våken tilstand på 0,2 sekunder. Et vilt skrik under senga mi. Jeg ropte ut "Bajas" og vet ikke hvordan jeg så raskt hang med hodet under senga for å finne ut hva som var der - for det gikk fort! Der var Bajas og en fugl! Fuglen skrek og Bajas malte fornøyd. Hele huset våknet av levenet og vi fikk til slutt fanget fuglen i et håndkle. Tore bar den ut og den fløy fri som fuglen og satte seg i et tre.Så nå har Bajas husarrest!!!!

23 kommentarer:

  1. Beautiful layout Oheidia, fabulous recycling too! Thanks for joining us this week at PfP, good luck.
    Hugs Tracy x

    SvarSlett
  2. Kjempeherlig LO, Heidi, du har to nydelige barn :-) (Ser ut som om du får den gokjent hos PfP også, det er bra). FLott papir og nydelig pynt, stilig med stempelmotivet også.
    Du verden, for en frisk Bajas, han hadde kanskje forventet ros og ikke husarrest, for å ha fanget et bytte ? Stakker fugl, og for en oppvåkning ! Mye action på Kløfta, forstår jeg :-) Håper kvelden og morgendagen byr på mye ro og fred.

    SvarSlett
  3. Åååå denne var knallfin, helt superduperflott :) Nydelig pyntet og et flott bilde :)

    Og fugl, mus og katter kan lage et skikkelig spetakkel ja.... det kjenner jeg godt til, hihhi...å bråvåkne slik har jeg også gjort noen ganger.
    ha en fin helg, klem :)

    SvarSlett
  4. Hi Heidi, what a gorgeous layout. The pirate image is so cute and your colouring is fab. Thanks for taking part in our recycling challenge over at PFP this week. Hugs, Denise x

    SvarSlett
  5. Digger denne LOen Heidi! Fargene er såå friske og arkene helt nydelige. Stilig med på en måte en guttete side og en mer feminin side pyntet rundt bilde! Du er flink du! :)
    Godt dere fikk satt fugelen fri da,hehe også får vi fortsatt håpe at Petter finner veien hjem igjen! Klem

    SvarSlett
  6. For en flott LO. Kjempefine farger og pynting, likte så godt det "barske" stempelet i kombinasjon med de sarte blomstene. Hjertet under piraten gjorde også susen, modellene dine er også flotte.
    Håper pusen din snart finner veien hjem.

    Klem Sissel

    SvarSlett
  7. You definitely can joing us Heidi as your little pirate is perfectly coloured with your PMs! Great layout and photo!! Thanks for joining us at PFP this week. Juliexx

    SvarSlett
  8. Dette så da supert ut! Ikke for mye pynt synes jeg, men kan vel ikke våge å mene så mye, har aldri laget en LO før...
    Kul Bajas, men trist med Petter...
    Sees!

    SvarSlett
  9. wow Heidi sååå lækkert layout, flot design, fyldt med nydelige detaljer. Du må have en dejlig weekend
    knus Pia

    SvarSlett
  10. A very beautifull LO Heidi! Love the combination of the photo and the image!!
    Hugs Kristel

    SvarSlett
  11. Wiiiiii du scrapper igjen, og FOR en flott LO:) Var perfekt i fargene, slett ikke for mye pynt og den lille sjørøveren passet helt kanon:) Fortsett, fortsett;)
    Håper virkelig Petter kommer til rette, veldig trist når kjæledyrene blir borte-de er jo liksom en av familien da....
    Lo jo godt da jeg leste om Bajas og fuglen, hihi, kan nesten se det for meg:) hi hi hi.....

    SvarSlett
  12. Stilig LO! Syns ikke du har tatt på for mye her i det hele tatt jeg, alt passer så bra sammen. Selv har jeg enda tilgode å lage en LO, men jeg drømmer om å sette i gang med et album en dag...
    Så leit at pus ikke er kommet tilbake enda da, får håpe du plutselig får en telefon om at noen har ham på besøk hos seg (krysser fingre for deg).
    I mellomtiden satser tydeligvis Bajas på å lage leven for to... Tror jeg hadde fått hjertestans hadde jeg blitt vekket på den måten.
    Klem

    SvarSlett
  13. Så herlig LO, kjempe flotte detaljer. tusen takk for at du deltar hos oss i PfP.

    klem, Anja

    SvarSlett
  14. Super layout, and great use of that tag ! Thanks for joining us at PfP.Sue Cx

    SvarSlett
  15. Fantastisk flott. Nydelig med blomstene. Herlige sjørøverbilder av barna dine. Pirat stempelet gjorde seg veldig godt.

    SvarSlett
  16. En nyyydelig LO, Heidi!!
    Utrolig flott pyntet med blomstene ved Jenny på den ene siden og piraten på den andre ved Leon. Lekkert samstemt i farger og pynt:-) Flink du!!

    Hadde jeg blitt vekket på den måten med fuglen og katten....hadde jeg dødd!!
    Ha en fin og kreativ uke!

    Klem Laila.

    SvarSlett
  17. Hei du:)

    Så fantastisk blogg du har:) Dette var virkelig gøy! Masse fine ting å se på:) Også så fint du skriver! Nydelige bilder også:) Er du kanskje både fotograf og journalist du eller?:) Uansett er du kjempeflink! Og denne bloggen var utrolig inspirerende:) Vi la oss til som følger, og håper du blir glad for det:) Vi blir alltid veldig veldig glad for nye følgere, så hvis du vil være med på å gjøre oss glad, blir vi.. glad:)

    Klem fra tvillingene i Gammel stil:)

    SvarSlett
  18. Such a gorgeous layout. Love the image you've used and the colours also. Thanks for joining us this week at PFP. Hugs Michele x

    SvarSlett
  19. For en grusom måte å bli vekket på! Vet ikke om jeg hadde tittet under senga en gang.Hadde nok bare løpt ut! Herlig lo.Denne likte jeg veldig godt :-)Masse flotte detaljer her, og ett nydelig sjørøver bilde :-) Ha en fin dag :-)

    SvarSlett
  20. hej heidi.
    Så dejligt at familien igen er samlet, ikke til at holde ud ikke at vide hvor de er. 11 dage er godt nok lang tid men dejligt at høre at den er hjemme igen
    knus Pia

    SvarSlett
  21. what a great layout!! and fab recycling :0)..thanks for joining us at PFP...Debs x

    SvarSlett
  22. Hi Heidi,
    What a stunning layout. Love the shaped papers & those flowers look gorgeous. What a fabulous photo, :-) Thanks for joining us at PFP.
    Hugs,
    Andie xx

    SvarSlett
  23. Gratulerer med topp 5 plasseringen inne hos Passion for Promakers :-) Denne lo'n er bare knall flott da :-) Ha en super helg :-)

    SvarSlett