fredag 8. oktober 2010

Korto m'ainia bidrag og en bursdagshistorie :=)

Her er kortet mitt til Kort o'mainia sin utfordring. Laget etter skisse og jeg har brukt brun, hvitt og en valgfri farge som ble blå. Laget kortet hos Hege på onsdag og hadde det kjempefint sammen med fire andre damer - det er bare helt utrolig koselig å være sammen med dere!!!!! Setter STOR pris på slike uformelle samlinger!


Ok da, hadde ikke tenkt å si at jeg har bursdag - men, det har jeg jammen. Er 41 år i dag og det var så koselig å få barna inn i senga til seg i morges og de sang og hadde med gaver og små hjemmelagde kort. Må bare vise frem Leon sitt kort. Leon har dysleksi men er blitt så mye bedre til å skrive det siste halvåret og han klarer til og med litt engelsk. Han har skrevet her: "Du er 41 år i dag. Du er blitt eldre siden sist. Ha en fin dag i dag. Hilsen Leon. Håper du liker gaven". Holdt på å le meg ihjel da jeg leste det! Så ser dere han har tegnet familien Rahm. Det er mamma, pappa og barna på tegningen. Jeg sa han var veldig flink til å tegne og da sukket Leon litt og så:" men det var ganske så vanskelig å tegne pappa sitt hår". Jeg lo enda mer av den kommentaren for jeg trodde han skulle si det var vanskelig å tenge meg i rullestol - men det er det ikke for Leon. Pappas hår, som er kjempekort, det var det som var vanskelig! Ble en veldig god start på dagen. Av Jenny fikk jeg en god parfyme. Leon hadde tatt 200 kroner fra lommeboka si og kjøpt meg sminkepung, smykke, øredobber, hjerter til å pynte på negler (ha ha ha) og en marineblå kajal. Det visste han at jeg liker og det gjorde meg bare veldig imponert. Det hadde holdt så lenge med kort og kos i senga men disse to har da brukt av egne penger uten å si det til pappaen for å kjøpe gaver til meg - utrolige barn. JEg er såååå glad i dem begge!

18 kommentarer:

 1. Åå, så nydelig, Heidi, herlig kommentar fra Leon, da !! Dette kortet må du ta vare på (men det regner jeg med du alt har tenkt selv også :-))

  Kortet du har lagd, ble så utrolig flott, innmar i fint papir, og lekker den punchen din. Fargeleggingen din er jo også unik.
  Takk selv for utrolig hyggelig samvær hos Hege på onsdag (driver å pønsker ut en hevn for at du hånlo av mine ødelagte briller) !! He he.
  Ha en flott bursdagsfeiring (gratulerer - igjen !), og en nydelig helg.
  Klem T.

  SvarSlett
 2. Kjære trofaste venn!
  Sååå søte barna dine er... :)
  Gratulerer med dagen, håper den blir akkurat så fin som det høres ut!

  kortet ditt er helt nydelig. Jeg gleder meg til å se deg igjen. Det begynner å bli en stund siden.

  Her har jeg ikke orket tanken på hobby i det siste. Kortet jeg la ut ble laget for en god stund siden, men nå har jeg lyst til å gjøre noe igjen... så vi får se hva som dukker opp i bloggen etterhvert. Syns rett og slett bloggdelen tar for mye fokus fra at hobbyen skal være gøy, så jeg har ignorert den en stund... later som den ikke finnes, rett og slett fordi jeg ikke orker å stresse med å kommentere og legge ut.

  Joda, jeg har det bra... bare litt for mye å gjøre!

  vi snakkes
  klem
  Angella

  SvarSlett
 3. Gratulerer med Dagen. Håperdu får kost deg riktig mye. Tagningen til Leon er helt herlig, og det var kommentaren hans også. Kort hår er vanskelig...
  Kortet ditt var også nydelig. Og kombinasjonen av brun, hvit og blå var flott.

  Bursdagsklem :o)

  SvarSlett
 4. It´s a sweety!!
  Greetings Nicolet

  SvarSlett
 5. Så herlig kort! :) Gratulerer så mye med dagen. Håper du får en herlig dag, den startet iallefall veldig fint. Klem.

  SvarSlett
 6. Hurra for deg som fyller ditt år,GRATULERER MED DAGEN! 29 nå igjen?Herlig! Nydelig bursdagshistorie! Vi oktoberbarn er jo litt snillere enn alle andre...ikke sant! Jeg blir 29 igjen neste lørdag,like ung!
  Nydelig julekort du har laget,digger det motivet!Blått og brunt er utrolig flott sammen!
  Klem,Janne
  Ps: skal huske snøkrystallen neste treff!

  SvarSlett
 7. Kjempenydelig kort! Flott fargekombinasjon =) Blått og brunt er kjempeflotte julefarger synes jeg =)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med dagen Heidi! Så søøte barn du har! Nydelig historie.
  Lekkert kort du har laget også i noen aldeles nydelige farger.
  Vi sees vel kanskje til helga? Lenge siden sist. Har ikke den stor scrappelysten for tiden, men håper på litt inspirasjon til helga!
  Ha en fortsatt koselig bursdag og helg!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 9. Gratulerer med dagen. Så fin start du fikk på dagen :)

  Kortet ditt var kjempefint.
  ha en fin helg, klem :)

  SvarSlett
 10. Gratulereer med dagen!! Herlig gebursdag historie! Kjempe flott tegning av Leon, den må du ta vare på. Nydelig julekort og lekkert fargelagt! Ha en fin helg!

  SvarSlett
 11. Kjempeflott kort, nydelige farger og pynt! :)
  Syns du har utviklet deg veldig i det siste, kjempeflink er du! :)

  Klem.

  SvarSlett
 12. Håper du har hatt en fin bursdags feiring idag Heidi:-) Kjempefin start på dagen med koselige hilsner fra barna.
  Kortet ditt er helt nydelig!! Satt på treffet med de samme mønster arkene...måtte bare herme etter deg..hihi..kommer et lignende kort i min blogg over helga:-)
  Ha en fin helg! Klem Laila.

  SvarSlett
 13. Gratulerer så mye med dagen din som var i går. Håper du hadde en superkjekk dag!
  Og for et aldeles vakkert kort! Liker det stempelet veldig godt og du har fargelagt så nydelig altså.Og oppsettet der var skjønt <3

  Håper vi kan treffes snart for litt scrapping. Inviterer gjerne opp hit en helg. Har plass til ca 10 stk!

  Klemmer

  SvarSlett
 14. A really gorgeous card Heidi! Looks awesome again dear!! Have a nice weekend!
  Hugs Kristel

  SvarSlett
 15. gratulerer med dagen som var! :D
  nydelig kort du har laget heidi, herlige farger sammen :D
  takk for at du deltar hos kort o mania!
  klemmm fra Linda S. L

  SvarSlett
 16. Gratulerer med dagen som var :-) Hørtes ut som om det ble en flott start på dagen :-)Nydelig julekort :-)Nydelig denne Henglar jenta :-) Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 17. Det ble vel en litt uvanlig start på bursdagen på mange måter for deg. Så hyggelig av deg å kjøre meg til flyplassen og la bilen min stå hos deg! Kortet du har laget er så nydelig. Alt harmonerer. Tusen takk for bidraget til utfordringen på Kort o Mania.

  SvarSlett
 18. Det var koselig start på bursdagen sin det! Såå koselig og bli vekket av slike gullkorn!!
  Kjempefint kort du hadde laget! Stilig! Tusen takk for at du deltar hos Kort o Mania!

  SvarSlett