lørdag 30. oktober 2010

Halloween tag kort

Jeg har laget et Halloween kort jeg skal gi til en venninne som som jeg vet liker Halloween og hun sier alltid ja hvis hun kan og jeg spør om noe - synes det fortjener et Halloween kort og litt knask i morgen (og så er hun gift med en amerikaner så Halloween er noe de feirer, hvis de har tid!).

Uttfordring til
1)Sketchy colours - fargene sort, orange og grønt
2)Korto Mainia - bonusutfordring Halloween

A pink girly christmas card!

Well, i don't know if i am going to make this a habit making pink christmascard - but it's a little bit fun and untraditional. I have painted this today using Promakers and the stamp is from Magnolia. I want to participate in the following challenges with my card:
1)Anonyme scrappere - theme christmas
2)Scrappekammeret - something girly
3)stamp something - theme to use something pink
4)A spoon full of sugar - let's get punchy!

Have a nice weekend!

torsdag 28. oktober 2010

Lag noe jentete (girly) - scrappekammeret

Alone we can du so little but together we can do so much - i have made a mini pizza box with small cards and the theme is something girls in all ages should pay attentiont to - breast canser. I hope you all will visit Patricia
blog hop

and join in the blog hop and support breast canser awearness!



I dag har jeg laget en liten mini pizza eske som jeg har pyntet og så har jeg laget fem mini kort inni - alle med rosa sløyfe ark (brystkreft-saken) og med et freebie stempel med teksten "thank you for your support". Synes dette stemplet var litt stilig og hadde lyst å sette litt fokus på brystkreftsaken - for det heter seg jo at " alone you can du so littlte but together you can do so much"! Og med de ordene sagt - ta dere en tur til Patricia sin blog
blog hop

og vær med på en blog hop runde hvor fokuset er på forebygging av brystkreft.



Dette ble mitt bidrag til Scrappekammeret sin utfordring og håper jeg fyller kriteriene .=)
Petter pus støtter en god sak - klart han vil vise frem disse flotte bh kortene i rosa farger - lekkert!

onsdag 27. oktober 2010

A card for a man

I've made a card for a man and i want to participate in these challenges with the card:
1)Sukkersøtt: A card for a man and also have some metall on it
2)Musikkstua - a really nice song and my bike theme and nature are elements in the song
3)A spoon full of sugar - punches (i have used butterflies, two tag die cuts and also a die cut making a frame in the  bottom of the card underneath the photo
4)Charisma cardz challenge - wants to see vintage :=)

Har laget et lite takkekort til en mann som heter Ove. Han jobber på et bilverksted i nærheten av meg som tilpasser biler til funksjonshemmede. Dagen før jeg skulle på Ski treffet så kjørte jeg barna til korpsøvelse og da jeg skulle dra deriftra så gikk ikke skyvedøra igjen. Jeg trykket på alle knapper som var mulig men ingen reaksjon. Ringte inn til mannen min som var og hjalp til på korpset og heller ikke han fikk døra igjen. Ute var det iskaldt og etter en halvtime i kulda ringte jeg Ove privat (ikke bra!!!!) og lurte på hva jeg skulle gjøre. Skulle bilen stå med døra åpen hele natten og jeg som skulle på Ski treff dagen etter og allerede hadde begynt å pakke inn i bilen. Ove var på et treningssenter og han gikk og skiftet og kom og hentet bilen min og kjørte (med skyvedøra åpen) til bilverkstedet 6 km unna. Klokken 22.30 kom han tilbake med bilen etter å jobbet på den i fem timer. Synes det fortjener et takkekort jeg og så skal jeg legge noen gode sjokolader oppi sammen med kortet.

Har funnet bildet på nettet (vet ikke hvem som er fotografen). Har gjort det om til sepia og printet det ut. Har til og med puttet på en blonde - selv om en mann skal få kortet. De liker i hvertfall blonder i andre sammenhenger har jeg hørt, ha ha ha
Stemplet fargela jeg i sommer en gang og har stukket det på baksiden av mye pynt her - det er et digi stempel fra Bodil (en freebie).

scrappehuset utfordring - en hilsen fra en annen

Jenny fikk i fjor høst en lapp i sekken sin hvor det sto "Kjære Jenny! Du er vakker. Jeg lurer på om vi skal være sammen!". Hun kom hjem til meg og viste meg hva hun hadde funnet. Som mamma blir man jo bare så rørt over en slik opplevelse og selvsagt ville jeg scrappe dette for å ta vare på minnene. Jeg begynte å lage Lo'en på Ski treffet i fjor men så har den blitt liggende - var bare ikke fornøyd og hadde ikke fullført noen ting. Tok den frem i går da jeg tenkte på utfordringe til Scrappehuset og jeg tok vekk elementer, lirket nytt mønsterark under bildet av jenny og lappen nederst, tok på mange flere blomster og et qk hjerte og sommerfugler. Så laget jeg tag'en med skrift hvor det står litt hva Jenny sa da hun fikk denne hilsenen i sekken sin. Ja, og så var LO'en ferdig. Har vist den til Jenny og har fått lov til å legge den ut. Takk for utfordringen damer! Tror ikke jeg hadde tatt frem denne nå hvis det ikke hadde vært for at utfordringen fikk meg til å hente den frem igjen!

tirsdag 26. oktober 2010

A christmas card about friendship

I've made a card and i want to participate in two challenges:
1)Promaker challenge blog wants to se friendship
2)Anonyme scrappere has a christmas theme

I have borrowed the stamp from Mette - thank you Mette and of course i have painted the stamp with Proamkers :=)

I belive this is my christmas card number 20 so far - i need more!

Prima - build a sketch

I've made my first contribution to Prima "build a sketch" october sketch. I really love Prima flowers and here i've used several flowers instead of the huge flower who was in the sketch (i didn't have a huge Prima flower.). The piceture is from 2003. Jenny is five yaers old here. It's not a good photo but i just remember the situation on the island and we had so much fun picking flowers in the spring sun - it's really worth remembering!!!

Jeg har scrappet et gammel bilde av Jenny. Bildet er tatt på ei øy som heter Steilene. Den ligger like utenfor nesodden i Oslofjorden. Vi var på øya en hel dag. Vi dro dit med en båt som hadde rampe og jeg hadde derfor med en litt mer terrengående el stol - vi var over alt og utforsket. Øya er kjent for sin botanikk - gamle planter som vokser på øya og det var også fugler der på egg. Virkelig spennende. Har mange bilder derifra som skal scrappes - kanskje det kommer en føljetong nå?

Håper alle har det bra. Ikke så verst med meg. Vært hos trollmann kiropraktoren min i dag og han sa jeg kom til å være bra i ryggen igjen på torsdag ellers så måtte jeg ringe og reklamere, he he. Ja, tenker jeg - reklamere på arbeidet eller utgangspunktet??????????????

Klem til alle som trenger en eller som vil ta imot en :=)

lørdag 23. oktober 2010

Promaker challenge blog and and anonyme scrappere og en adventskalender!

I've made a christmas card for Promaker challenge blog and the theme was "pink and white christmascard". It's not very often i make a christmascard in these colour combination and therefor it was great fun making it!
I think the stamp is from Hanglar (thank you Mette for borrowing me the stamp!). I have used snowflake boarder punch and corner (thank you Hanne) and i have used big snowflakes from a punch (thank you Janne) and the snowflake in between the two big ones is mine!!! But no i want to buy more punches!!!!

Dette kortet er også til  "anonyme scrappere" sin juleutfordring - må inn der etterpå og se om det er flere rosa julebidrag, ha ha ha

Carrin gir bort adventspakker til en heldig vinner og den vinneren skulle gjerne vært meg! Se selv og besøk Carrin og du kan finne ut hvordan du deltar!


http://carrinsofiesverden.blogspot.com/2009/11/vil-du-ha-en-advents-kalender.html




torsdag 21. oktober 2010

ABC christmas challeng blog - v for vertical

I've followed one of the sketch and made this christmascard. It was a little bit "clean and simpel" - and i liked it! Insted of pearls i've used two qk hears. The stamp is from the new Magnolia kit - i was very lucky and got five stamps from the kit from a friend of mine who had ordered two kits insted of one, hi hi.

Dette kortet ble veldig "clean and simple" til meg å være - men jeg har fulgt skissen og synes det er morsomt å leke med forskjellige stiler. Fargala figuren for noen dager siden og måtte bare lage et kort i kveld. Har vært litt sliten og burde ha ryddet scrapperommet mitt og i morgen er det et scrappetreff på Skedsmo som jeg virkelig håper å komme på - men formen er ikke helt ok akkurat nå.
Godt skodd er jeg ihvertfall - fikk lagt om til vinterdekk på onsdagen. I kveld SNØR det og jeg har i grunnen nektet å kikke ute på elendigheten og i morges var det minus 11 kuldegrader da jeg sto opp klokken 07.00! Det er ALTFOR kaldt i oktober, eller hva folkens? Kan det tolereres????

Nå sier jeg god natt - speseielt til Renate (Ullpurka) som jeg ikke har fått besøkt denne uke. Men, vi prøver igjen!!!!! Hun har lovet å gi meg distress kurs- Må inrømme at jeg prøvde meg her om dagen med pensel og distress farger og var veldig glad hun ikke så resultatet. Slike resultater er unntatt offentligheten!

onsdag 20. oktober 2010

To utfordringer - two challenges

I've made one card for two challenges:
Kort o'mainia wants to see at least five stams on the card
Nordsalten hobbyklubb wants to see a homemade background.
I have tried to do both :=)

Jeg har altså gjort noe jeg ikke kan i dag - laget egen bakgrunn ved hjelp av stempler, vannmerkepute og embosset med varmluftspistol. Startet med å lage en bakgrunn (notebakgrunn da jeg ikke hadde stort tekst stempel). Stemplet dettte med distress pute. Så har jeg embosset to stempler i hvert hjørne oppe til høyre og nede til venstre. "Beauty" og "create art" er stemplet og embosset på. Jeg har stemplet svirler på sirkelen under Tilda.  Magnolia figuren er jo også et stempel. Dette blir minst fem stempler :=)

Har pyntet litt uvørent med bølgepapp, rosa revet bazzil, blomster, blonde og sommerfugler. Dette var en morsom utfordring og jeg har lyst til å prøve mer og samtidig ser jeg at jeg mangler litt utstyr i form av tekststempel og distressputer med farger på for å lage fargede bakgrunner. Jeg har kun brune farger i dag. Det kommer nok litt etter litt noe utstyr i hus kjenner jeg meg selv rett!

I dag har jeg lagt om til vinterdekk på bilen og det er godt å være skodd for vinteren, jeg har vært hos dyrelegen med Petter Pus som jeg fant blodig og forvirret på terrassen på morgenen og jeg har vært hos smertelege i Oslo og hos Staples og kjøpt en tusj. Har også vært på kino med Leon og sett en hysterisk morsom barnefilm (grusomme meg) og vi har vært en tur på Jessheim storsenter og kjøpt Lego med penger han fikk til bursdagen sin. Hjem og lage kort - det var deilig det. En riktig så fin og avslappende avslutning på dagen :=)
Jenny er på leirskole hele denne uken med klassen og jeg tror Leon bare nyter å være enebarn denne uken. Vi savner allikevel Jenny masse og gleder oss til hun kommer hjem!

tirsdag 19. oktober 2010

A tee light card - under the tree at "christmas challenge blog" and Anonyme scrappere

I've made this tee light card and i really plans to put something else than tee light in the box. Now these card is filled with chocolate but i plan to buy a little gift and place it in the box - maybe a bracelet on silk paper :=)
I really like the idea of useing  these tea light cards as gift boxes because i will also be able to write a personal greeting inside the box - i hope these will be nice  for the person who gets it. I will make more of these boxes and i will buy gifts who fits inside the box - so these will be one of several "under the tree" gifts these christmas.

Halloween card

My son and two of his friends are going to have a Halloween birtday party together and i have made the invitation. I will copy and print these Halloween invitation card because there are no chanse i can make 40 invitation like this - if i do my hand will fall of!!!!

I've used Promakers and i think both stamps are from Hanglar (they are old). I have used qk graveyard and qk tree and leaves.

I will participate on these challenges with my birthday invitation card:
1) A spoon full of sugar - theme "BOO"
2)Stamp something - theme "Halloween"

We dont really have a tradition celebrating Halloween in Norway. The three boys really look forward to the party!!!

tirsdag 12. oktober 2010

2 sketches 4 you

I've made a card and i want to participate in the challenge at "2sketches 4you". It's really long time since i took part in a contest at this blog but i really like the style and sketches. Thanks for the inspiration!!!


And by the way - i was chosen to be among the top five at Promaker challenge blog contest week 72 and i really was happy - wow, thats really great!!!

Dette er et av mine mange vintage julekort som kommer til å bli laget denne sesongen. Har falt veldig for en del motiver som 3ndy papir har på både fjordårets og årets papirkolleksjon og dette motivet er et av de mange motivene. Helt nydelig, synes jeg! Mine kort blir sånne kvasi-vintage prosjekter - tror ikke de er fullt så vintage som mange andre lager men de blir i den vintage stilen jeg liker å lage dem i. Har forøvrig brukt qk hjerter, bazzil, noter, bølgepapp og litt distress her og der. God jul - remsene, er fra 3ndy papir sitt mønsterark.

I går kom Petter Pus hjem etter 11 dager borte. Han var skitten, mager, tørst, sulten og han skrek og skrek stort sett i hele går. Lurer veldig på hva han prøvde å si meg men tror egentlig bare han var glad for å være hjemme. I natt lå han oppå dynen oppå bena mine igjen og jeg sove veldig godt kan jeg fortelle. Akkurat nå er han og Bajas ute og spiser en eller annen mus på terassen. Jeg håper de spiser den helt opp og de slipper ikke inn med den - så er det avklart!

Jeg har vært hos kiropraktor i dag. Tore (min mann)  klarte faktisk for første gang og tippe meg baklengs ut av stolen i går og ryggen min har vært et kapittel for seg selv etter det. Kiropraktor Kjell Bråthen er en engel og det finnes ikke den ting han ikke kan fikse. Jeg er bedre i kveld men kommer nok til å føle meg litt mørbanket i et par dager til. Hvordan det skjedde? Jeg skulle inn fra terrassen med Petter Pus i mine armer. Tore så jeg hadde problemer med den lille kanten ved døra med dyret i mine armer og han tok tak foran i stolen og så...........................................vipppppp.............................................. og der lå jeg på ryggen på terrassen. Petter ble livredd og spant avgårde og jeg tror jeg stoppet opp å puste av smellen mitt i ryggen. Tore stakkars ble helt fra seg og bar meg rett inn i stua. Det har vært mer vondt i dag enn i går og i tillegg har jeg hevelse i ryggen og blåmerker på hver side av halsen foran (utrolig men sant). Men, det hadde kiropraktoren en veldig logisk forklaring på. Men jeg blir bra igjen og til helgen skal jeg til SKI og scrappe, scrappe, scrappe.........

lørdag 9. oktober 2010

I have been scrappbooking again!

I dont know if i can participate on Promaker challenge blog with a layout - but i will try. If i am not aproved it's ok. I have coloured a pirat stamp with Promakers and i have also used something recycled on my page. It's a heart tag underneath the pirat - it's a tag from children clothing when you buy new cloths in the store. Sometimes i save them and use them for scrapbooking or making cards.

Endelig en LO fra meg igjen! Det var faktisk litt godt å scrappe men også nesten litt uvant og skummelt. Første gang jeg har et fargelagt stempel på siden min også. Bildet tok jeg i 2004 da vi var på show med Kaptein Rødskjegg og hans menn i Ullensaker kulturhus. Leon er her akkurat fylt 4 år og Jenny er 6 og et halvt år. De syntes det var kjempemorsomt og begge har på seg sjørøver tøy kjøpt i Kristiansand dyrepark. Er litt redd det ble for mye på LO'en men noen ganger har jeg altfor lite. Ikke lett med balanse noen ganger. 

Vi leter fortsatt etter Petter Pus og har delt ut en hel haug med flyers i postkassene på Kløfta og det er faktisk noen som har ringt og sagt at de har sett en katt som ligner - godt folk bryr seg. Men, han har ikke kommet til rette enda og jeg begynner å gå litt sånn i oppløsning innvendig kjenner jeg.
I dag våknet jeg liksom en Ferrari akselerer på en bane - fra søvn til ful våken tilstand på 0,2 sekunder. Et vilt skrik under senga mi. Jeg ropte ut "Bajas" og vet ikke hvordan jeg så raskt hang med hodet under senga for å finne ut hva som var der - for det gikk fort! Der var Bajas og en fugl! Fuglen skrek og Bajas malte fornøyd. Hele huset våknet av levenet og vi fikk til slutt fanget fuglen i et håndkle. Tore bar den ut og den fløy fri som fuglen og satte seg i et tre.Så nå har Bajas husarrest!!!!

fredag 8. oktober 2010

Korto m'ainia bidrag og en bursdagshistorie :=)

Her er kortet mitt til Kort o'mainia sin utfordring. Laget etter skisse og jeg har brukt brun, hvitt og en valgfri farge som ble blå. Laget kortet hos Hege på onsdag og hadde det kjempefint sammen med fire andre damer - det er bare helt utrolig koselig å være sammen med dere!!!!! Setter STOR pris på slike uformelle samlinger!


Ok da, hadde ikke tenkt å si at jeg har bursdag - men, det har jeg jammen. Er 41 år i dag og det var så koselig å få barna inn i senga til seg i morges og de sang og hadde med gaver og små hjemmelagde kort. Må bare vise frem Leon sitt kort. Leon har dysleksi men er blitt så mye bedre til å skrive det siste halvåret og han klarer til og med litt engelsk. Han har skrevet her: "Du er 41 år i dag. Du er blitt eldre siden sist. Ha en fin dag i dag. Hilsen Leon. Håper du liker gaven". Holdt på å le meg ihjel da jeg leste det! Så ser dere han har tegnet familien Rahm. Det er mamma, pappa og barna på tegningen. Jeg sa han var veldig flink til å tegne og da sukket Leon litt og så:" men det var ganske så vanskelig å tegne pappa sitt hår". Jeg lo enda mer av den kommentaren for jeg trodde han skulle si det var vanskelig å tenge meg i rullestol - men det er det ikke for Leon. Pappas hår, som er kjempekort, det var det som var vanskelig! Ble en veldig god start på dagen. Av Jenny fikk jeg en god parfyme. Leon hadde tatt 200 kroner fra lommeboka si og kjøpt meg sminkepung, smykke, øredobber, hjerter til å pynte på negler (ha ha ha) og en marineblå kajal. Det visste han at jeg liker og det gjorde meg bare veldig imponert. Det hadde holdt så lenge med kort og kos i senga men disse to har da brukt av egne penger uten å si det til pappaen for å kjøpe gaver til meg - utrolige barn. JEg er såååå glad i dem begge!

tirsdag 5. oktober 2010

Snowflakes again!

This is the third and last contrubution to Nordsaltens hobbyklubb's challenge about snowflakes from me!
I just love the motiv. I have borrowed a snowflake punch from Janne (what cind of punch is it, Janne?). 

Dette er mitt tredje kort til Nordsaltens hobbyklubbs utfordring som handler om snøkrystaller. Liker veldig godt motivet som er fra 3ndy papir. Det er fjordårets juleark jeg har klippet det ut fra. Håper jeg kan få tak i noen flere slike ark - det er helt sikkert!

Jeg har virkelig vært i en lagefase og har produsert mer kort de siste 3 ukene enn noen gang før. Har også laget kort jeg ikke har rukket å vise frem på bloggen før jeg har gitt dem bort. Tror det hele skyldes at jeg ikke har hatt vondt i høyre nyre - det er bare så utrolig godt å ikke ha vondt!!! Lever med kroniske smerter ellers og når nyra setter i gang da blir det for mye for denne kroppen her og da er jeg hverken produktiv eller sosial. Jeg tror da at jeg bare eksisterer men ikke lever - og det er da ikke målet i livet. Skal på Riksen og ta nye nyrefunksjonsprøver i november - så jeg blir fulgt opp. Jeg føler meg heldig som har så gode venner. Noen av mine gode venner har vært der i mange år og andre har jeg fått gjennom scrapbookingen/kortlagingen. Bloggingen og mennesker jeg treffer via bloggen betyr også mye for meg. Jeg innser at en venn kan være en ukjent man ikke har møtt - for mange på bloggene deler av sitt liv og sin hobby. Blir jo litt kjent på den måten.

Akkurat nå er livet godt og jeg nyter det og lager kort så det monner. Kanskje jeg kan bli ferdig med julekortene innen utgangen av oktober? Håper dere andre også har det bra. Hvis du ikke har det bra er det lov å si det (hvis det føles greit å si slikt på en blogg, der er vi nok forskjellige) - for vi er mennesker som opplever "ting" på egen kropp samt opplever at noen rundt oss har det ille - og det påvirker en.


PS: Petter Pus har ikke kommet hjem enda og det er 5 døgn nå. Vi håper og tror at han komme hjem igjen!
Klem :=)

mandag 4. oktober 2010

Sukkesøtt - hvit utfordring

Sukkersøtt har en utfordring hvor man kun skal bruke hvitt - og den måtte jeg prøve meg på. Har ALDRI noen gang laget et slikt kort og fant det faktisk ganske så vanskelig. Utgangspunktet måtte bli et motiv med farger og jeg har brukt Lily of the vally sitt fine stempel girl with candle. Preget et papir med noter, brukt hvite nille blomster og en hvit rose (som ser gul ut etter en omgang i scanneren!). Blonde fra Bikuben og snøkrystaller fra en punch (takk for lånet Janne) som jeg lånte på scrappetreff på skedsmo på fredag for to uker siden snart.

"Glederlig jul" er et "kort og godt" stempel og den måtte nesten få litt farge. Ja, dette er vel julekort nummer 11 så langt i sesongen. Bare ca 22 julekort igjen nå før jeg er ferdig. Takk for en utfordrende utfordring ;=)

søndag 3. oktober 2010

Two challenges - og det på en søndag!

Ja, da har jeg laget et kort i kveld og det vil jeg delta med på følgende to utfordringer:
1)Nordsalten hobbyklubb - de vil se snøkrystaller
2)Sketchy colors har en flott skisse som utgangspunkt

Jeg har nettopp vært på Bikuben og kjøpt noen nye juleark. Det er Maja design jeg har brukt her og har fargelagt motivet med tanke på det papiret jeg skulle bruke. Så det ble det seende slik ut.
Har hatt litt problemer med å bruke de store røde blomstene - men måtte prøve meg igjen på dette kortet. Vet ikke helt om jeg liker det helt - jeg skal tenke litt på det!!!

Ellers har strømmen gått tre ganger i kveld (ja da, vi har betalt strømregningen!). Den første gangen var jeg i dusjen og det ble stummende mørkt rundt meg. Ungene hylte fra hvert sitt rom og mannen hang oppunder taket i garagen og jobbet. Det var en smule kaos her en stund og mannen kom seg inn - han regelrett følte seg fram :=)
Heldigvis fant han stua og en lighter og det ble igjen lys - stearinlys!!! Så etter det har jeg gått rundt  med fortsatt litt balsam i håret og hodelykt festet oppå elendigheten. Og lyset, det har gått to ganger til og hele nabolaget og gatelyktene har vært nede. Leon kom opp på loftet til meg og så meg sitte her ved pc'en med hodelykt festet på hodet - og han begynte å skrattle. Så, jeg ser kanskje ikke helt god ut her jeg sitter :=)

Men, nå skal jeg legge meg og da kan det være det samme om lyset går:=)
Nattaklem til dere alle

Majas blog candy!

Da var det søndag allerede og det er høstferie. Ute regner det og Petter Pus er fortsatt borte (3 døgn). Jeg har laget 100 flyers og skal nå ut i regnet og legge flyers i postkasser i nabolaget - han er helt sikkert låst inn i en eller annen bod eller garagsje. Petter har det med å komme i trøbbel på denne måten :=(

Men, Maja i Sverige har en helt fantastisk blogcandy og den bør du ta en titt på. Jeg har vært inne og kikket i bloggen hennes og hun lager fantastiske kort!!! Virkelig verdt et besøk. Har ikke klart å bli følger av bloggen hennes men har lagt henne til i blogrullen min. Klarer ikke å bli følger av noens blog fortiden for når jeg trykker på "følg" så kommer min datters blog og bilde av Jenny opp og da er det hun som blir følger og ikke jeg. Skjønner ikke hvordan det kan skje når det er jeg som er innlogget på min blog og det er jeg som trykker følg!
Er det noen der ute som har en forklaring på problemet og en løsning på mysteriet???

Men over til Majas blogcandy igjen! Besøk henne her http://majamelon.blogspot.com/ og delta du også!!!!

Ha en fin søndag. Vi skal ha fårikål til middag forresten, nam nam!!!
:=)

lørdag 2. oktober 2010

"just Magnolia" and "Nordsalten hobbyklubb"

I've made a card for two challenges.
1) Nordsalten hobbyklubb want to see snowflakes on christmas cards.
2)Just Magnolia has a challenge named "anything goes".

These card is maybe not a traditional christmas card but i really wanted to make it a christmas card. I really liked the combination of colours i've used and now i know it works toghether. The stamp is Magnolia, of course!

I am a little bit sad today. Our oldest cat has been missing for two days and i really hope he returns. He usually dont go far away but it has has happend before he's been missing for several days and also for a whole week - so i can't give up hope. The name of the cat is Petter and he always sleeps in my bed at night on top of my feet ceaping them warm - i have really bad blood cirkuluation and i think he knows since he always choose my side of the bed. Petter came to us 7th of october 2003 from the animal protection service - he had been walking outside for three months before someone helped him and gave him to the organisation. He was very scared, especially for large men. He's just the perfect family cat - very cind to the children, very lazy and he loves to bee spoiled and hugd. The photo is of me and Petter together.