onsdag 23. februar 2011

Ett trykk skisse februar

 Ja, da var det vel på tide å legge ut et kort til Ett trykk skissa. Løsningen satt litt inne hos meg men da min far ringte meg og ville ha et bursdagskort til sin søster som fyller 60 år så fikk jeg guts til å prøve meg. Denne gangen ble det et konvoluttkort med litt vintage preg og så har jeg brukt Maja ark.Så slik ble da konvoluttkortet seende ut:=)
 Så må jeg bare skrive litt i bloggen min om besøket på Rikshospitalet. Jeg sovnet så sent i natt og jeg grudde meg veldig. Jeg er vanligvis ikke en pessimist men denne gangen følte jeg på meg at ikke alt kunne være riktig. Hofta har vært vond lenge og jeg har strevd meg langsomt tilbake i sittende stilling. Jeg har så absolutt pasientkompetanse fra før av og det er tredje gang jeg skifter hofte på høyre siden samt at jeg har operert høyre hofte før de begynte med disse kunstige hoftene. Jeg har liksom vært igjennom det og jeg har vet at jeg vanligvis kommer meg fort. Må bare fortelle om da jeg var 20 år og skiftet hofta for andre gang. Tre uker etter operasjonen låste jeg bilnøklene mine inn i bilen min, en Opel Kadett. Jeg krabbet meg inn gjennom bakluken og forserte baksetet og karret meg frem i forsetet og fikk tatt ut nøklene. Så rygget jeg meg tilbake samme vei som jeg kom. Det var tre uker etter operasjonen! Må si at jeg hadde mer vilje enn vett den gangen!!!! Men, det gikk bra og den hofta hadde jeg jo frem til jeg skiftet hofte igjen nå i januar 2011.

Men, hvordan gikk det i dag da? Legen var fornøyd, veldig fornøyd. Jeg hadde fått mye ny beinstruktur rundt  protesen og særlig rundt der hvor frakturene i bekkenet var. Jeg hadde grodd bedre enn det kirurgen hadde forventet seg og jeg får nå lov til å begynne å trå på foten. Må bare finne et basseng og en fysioterapeut for jeg prøver å sette foten nedi og belaste men finner ikke musklene. Så litt trening må til. Så kikket kirurgen på låret som jeg har hatt så vondt i de siste snart 14 dagene og hun ble forskrekket over hvordan det låret så ut og utbrøt at "jeg så helt mishandlet ut". Hun kjente kuler nedi muskelaturen og jeg får nå ikke lov til å få flere jerndepot sprøyter i høyre lår - men det er ikke betent foreløpig. Så da går det nok bra. Kroppen vår er heldigvis laget slik at vi klarer å ordne opp i mye selv. Det tar bare litt tid. Så i dag har jeg kjøpt kake og så har vi feiret fremgangen og jeg har lovet mannen min å være klar i slutten av april til å krabbe rundt i båten våre når vi skal på helgetur. Målene er dermed satt! Det eneste jeg ikke får lov til de neste seks ukene er å få for stor vinkel i hofta - så jeg må fortsatt ha hjelp til påkledning av litt klær. Men snart, når jeg får lov, skal jeg klare meg selv igjen!!!

Og nå gleder jeg meg til Ski treffet og helgen der igjen er det exporama messe!!! Livet er hærlig dere:=)

16 kommentarer:

 1. Huff, så vondt du må ha det kjære venn... Og jeg som klagde over at gikta var verre i år enn i fjor... ingenting i forhold til det opplever...sender deg varme tanker fra kalde Spro.

  Glemmer helt å kommentere kortet ditt, men det er flott, nydelig i Majaark:)

  VI snakkes
  klem fra meg
  Angella

  SvarSlett
 2. Herlig ark, Heidi. Og skjønner godt det må være tøft å gå igjennom en slik operasjon. Det er ikke bare bare å ta hofta ut og sette inn en ny. Godt de er flinke på Riksen da.

  Håper du kommer deg, og slipper så mye smerter.

  Apropos smerter, mannen min sliter med fantomsmerter. Fryser i en fot som ikke er der. Litt vanskelig å bli varm. Men det hjalp å sitte med beinet (det som er der) inntil radiatoren....

  God klem og ønsker deg et fint Ski-treff og Scraporama.

  Klem Jeanette

  SvarSlett
 3. Jeg mente vel å skrive herlig kort, men arkene er jo også herlige! :) Håper pappaen din ble fornøyd med kortet!

  SvarSlett
 4. Ett aldeles nydelig konvelutt kort :-) Har ikke prøvd meg på disse....enda, men har veldig lyst :-) Så flott att legene var fornøyd :-) Gleder meg med deg :-) Nå teller jeg ned til Ski tur jeg også :-) Har så vidt begynt å tenke på hva jeg skal ha med meg.Gleder meg masse.Ser att vi nå bare er to som reiser fra Bjørkelangen (meg og Yvonne) men nå har vi jo blitt kjemt med så mange, så da bare gleder vi oss tross litt frafall :-) Blir koselig å møte gjengen fra Skedsmo treffer igjen :-)Ha en strålende flott dag :-)

  SvarSlett
 5. Fy flate, hva du må gå gjennom, Heidi, jeg kan ikke annet enn beundre deg, og sende deg masse varme tanker (hadde det bare hjulpet..)
  Gleder meg på dine vegne til du får satt i gang med fysio og vann, og håper på snarlig fremgang og rask bedring av problemområdet.

  Kortet ditt er nydelig, og rent, ganske så flott uten for mye pynt, og snart sees vi igjen, jippi !!
  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 6. Du er bare kjempe tøff Heidi!! Virkelig godt at alt går fremover:-)
  Nyydelig konvoluttkort!! De lekre arkene kommer godt frem..kjempe søtt med blonden du har brukt!

  Ha en fin torsdag..og livet er hærlig:-)
  Klem Laila.

  SvarSlett
 7. Et kjempe-nydelig kort! :)

  SvarSlett
 8. Nydelig konvoluttkort du har laget, det var jo du som satte igang den dilla hos meg! Vakre ark, det må bare bli bra med så nydelig basis. Og så glad jeg er med deg for at det ser ut til å gå så bra. Du har vært flink til å holde deg i ro. Nå tar vi en hyggelig nedtelling til Skitreffet og helgen etter.

  SvarSlett
 9. Så flott konvoluttkort Heidi!
  Jeg må si jeg er veldig imponert over alt du får til til tross for mange prøvelser! Kommer aldri til å glemme da du lå og scrappet på Ski-treffet! Håper virkelig at fremgangen fortsetter og at du er i godt slag som vanlig neste helg;) Flott å sette seg mål, og jeg er sikker på at du skal få kose deg på båtturer sammen med familien! Gleder meg til vi sees snart Heidi!
  Stor klem fra
  Mette

  SvarSlett
 10. Nyyyydelig kort du har laget her Heidi og i så lekre og duse farger.
  Flott pyntet og den blonden var utrolig søt.

  Gleder meg til å se deg i morgen. Altfor lenge siden sist vet du..

  Klem

  SvarSlett
 11. Kjempelekkert konvolutt kort, så nydelig blonde du har brukt.
  Godt å høre at legen var fornøyd med deg, synes du er ei veldig tøff dame, ståpå humøret kan ingen klage på:)
  Tak for tipset om PfP, helt utrolig, trodde ikke jeg hadde klart å legge det inn en gang.
  Klem Sissel

  SvarSlett
 12. This is so beautiful and elegant, stunning work Heidi :) Donna x

  SvarSlett
 13. Kjempefint Kort! Takk for i du deltar in trykkpressa utfordringen var. :)

  SvarSlett
 14. Lekkert kort :o)
  God bedring og god helg.
  Klem

  SvarSlett
 15. Such a gorgeous creation Heidi. Love the design and the details also. Hope you're having a wonderful weekend. Hugs Michele x

  p.s here's the link for the papers I used http://cuddlebeezscraps.blogspot.com/search/label/Just%20Another%20Day

  SvarSlett
 16. super lækkert kort med mange fine detaljer. Godt at høre at du fortsat er i god bedring. God weekend
  knus Pia

  SvarSlett