søndag 27. februar 2011

Tre julekort til hjertebodens juleblogg

Ja, da var julekort nr 3 ferdig denne måneden og med de tre jeg lagde forrige måneden så har jeg jammen laget seks julekort i år! Det er jammen en forbedring fra tidligere år. Så får vi se om jeg klarer dette hver måned fremover.I hvertfall er disse julekortene til hjertebodens juleblogg. Jeg har kjøpt glansbilder på Nille og de er motiver på disse tre kortene. Og stilen ble litt vintage.13 kommentarer:

 1. Veldig flotte alle tre kortene, Heidi. Heldig du som er i mål, så langt ! (Jeg mangler det siste nå i februar, og vi skal ned i gryta for å få med litt stemning etterpå, så jeg får se hva jeg rekker...
  Likte så godt det grønne på det siste av kortene dine, det gjorde seg !
  Bare 5 dager igjen nå, jeg gleder meg !!
  Klem
  T.

  SvarSlett
 2. Tre nydelige vintage julekort!!!!!!
  Ikke lett å velge en favoritt:-) Hjertediesen er bare så fin!! Lekre blader og koselige motiv.

  Sees på fredag:-) Nesten ferdig pakket...
  Ha en fin søndags kveld!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 3. Æsj...jeg får bare så innmari dårlig samvittighet jeg! Har ikke laget et eneste julekort enda,og du spyr ut det ene flottere enn det andre! Det øverste var bare rålekkert,nydelige farger!Alle tre oser av julestemning,nå som freia nettopp har lagt de fylte påskeeggene sine i butikkhyllene...dette er forvirrende!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 4. Tre nydelige julekort du har lagd. Flotte julefarger og nydelig pyntet alle tre.
  klem :)

  SvarSlett
 5. Så moro at du også henger med på god jul! Kjempefin utfordring å være med på. Nå leder vi sterkt over Janne, hun kan bare stikke på butikken og kjøpe seg påskegodt!

  SvarSlett
 6. Tre aldeles nydelige julekort :-) Flink du Heidi :-)...å korte i innleget under er bare helt knall :-) Dette stempel modivet er så hærlig :-)Ha en flott søndag :-)

  SvarSlett
 7. Tre lekre julekort Heidi! Alle er jo like flotte! Sees på fredag - gleder meg!
  Ha en fin uke så lenge!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 8. Det har desverre blittlite blogging i det siste:( men nå er jeg på "besøk" her hos deg;) Du lager så flotte kort, og jeg misunner deg at du allerede er igang med julekortene. Jeg skulle egentlig lage minst et per mnd i år....nå er snart 2. mnd over....men ingen kort er blitt laget:( og snart er det konfirmasjonstid også....åhuttemegtu:o Det meste av tidenmin i det siste har gått til å sy kjoler og det er kjempegøy, men kjenner nå at jeg har lyst å scrappe også. Må bare finne en ballansegang mellom disse to tingene. Synes det var kjempeflott at legen er fornøyde med resultatene etter operasjonen di, så flott:D jeg beundrer vikelig ditt pågansmot og positivitet. Masse lykke til videre. Stor klem:D

  SvarSlett
 9. Så flink du er som har begynt på julekortene. Jeg er alltid for sent ute med mine... Flotte kort!

  SvarSlett
 10. Hi Heidi, these are beautiful, very elegant looking. Hugs xx

  SvarSlett
 11. Wow!
  Love your beautiful cards!
  hugs
  kim x

  SvarSlett
 12. Nydelige julekort, så fint det med glansbilder, har jeg ikke tenkt på å bruke.
  Klem Sissel

  SvarSlett
 13. Oh wow!! These are all so stunning! :) Gorgeous cards, and I just adore the soft wintry colours of the top card.

  Beautiful.

  hugs

  xxalisonxx

  SvarSlett