tirsdag 1. februar 2011

Ny utfordring hos Kort O Mainia

God morgen alle sammen. Her sitter jeg og blogger og spiser frokost samtidig og klokken har jammen passert halv ellve. Har pappaen min hos meg fra sørlandet og han har ordnet og kjørt ungene til skolen og jeg har jammen sovet uten å høre at de har forlatt åstedet. Så denne morgenen har vært uvanlig stille og rolig (og deilig). Frokosten består av en skive speltbrød, rødvinspølse og et stort glass appelsinjuice. Prøver å få i meg bra med c-vitaminer og andre ting som kan fremme jerninnholdet i blodet. Men, var hos legen i går og da hadde jammen blodprosenten gått ned til 8,4 og det er jo verre enn da jeg kom fra Rikshospitalet. Så nå har jeg begynt på sprøyter for å få blodprosenten opp og har nå to avtaler hver uke på legesenteret i lang tid fremover. Ja ja :=)

Kort O Mainia har en ny utfordring på gang hvor vi vil se kort som ikke er den standard 15x15 cm eller 16x16 cm. Jeg har laget et posekort hvor målet er 11 x12 cm på utsiden. Synes slike poser er så morsomme å brette og dekorere. Vi i design teamet er blitt sponset av Robyns fetish som har digitale stempler og papirer det er verdt å ta en titt på. Håper du også har lyst til å bli med på utfordringen hos Kort O Mainia og premien denne gangen er sponset av Robyns fetish. Kjempemorsomt med digitale papirer da - første gang jeg har prøvd det. Man går aldri tom for et papir man synes er fint men man bør ha blekk nok til å skrive ut papiret - fordeler og ulemper med alt her i livet :=)


Ha en flott kreativ uke folkens!

6 kommentarer:

 1. Takk for igår Heidi!
  Denne ble bare veldig søt og helt nyyydelig!!
  Kjempefine farger sammen og katten ble veldig fin! Skal lage en pose snart jeg også:-)..med søte charms!
  Godt å se at du er bedre..kos deg med pappa på besøk:-) Ha en fin dag!!

  klem Laila.

  SvarSlett
 2. Nydelig kort Heidi! herlige farger sammen og motiver er jo bare super søt! Ha en fin uke!
  Klem, Mona

  SvarSlett
 3. Ett aldeles nydelig posekort,Heidi :-) Håper blodprosenten snart er oppadstigende. Ha en flott dag :-)

  SvarSlett
 4. Å, så nydelig kort, Heidi, flotte farger sammen, og motivet, da - såå nydelig :-))
  Unner deg den deilige og rolige starten på dagen, og håper du får blodprosenten opp så snart som bare det. Lykke til !

  SvarSlett
 5. Så herlig kort, Heidi. Og så fin bretting. :) Håper blodprosenten tar seg raskt opp, og at formen din forøvrig er oppadstigende? God klem fra Jeanette :)

  SvarSlett
 6. Kjempeflott kort du har laget, flott motiv og digitalt ark du har valgt! Bare rart at vi ikke valgte samme farger også! Haha. Stilig, friskt i fargene også.

  SvarSlett