onsdag 14. september 2011

Guttekort er kjekt å ha liggende!

Når man plutselig trenger et guttekort så har man bare rosa kort i "ferdigboksen"! Det er krise på stående fot! Derfor har jeg laget et guttekort til og jeg vet minst tre 11 års guttebursdager som Leon skal delta i før jul.
Dette kortet er til to utfordringer:
1)Trykkpressa - de vil se skyer
2) Kort og godt sin blogg vil se die cut (magnolia gjerde), skyene er qk og ramma på kortet er Martha stewart (tror jeg - eller Ek?). Stempelmotivet brukt er fra kort og godt.

Jeg gleder meg veldig til Ski treffet nå og skal vel også prøve å komme meg en dag på stempelscrap også, men det blir bare en liten tur (skal ikke sitte der og scrappe). Håper dere alle har det bra. Jeg har det også bra men er litt sliten om dagen (venter på svar på blodprøver nå, er helt sikkert jernlager som er litt tomme). Ellers er det full fart med korps, barneskole, ungdomsskole og annet. JEg er blitt FAU representant i Jenny sin klasse (8. trinn) og det har jeg ikke vært før. Gleder meg til å få innsikt på et annet plan i skolen.

Snart helg jo! Ha en innholdsrik helg dere. Klem fra meg

7 kommentarer:

 1. Det ble et skikkelig flott guttekort :)
  Kjekt å ha litt kort liggende, en får da alltids bruk for de :)
  Klem :)

  SvarSlett
 2. Herlig guttekort! :) Artig stempelmotiv også er Magnolia hjertet så koselig! Kjekt å ha et guttekort på lur ja, helt enig i det! :) Klem

  SvarSlett
 3. Kortet ditt er blitt kjempefint. Friske og fine farger, og motivet er flott. synd du ikke skal være på treffet på messen.... kommer til å savne deg der.

  SvarSlett
 4. Se her ja,nå kom det flotte gutte kortet som jeg så på siste treff :-) Riktig flott ble det :-) Det blir ofte mye jentete kort i ferdig kurvene her også. Gutte kortene forsvinner med en gang, mens jente kortene ligger. Burde nok lage flere gutte og herre kort......men.... ! Lykke til med FAU oppdrag :-) Gleder meg til ski scrapping jeg også :-) Blir en messe tur på meg også, så kansje vi sees der :-) Ha en flott helg :-)

  SvarSlett
 5. Kjempeflott dette kortet, Heidi, du er så flink til å kombinere litt uvante farger, og det passer så veldig bra sammen - bestandig ! Herlig motiv, flott kantpunch og akkurat passe pyntet til en 11-årig gutt :-)
  Ha en finfin helg.
  Klem
  T.

  SvarSlett
 6. Herlig kort. Den karen var veldig blid og fornøyd.
  Gleder meg og til Skitreffet. Klem :o)

  SvarSlett
 7. Utrolig herlig gla' kort! Elsker når man klipper og limer og setter sammen et kort på denne måten :)

  Takk for at du er med på utfordringen vår
  Hilsen
  Maria
  Ett Trykk DT

  SvarSlett