tirsdag 11. oktober 2011

Kreativiteten er tilbake!

I dag har jeg faktisk klart å lage to kort og her er det andre (det nedenunder er det første!). Jeg har laget et kort utfra skissen til 3ndy papir sin oktober utfordring. Har brukt et 3ndy papir motiv på kortet.
Vil også delta hos Sukkersøtt med dette kortet. Deres tema er "regn" - og det er representert på kortet jeg har laget. Har brukt papir fra bildmålerna. Stempelet mener jeg er fra kort og godt (er ikke helt sikker på det) og blomstene er fra Prima og Wild Orchid Craft.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Og så vil jeg legge ut enda et kort som jeg har laget til trykkpressa sin månedutfordring. Har bruk lilla og svart og dette er et bursdagskort i en enkel stil. Det stilige motivet har jeg fått fra en eller annen og det er første gang jeg fargelegger det. Har heldigvis noen trykk til og de vil bli fargelagt om ikke lenge. Her er kortet


Det er deilig å ha lyst til å skape noe igjen. Min kreativitet har vært altfor lenge borte og nå begynner den å våkne til liv igjen. Ikke et minutt for tidlig, spør du meg, for jeg skal jo på scrappetreff på Ski til helgen:)

10 kommentarer:

 1. Oi!..her går det unna på bloggen din :-) Så flott att scrappe lysten er i rute til Ski treffet ;-) 2 aldeles nydelige kort :-) Svart og lilla er i grunden ganske kult! Herlige motiver og søt pynting på dem begge :-) Ha en flott dag :-) Sees plutselig ;-)

  SvarSlett
 2. Så godt at kreativiteten vender tilbake i tide - til treffet mener jeg. Begge disse er kjempeflotte, og det under her var også knalltøft. Svart og lilla er en flott kombinasjon.
  Sees på fredag. Klem :o)

  SvarSlett
 3. Herlige kort du har laget. Stilig med svart og lilla, og søtt det regnmotivet. Høsten er deilig!! Gleder meg til helgen. Øver meg i å ikke snorke...

  SvarSlett
 4. FOr et nydelig kort!Herlig motiv!Lekkert pyntet!
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt denne uken og lykke til!

  KLem,Kari: )

  SvarSlett
 5. Hei så gøy at du var innom bloggen min.Har kost meg her hos deg.Mye spennende og flott.Ha en fin kveld. Klem fra Synnøve

  SvarSlett
 6. Nydelige kort du har lagd. Flott at scrappelysten er kommet tilbake.
  klem :)

  SvarSlett
 7. Her var det mange fine kort. Bra at skapergleden er tilbake, akkurat passe det ja, i forhold til Ski-treffet. Gleder meg, jeg også. Og ser av diverse blogger at mange bloggvenner skal dit. Så da sees vi, og skal bli kos å få delta, og ikke bare stikke innom og si hei som jeg gjorde sist Ski-treff! Ha en fortsatt fin (og kreativ) uke. Klem Jeanette :)

  SvarSlett
 8. Flotte kort, svart og lilla er kjempefint sammen.
  Sees på fredag.
  Klem Sissel

  SvarSlett
 9. Lekkert kort med flott blomsterpynt!
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt denne uka.
  Lykke til!
  Klem fra Gro

  SvarSlett
 10. Et herlig kort!! Flott bruk av skissen og det motivet du har brukt liker jeg såååå godt :D
  Takk for at du ville være med på utfordringen hos 3ndypapir!!! Lykke til og vi håper du vil være med igjen :0)
  Klemmer, Wenche :0)

  SvarSlett