onsdag 5. oktober 2011

Ny kort O Mania oppgave

Det er lagt ut ny oppgave hos Kort O Mania og denne gangen vil vi at du skal bruke en skisse som utgangspunkt for det du lager. Besøk Kort O Mania her http://kortudfordring.blogspot.com/ og du kan lese mer om oppgaven, om reglene samt se på allle kort som vi i designteamet har laget til denne utfordringen.

Dette kortet er også kort nr. 1 for oktober til hjertebodens julekortutfordringsblogg. Har faktisk laget to kort til så nå må jeg bare få lagt dem ut. Er en snartur hjemom. Har vært på høstferie med ungene på sørlandet og reiser i morgen med Color Line Fantasy til Kiel - så det blir ikke mye blogging eller kortlaging denne høstferien. Har med noen bøker på tur og jobber med en forelesning jeg skal holde på mandag - så det er nok å tenke på, hi hi.

Håper dere alle har det bra og nyter den vakre naturen som har begynt å ikle seg høstfarger. Livet er hærlig dere:)

6 kommentarer:

 1. Flink du som har laget alle julekortene i oktober allerede :-) Dette er jo så nydelig, Heidi, herlig snømann og veldig vakker blåfarge - flott til kartongfargen.
  Kos dere med høstferie, og nyt Kieltur !
  Klem
  T.

  SvarSlett
 2. Herlig kort du har laget, den snømannen var kjempesøt. Nå er dere på tur, og jeg håper dere har en fin opplevelse til Kiel. Skjønner ikke at du klarer å ta med arbeide og få gjort noe en gang!!

  SvarSlett
 3. Så nydelig julekort du har laget :-) Den snømannen er kjempe søt :-) God tur til Kiel :-) Kos dere masse :-)

  SvarSlett
 4. Heisan, nå kom jeg endelig inn på bloggen din igjen. Har vært utestengt 1 måneds tid. Viruskontrollen min sa at du hadde virus og kasta meg ut :)
  Du har lagd masse fint siden sist, flott snømann kort i nydelig blåfarge på toppen her.
  Kos dere med høstferie.
  Klem Sissel

  SvarSlett
 5. Supert julekort!:) Riktig god tur, og lykke til med forelesning!:)
  Klem

  SvarSlett
 6. Herlig snømann du har fargelagt så fint, Heidi!
  Et flott julekort!
  Ha en forsatt fin høstferie!
  Sees om ikke så lenge:-) God helg!

  KLem Laila.

  SvarSlett