torsdag 20. oktober 2011

Tilda is skiing

On the official Magnila Inspiration challenge blog they have a challenge with the theme "sport". I have coloured Tilda with my Promakers and Aquamarkers and i have followed the sketch (hopefully). The beautiful snowflakes are from Martha Stewart punches.

I will participate with my card in these challenges:
1) Magnolia inspirational challenge - theme sport and also a sketch.
2)I love Promaker challenge blog - aint it cute! (Tilda skiing in pink and brown clothing is very cute!)
3)Just Magnolia challenge blog - distress

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Et lite kort som ble laget på dagen i dag. Jeg er så heldig å få passe på Inga som er verdens søteste 2 åring! Lenge siden jeg hadde slike skjønne småtasser i hus og mye jeg har glemt som feks hvor tidlig de står opp, at de har mer vilje enn vett og at du ikke kan gå alene på do eller dusje uten å ha med småtteriet. Men, selv om frøkena står tidlig opp og jeg er litt for mye B menneske så koser vi oss. Inga synger og ler fra hun står opp og det er da ikke noe vits å være et morgengrettent menneske med ei slik positiv frøken i hus. I dag mens jeg dusjet fikk hun tak i tannbørsten min og vasket vasken med den på  1-2-3! Jeg har kokt vann og sterilisert den så den kan fortsatt brukes. Ellers har hun imponert oss med sin musikalitet. Hun synger veldig fint og hun er et naturtalent til å spille trommer på slik hard rock vis mens hun synger "bæ bæ lille lam" høyt. Vannvittig morsomt!!!!

I morgen kommer mamma'n hjem og da er det ei lita jente som blir glad. For ingen kan erstatte en mamma og ingen forstår slik en mamma gjør.

Fikk så plutselig lyst til å være litt kreativ i dag mens Inga var i barnehagen og da jeg har fått mine nye aquamarkers denne uken  - så måtte de jo prøves. Kan virkelig anbefale de tusjene - flotte farger og lette å farge med. I morgen er det fredag. Ha en flott helg folkens:)

18 kommentarer:

 1. Høres ut som om du har hatt noen travele dager med vesla i huset :-)....ikke dårlig å enda ha litt energi til overs for kortlaging :-) Riktig søtt ble dette Tilda kortet :-) Har sittet å studert buss tidene, så da sees vi vel i morgen tenker jeg.Skal pakke ned klokka ;-)

  SvarSlett
 2. Så koselig et kort, kjempefint

  SvarSlett
 3. Travle dager med en liten 2 åring i huset:-)
  Og så mye rart de finner på! Herlige øyeblikk:-) og litt ekstra jobb!
  KOrtet ditt var bare nyydelig Heidi!! Utrolig fine farger, bånd og fargelagt sporty motiv!

  Håper du kommer imorgen...mange nye som kommer:-)
  Nattaklem Laila.

  SvarSlett
 4. Ååå, dette var et vakkert vinterkort! Stilig med rosa og brunt sammen. De MS snøfnuggene var søte, ikke like som mine fra MS.Ogsåherlige Tilda da! Synes du skal lage LO fra Skitreffet med Tilda på Ski... ;)Og fargeleggingen din er jo suuuper da! :) Kos deg med Inga den siste dagen! Hun høres morsom og herlig ut! ;) Vi sees på søndag! Klem

  SvarSlett
 5. Helt skjønt og nydelig kort dette her! Skjønner at du liker å fargelegge og det blir kjempefint! Utrolig sarte farger med rosa og creme. Oj oj... 2 åring i hus....verdens skjønneste alder....og mest strevsomme...Travle dager hos deg da.

  Klem fra Kirsten

  SvarSlett
 6. Høres veldig koselig ut med en småttis i huset, men sikkert slitsomt ja.
  Et herlig kort du har laget. Og så har du den flotte snøkrystallen. Den så jeg etter på Bikuben i går, men fant den ikke...

  Ha en fin dag. Klem :o)

  SvarSlett
 7. Herlig kort, Heidi. Og joda, 2-åringer er strevsomme. Ikke så lenge siden gutten min var 2, selv om det føles som evigheter. 5-åringer er ikke fullt så strevsomme, de krever på helt andre områder. Mannen min hadde besøk av familie i går. De har 3 barn, og den eldste er 16 måneder. Der går det i ett. Må være ekstremt slitsomt å ha 3 bleiebarn. Jeg syns et var slitsomt nok.
  Godt mamma'n kommer hjem, så får du sovet ut i helgen!
  Ha en fin helg, kos dere på treff i dag. Neste gang blir jeg med. Jeg hadde allerede avtalt treff hos en venninne imorgen, så da ble det litt mye "fravær" i heimen.
  Kos deg! Klem.

  SvarSlett
 8. Dette var et skikkelig herlig julekort :)
  Nydelig farger og pynt! Og en supersøt Tilda..

  God helg til deg, klem Jorill

  SvarSlett
 9. Så lekkert kort.
  Nydelige farger og så lekkert pyntet.
  Klem Connie

  SvarSlett
 10. Nydelig kort du har laget, kjempefint med rosa og brunt. Høres veldig morsomt ut med Inga på besøk! Hahaha, den tannbørstevaskingen var morsom.

  SvarSlett
 11. Hi Oheidia. She certainly is a cute image. Love the colours & layout. Great card! Thanks for joining us at I ♥ Promarkers this week & I hope you will be able to join us next time too.
  Tine :)

  SvarSlett
 12. Så søtt kort Heidi!! Stilig at du valgte Tilda på ski til sports utfordringen:)
  Nydelig fargelegging også!
  Takk for at du deltar hos TOMIC denne uken.
  Ha en super helg!
  Klem, Camilla

  SvarSlett
 13. Nydelig Tilda på ski kort, lekre farger og fint pynta.
  Morsomt med besøk av småfolk, men de krever sitt, spesielt når det ikke er ens egne. Alt er liksom ikke tilrettelagt for 2 åringer lengre.
  Klem Sissel

  SvarSlett
 14. Kjempenydelig kort. :) Så flotte farger, nydelig pynt, og jeg elsker den kakeservietten. :)

  SvarSlett
 15. Takk for sist!:)
  En lii annerledes uke med småfolk i hus tenker jeg. Moro å høre at du er fornøyd med tusjene. Da blir det nok shopping etterhvert. Nydelig kort Heidi!:)
  Ida

  SvarSlett
 16. Kjæreste venn

  Tusen takkfor passet av min meget oppfinnsomme, vannglade, energiske, sangglade og blide lille Inga i disse dagene mens jeg var i Riga.
  Snakket jo med deg i går, men måtte innom og lese her og jeg har flirt godt for meg selv.
  Ikke fått slappet av så mye som jeg skulle ønske, men tennene er fikset på og jeg ser en million ganger bedre ut i alle fall.

  Takk igjen for passet.

  Kortet du har laget var utrolig lekkert. Flott med rosa til et slikt vinterkort og denne Tildaen var skjønn.

  Klem Renate

  SvarSlett
 17. What lovely card, lovely lace and background. Thanks for joining us in TOMIC Challenge ;o)

  SvarSlett
 18. This is a really cute Tilda and a very pretty card. Thanks for joining us on I Love Promarkers this week.
  hugs
  wynneth
  x

  SvarSlett