mandag 2. august 2010

Promaker challenge - main color green


I just have to edmit it - green is not my favourite colour! But i wanted to try to make a card in green colours because i have made this stamp during my summer holiday and green was maybe a nice colour to the stamp?

7 kommentarer:

 1. Så koselig kort, det stempelet er så stemningsfyllt. Alle farger er fine når de brukes på rett måte, og her er grønnt så fint til stempelet. Ønsker deg en fin dag.

  SvarSlett
 2. Herlig kort og stilig stempel.
  Liker godt fargene her jeg og synest de passet godt til trykket du har tusjet. Og du er jo så flink med promarkerene! Nydelig med de sommerfuglene til.

  Og du.. ble ikke sur for at du ikke stoppet den dagen. Jeg hadde det egentlgi travelt selv jeg ser du for å unngå regnet som truet i horisonten.
  Håper vi kan treffes en dag, skal ha treff her den 22 så om du vil så kommer du.

  Klem

  SvarSlett
 3. Håer du har hatt en fin sommer, ser ut som du har fått med deg litt av hvert:) Fantastisk flotte bilder du har tatt, og flotte kort har det også blitt i løpet av sommeren:) Gleder meg til å se mere;) Jeg tok en klem du delte ut i det ene innlegget, og her er en tilbake;)

  SvarSlett
 4. Hi Heidi,
  Love this image. Your colouring is wonderful. The butterflies are gorgeous. Altogether charming, love it! Thanks for joining us at PFP.
  Hugs,
  Andie xx

  SvarSlett
 5. Så fine kort du lager :) Helt herlig å se :)
  klem :)

  SvarSlett
 6. This is a gorgeous card and you have a lovely blog!
  Clairex

  SvarSlett